ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!

Εικόνα Ιωάννα
Φιλοι μου καλησπερα σε ολους. Σημερα ειχα ραντεβου με την διευθυντρια του δημοτικου παιδικου σταθμου... Ηταν εκει και η δασκαλα και μια ψυχολογος... Λοιπον μου λενε, "η Δαναη θα ερθει στο σχολειο απο Σεπτεμβρη... Εγινε δεκτο το παιδι... Συμφωνησαμε ολοι!" Η αληθεια ειναι οτι βουρκωσα... Περιμενα οτι θα ξανασυζητουσαμε παλι τα ιδια και τα ιδια και οτι δεν θα πηγαιναμε παραπερα... Εκανα ομως λαθος... Και με αιφνιδιασαν ευχαριστα με το καλημερα τους!!! Βουρκωσαν και η δασκαλες μετα... Συγκινηθηκαμε... Δεν ειχα ποτε αλλωτε ερθει σε επαφη με δασκαλους... 38 χρονια εχουν περασει απο πανω μου... Ηταν πρωτογνωρο συναισθημα σαν μαμα πλεον και μαλιστα 2 ξεχωριστων παιδιων να βλεπω εκπαιδευτικους να συγκινουνται μαζι μου... Το οτι σταθηκαν με ενδιαφερον πανω στο θεμα μου τις τιμα... Επισης τις τιμα και κατι ακομα...οτι ανεφεραν εκτος των αλλων οτι Η ΔΑΝΑΗ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... Καταλαβαινετε το λογο... σημερα νιωθω οτι εφυγε ενα βαρος απο πανω μου... Ισως να ακουγεται υπερβολικο αλλα με ετρωγε μεσα μου..η απορρηψη..οχι για μενα αλλα για την μικρη μου...ειναι δυσκολο να προσπαθω να την μεγαλωσω χωρις να νιωθει μειονεκτικα και οι αλλοι να της δειχνουν το αντιθετο...παντα θα συμβαινει θα μου πειτε αυτο...αλλα μου φαινεται τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...το πως πραγματικα θα νιωσει αναμεσα στα αλλα παιδια!!! καλο μας κουραγιο,καλη μας δυναμη και ολα θα πανε καλα!!! πολλα φιλια σε ολους σας! dany d

Σχόλια

Με το καλό

Εικόνα Γιάννης_1970
Καλη σχολικη χρονια! Σιγουρα αρχιζουν δυσκολα, αλλά η Δαναη με τον χαρακτηρα της μπορει να γινει αγαπητη απο τα αλλα παιδακια αμεσως.
like2

...Ένα βήμα! Στο δικαίωμα...

Εικόνα Λένα Γκαντιά
...ένα βήμα! Στο δικαίωμα που έχουν και τα παιδιά μας... Να μου τις φιλήσεις τις ζουζούνες σου!
like0

Μπράβο

Εικόνα a.z
Και εγω τα ιδια επαθα, πηγα φορτωμενη στο νηπιαγωγειο, οπως στο ανεκδοτο με το γρυλο, για να γραψω την κορη μου και εκανα στο μυαλο μου σεναρια. Τελικα η δασκαλα ηταν τοσο συγκινητικα συγκαταβατικη που δυσκολευτηκα να το αντιμετωπισω. Εχω γινει τοσο επιφυλακτικη με τον κοσμο, αλλα ειναι ωραια οταν διαψευδομαι.
like0

Τον Σεπτέμβρη

Εικόνα Λένα Γκαντιά
θα δούμε τι θα γίνει με μας,γιατί με είπαν να γράψω το παιδί μου σε ένα νηπιαγωγείο στην άλλη άκρη της πόλης...Από την αρχή δεν το δέχτηκα,για πολλούς λόγους,όμως τον καιρό που θα ανοίξουν πάλι οι εγγραφές,θα πάω στης γειτονιάς μου αν και η νηπιαγωγός εκεί λέει,ότι δεν είναι ότι δε θέλει το παιδί,αλλά ο χώρος είναι μικρός,τα παιδιά πολλά,αυτή λόγω κρίσης μπορεί να'ναι μόνη και δεν μπορώ να κάνω όποιο σχολείο θέλω εγώ ένταξης... ευχαριστώ, Λένα
like0

DANY D.

