Μακρύτερα βλέπει ο γλάρος που πετάει ψηλότερα

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Και εγώ επιλέγω να πετώ έτσι για να βλέπω μακριά και να μη φοράω παροπίδες σε έναν κόσμο, όπου η διαφορετικότητα είναι αυτή που δίνει διάσταση αλλά και που απαιτεί αγώνα. Διαβάζοντας τα αποσπάσματα από τον "Μικρό Πρίγκιπα", βιβλίο αγαπημένο των παιδικών μου χρόνων, που όμως άργησα να καταλάβω τα βαθύτερα μηνύματά του νομίζω πως θα πρέπει όλοι μας να ανακαλύψουμε τον μιρκό που κρύβουμε μέσα μας. Εχω επιλεξει να μην βλεπω τον Οδυσσεα σαν προβλημα γιατι αν εγω τον δω ετσι τοτε θα τον δουν ετσι και τα αδερφια του και οι αλλοι γυρω του. ατι τετοιο θα ηταν αδικο γιατι στην ζωη ολα ειναι αποδεκτα και φυσιολογικα ακομη και αν ειναι διαφορετικα. ιστευω οτι εχω καταφερει να εμφυσησω αυτες μου τις αποψεις σε πολλους ανθρωπους και πανω απο ολα στηνοικογενεια μου και ετσι οι ανθρωποι που μας γνωριζουν να βλεπουν περα απο το προφανες και να αγαπουν το ουσιαστικο. ημασια φιλοι μου τελικα δεν εχει το ταξιδι αυτο καθ αυτο σημασια εχει ο τροπος που επιλεγεις.

Σχόλια

Ελπίδα

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Μιλάμε την ίδια γλώσσα... χαίρομαι ειλικρινά αν υπάρχει έστω κι ένας μόνο άνθρωπος που μιλάει την ίδια γλώσσα με μένα. Φιλικά Κυριάκος Το όνομά σου λέει ότι υπάρχει Ελπίδα
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.