Στο Νεκταράκι της Άντζελα Χρόνια Πολλά

Εικόνα ligeri
Αγαπημένη μας Angela να χαίρεσαι το παλλικάρι σου χιλιόχρονο κι ευτυχισμένο. Να ζήσετε και σεις δίπλα του να μοιραζόσατε μαζί του την πρόοδο του και την αγάπη σας για την Ζωή. ΥΓ: γράφω απ΄άλλο PC και δεν έχω το email σου πρόχειρο.. Δεν πειράζει οι ευχές μου σε όλα τα "νεκταράκια " της Noesi. Με αγάπη Λυγερή

Σχόλια

Χρονια πολλα

Εικόνα Γιάννης_1970
Κι απο εμενα να τον χαιρεσαι, με δυναμη και υγεια.
like1

:-) χρόνια πολλά

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Να τον χαίρεσαι, Άντζελα, και να τον δεις όπως θέλεις!
like1

Πολυχρονος ,παντα γερος και

Εικόνα Soula
Πολυχρονος ,παντα γερος και χαμογελαστος. σουλα
like1

Ευχαριστώ παρα πολύ

Εικόνα Angela Papastavrou
Ευχαριστώ παρα πολυ ολους σας που μας θυμηθήκατε!!! :) Λυγερή μου σε ευχαριστώ πολυ για τις τοσο θερμές ευχές σου και να ξερεις οτι οι αληθινές ευχες παντα πιάνουν τόπο! Ηδη δειλά δειλά μας ξαφνιαζει με τις προτασουλες του. Ειμαι σχεδόν σίγουρη οτι καποια στιγμή, οχι πολύ μακριά, θα ανοιξει το στόμα του και θα μας τα πει ολα μαζεμένα. Σε ευχαριστώ που ποτέ δεν μας ξεχνάς. Φιλια πολλα στην Μαρία απο τον μικρό και μένα φυσικά Αγγελική
like1

Προς Angela για χορηγίες

Εικόνα Enlogo
Αγγελική, πριν από καιρό είδα ένα μήνυμα σου που ζητούσες χορηγούς για το κέντρο ημέρας που έχετε στο Κορωπί. Δυστυχώς τώρα δεν μπόρεσα να το ξαναβρώ να δω τί ακριβώς γράφεις. Αλλά έχω μια ιδέα και σκέφτηκα να σου την πω. Θα μπορούσες να απευθυνθείς σε διαφημηστικές εταιρείες. Αυτές έχουν τους πελάτες που θέλουν να προβληθούν, αυτές έχουν και τον τρόπο να πείσουν για τα ωφέλη ενός συγκεκριμένου τρόπου προβολής.
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.