Καταπολέμηση επιληψίας

Εικόνα Evrom
Οσοι γονεις εχουν παιδια που πασχουν απο ιδιοπαθη επιληψια ας επικοινωνησουν με τον καθηγητη Φ. Αννινο στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης. Ο καθηγητης και η ομαδα του εχουν αναπτυξει εδω και χρονια μια αβλαβη μεθοδο με μαγνητικα πεδια τα οποια καταπολεμουν την επιληψια. σας παρακαλω διαδωστε το και επικοινωνηστε μαζι μου για λεπτομερειες. ο καθηγητης φ. αννινος κατεχει εδρα της φυσικης ιατρικης του πανεπιστημιου αλεξανδρουπολης.

Σχόλια

Μας μπερδέψατε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Μας έχετε μπερδέψει. Στη δημοσίευσή σας εδώ δίνετε πληροφορίες για τον Καθηγητή Αννίνο και στο προφίλ σας www.noesi.gr/user/1445 λέτε ότι αναζητάτε πληροφορίες για τον Καθηγητή - αυτός μάλιστα είναι ο λόγος που σας φέρνει εδώ, γράφετε.

like8

Επεξήγηση

Εικόνα Evrom

Από την πρώτη δημοσίευση έως τώρα έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος, στο οποίο διάστημα υπάρχει πλέον προσωπική εμπειρία και γνώση την οποία επιθυμώ να μοιραστώ με όλους τους ενδιαφερόμενους, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιο λόγο μπερδευτήκατε.

like4

Σωστό κι αυτό

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σωστό αυτό που λέτε. Αντιλαμβάνομαι πώς έχουν τα πράγματα. Σφάλμα μου το μπέρδεμα. Όλα καλά.
like7

H επιληψία δεν ειναι ψείρα για να καταπολεμηθεί τόσο ευκολα

Εικόνα Ginka
Θα μου επιτρέψετε να αμφισβητήσω οποιαδήποτε μέθοδο καταπολέμισης της επιληψίας. Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο καθηγητή ούτε και την μέθοδο που ακολουθεί και ίσως να ειναι έτσι όπως τα λέτε. Αναρωτιέμαι όμως πως μπορεί μία μέθοδος , η οποιαδήποτε , να αφορά όλες τις επιληψίες. Μιλάτε για ιδιοπαθείς ,σύμφωνα με την βιβλιογραφία "Επιληψίες , επιληπτικά Σύνδρομα" φαίνεται οι επιληψίες αυτού του τύπου να εχουν πολυ καλή μελλοντική πορεία. Θα ήθελα να εκθέσε λίγο περισσότερο την περίπτωση σας , πόσο σας βοήθησε και σε πόσο χρονικό διάστημα. Επίσης ποιος ειναι ο τρόπος αντιμετώπισης των περιστατικων καθώς και τι βλάβες μπορεί να επιφέρει στο μέλλον. Όλα αυτά τα λέω , διότι έχω ακούσει και για την "νευροανάδραση" (άλλη μέθοδος) . Αναρωτιέμαι πόσο τελικά μπορουν να βοηθήσουν τα παιδιά . Φιλικά Ginka
like5

Μακάρι η επιληψία να ήταν ψείρα!

