Ένα άλλo παιδί!!!

Εικόνα marila
Φίλοι μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν έναν χρόνο και κάτι δημοσίευσα σε αυτό το site την ιστορία της κόρης μου με σύνδρομο Asperger [ Εικονίδιο με βέλος. Τι είναι το Asperger; ]. Βρήκα από τα μέλη αγάπη συμπαράσταση και άντλησα κουράγιο για να αρχίσω τον δικό μου μαραθώνιο για να προσφέρω ουσιαστική βοήθεια στο Μαράκι μου.

Σύνδρομο Asperger

Εικόνα marila
Σύνδρομο Asperger! Τώρα μάλιστα! Και έτσι ξαφνικά όλα αλλάζουν. Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ακόμη δεν κατάφερα να πάρω τις απαντήσεις μου. Η ιστορία έχει ως εξής: Για πρώτη φορά φέτος έστειλα την κόρη μου (45 μηνών) σε δημοτικό παιδικό σταθμό. Τη δεύτερη κιόλας μέρα μας έπεισε η ψυχολόγος και μας είπε ότι καλό θα ήταν να κλείσουμε ραντεβού με το αναπτυξιολογικο του Παίδων Πεντέλης, διότι η κόρη μου (που όπως της τόνισα δεν είχε την ευκαιρία να έχει κοινωνικές επαφές με αλλά παιδάκια λόγω του κλειστού μας κύκλου) δεν είχε την αναμενόμενη κοινωνικότητα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.