Εικόνα Ιουλία Σαββα
... μα δεν πρόκειται να μεγαλώσει μειονεκτικά η δανάη σου, γιατί εσύ δεν θα της το "βάλεις στην ψυχή της". Στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, ο πρώτος των πρώτων, με 19950 μόρια, κοντά στο απόλυτο άριστα δηλαδή, ήταν ένα παλικάρι από ένα λύκειο της Θεσσαλονίκης με σπαστική τετραπληγία. Ο ίδιος είπε οτι πήγαινε στο σχολείο με το "πι". Και το ξέρω σίγουρα γιατί ήμουν συνάδελφος παλιά με έναν καθηγητή του. Χίλια μπράβο στο παιδί και στους γονείς του! Γιατί πολλές φορές δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός αν το βλεπεις εσύ ο ίδιος.. Με εκτίμηση
like1

ακριβως...

Εικόνα Ιωάννα
δεν το βλεπω ως προβλημα...το βλεπω ...δεν ξερω πως το βλεπω αλλα σιγουρα οχι ως προβλημα..βεβαια υπαρχουν χιλιαδες λογοι εδω στην ελλαδα να σου λενε" ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ''αλλα και ποιος ειπε οτι πρεπει τα πραγματα και τις καταστασεις να τα βλεπουμε με τα ματια των αλλων?? εμενα η μικρη μου Δαναη με εκπλησει καθε μερα οπως εκπλησει καθε παιδακι σε αυτη την ηλικια την μαμα του!!! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...απλα εγω κρυφα μεσα μου βγαζω μια κραυγη ευτυχιας και λεω ετσι κουκλα μου ολα θα πανε καλα...δεν με νιαζει που με ρωτανε οι αλλοι αν θα το ξεπερασει...δεν μου προκαλει καμια μα καμια αισθηση...καθε παιδι ειναι διαφορετικο -μοναδικο και υπεροχο..απλα γιατι ειναι παιδι μας... χθες της ειπα: ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ξερω ξερω...τι του λεω του παιδιου ε??? εβλεπε την χιονατη με τους 7 νανους...και μου λεει : μαμαα ο πριγκηπας φιλησε τη χιονατη και ξυπνησε!!!τωρα δεν κλαινε οι νανοι..ειναι χαρουμενοι!!! και με την ευκαιρια αυτη της το ειπα. σημερα μου λεει στο ασχετο μολις με ειδε το απογευμα που πηγα να την παρω απο την μαμα μου: ''μαμα οταν κατι το θελουμε πολυ..το θελουμε και... γινεται!!!'' εεε αυτο εμενα δεν μου θυμιζει οτι δεν περπαταει η Δαναη μου...μου θυμιζει οτι εχει θεληση!!!!!!!και η θεληση ειναι η δυναμη που σε κανει να μην βλεπεις κανενα εμποδιο αξεπεραστο..!!! εχει γινει ολοκληρο κοριτσακι...ΑΑΑ και δεν σας ειπα βγαλαμε επιτελους το pampers!!!!!!κανουμε τσισια στο γιο γιο μας!!!! ουτε το βραδυ λερωνουμε το pamperws..ετσι σημερα φοραμε ολη μερα μονο βρακακι..με την ντορα , με την φραουλιτσα, με μελισσουλες, λουλουδακια...και μαλιστα οταν θελει να παει μου το λεει..ΜΑΜΑ ΤΣΙΣΑΚΙΑ!!!! Τα κακα τα καναμε εδω και ενα χρονο στο γιογιο μας...ετσι γιναμε ΚΟΤΖΑΜ ΚΟΠΕΛΑ οπως λεει και η ιδια!!! αυτο το υπεροχο πλασμα μαζι με την αδελφη της μου χαρισε η ζωη, ο Θεος και τον ευγνομονω για αυτο!!!!
like0

Ωραία λόγια...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σου μένουν...
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.