Εικόνα Evrom

Αν διαβασατε σωστα αυτα που ειπαμε αναφερομαστε μονο στην ιδιοπαθη επιληψια και οχι σε ολες τις μορφες. Αυτη η μεθοδος αφορά αποκλειστικα τις επιληψιες που δεν εχουν παθολογικα αιτια οπως ογκους, συνδρομα, αλλοιωσεις φλοιου,τραυματισμους. Αυτες οι περιπτωσεις μπορουν να αντιμετωπιστουν πιθανον χειρουργικα με μεγαλη επιτυχια. Η ιδιοπαθης ομως μπορει να εχει καλη προγνωση αλλα εχει και ποσοστο 20% με 30% που την κουβαλας σε ολη τη ζωη το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο. Οποτε αυτη η μεθοδος δεν αφορα τη δικη σας περιπτωση . Η δικη μας περιπτωση ειναι αποκλειστικα ιδιοπαθης, χωρις αυτισμο, χωρις φαρμακοανθεκτικοτητα, χωρις απωλεια συνειδησης και το παιδι εχει απολυτα φυσιολογικη ζωη. Σε μας λοιπον η μεθοδος αυτη εχει κανει παρα πολυ καλο το οποιο αποδεικνυεται απο τις μετρησεις του υπερευαισθητου εγκεφαλογραφου ο οποιος μετραει το μαγνητικο πεδιο του εγκεφαλου και στην προκειμενη περιπτωση την περιοχη απο την οποια ξεκινα το προβλημα. Οι μετρησεις αυτες τσεκαρονται και με δικο μας εγκεφαλογραφημα που γινεται στον "εγκεφαλο" και απο τις μαρτυριες του παιδιου το οποιο αισθανεται πολυ καλυτερα. Η φαρμακευτικη αγωγη ειναι απαραιτητη για να υπαρχει ισορροπια στη θεραπεια και οταν η ενδειξη του εγκεφαλογράφου δειξει για τουλαχιστον 2 χρονια φυσιολογικη λειτουργια τοτε δειλα δειλα αρχιζει η μειωση των φαρμακων με στενη παρακολουθηση. Οσο για βλαβες ο γιατρος λεει οτι το μαγνητικο πεδιο που εφαρμοζεται στον εγκεφαλο διορθωνει το παθολογικο μαγνητικο πεδιο του παιδου με αποτελεσμα να ερχεται στα φυσιολογικα επιπεδα και η περιοχη που δημιουργει το προβλημα να ξεκαθαριζει σιγα σιγα και ετσι δεν δημιουργει βλαβες στον εγκεφαλο.επισης με σωστη παρακολουθηση και καλη ποιοτητα ζωης του παιδιου τα αποτελεσματα ειναι μονιμα. Τονιζω λοιπον οτι για αυτη τη μεθοδο η οποια μεχρι στιγμης σε μας εχει καλα αποτελεσματα, εχουμε το καθηκον να μιλησουμε αφου εχουμε καποια εμπειρια. Απο κει και περα απευθυνομαστε μονο σε γονεις με παιδια που εχουν ιδιοπαθη επιληψια και μονο, ουτε αυτισμο, ουτε νοητικη στερηση, ουτε ογκους στον εγκεφαλο, ουτε αλλοιωσεις φλοιου, ουτε ουλες στον εγκεφαλο απο τραυματισμους. Οποιος λοιπον ανηκει σε αυτη και μονο την κατηγορια και θελει να ενημερωθει περισσοτερο μπορει να επικοινωνησει. 

like7

Καταπολεμηση επιληψιας

Εικόνα -Aναστασία
Καλησπερα.Να ρωτησω κατι θα ηθελα..Μιλαμε για τη συσκευη με τα κυμματα β μονο,με την "ταινια" που τοποθετειται σε διαφορες περιοχες για μερικα λεπτα;Και κατι ακομη..Γνωριζετε αλλους γιατρους(παιδονευρολογους)που αποδεχονται τη μεθοδο αυτη κ τα αποτελεσματα της; Περιμενω απαντηση, ευχαριστω πολυ για το χρονο σας, φιλικα, Αναστασια
like6

Μιλάμε για μία κάσκα (κράνος μηχανής)

Εικόνα Evrom

Καλημερα. Μιλαμε για μια κασκα (κρανος μηχανης) η οποια περιεχει πηνια τα οποια δημιουργουν μαγνητικο πεδιο το οποιο διορθωνει το παθολογικο μαγνητικο πεδιο του εγκεφαλου. Η κασκα εχει ενα καλωδιο που συνδεεται με ενα κουτακι και παιρνει ρευμα απο μπαταριες. Εφαρμοζεται καθε βραδυ πριν τον υπνο για 2 λεπτα. Το παιδι ηρεμει για 20 λεπτα με μιση ωρα περιπου στο κρεβατι του και μετα εφαρμοζουμε την κασκα για 2 λεπτα. Ειναι ρυθμισμενη επανω στις μετρησεις του μαγνητικου πεδιου του παιδιου και κλεινει μονη της στα δυο λεπτα. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να κοιμαται μετα ετσι ωστε η μελατονινη που εκκρινεται το βραδυ απο τον κεντρικο αδενα του εγκεφαλου να διορθωνει το προβλημα. Η θεραπεια εφαρμοζεται απο το γιατρο βασει των μετρησεων που εκανε στο παιδι με τον εγκεφαλογραφο που εχει στο νοσοκομειο αλεξανδρουπολης και με τη μαγνητικη που ειχαμε κανει εμεις στον "εγκεφαλο". Οι μετρησεις που εκανε στην αρχη εδειξαν σε ολο του το μεγαλειο το προβλημα και τωρα μετα απο 8 μηνες η διαφορα στις μετρησεις ειναι θεαματικη. Θελω να τονισω οτι μεχρι στιγμης αυτη η μεθοδος εχει αποτελεσμα στη δικη μας περιπτωση. Οσο για τους παιδονευρολογους δεν ξερω αν τη δεχονται γιατι οι δυο που γνωριζω πιστευουν οτι η περιπτωση μας υποτιθεται οτι διορθωνεται με την εφηβεια. Εχουν ενημερωθει για τη μεθοδο απο οτι μας ειπε ο γιατρος γιατι πιστευαν οτι μιλουσε για καταργηση φαρμακων αλλα τα φαρμακα ειναι απαραιτητα για την ισορροπια του εγκεφαλου και την εφαρμογη της θεραπειας. Η διακοπη γινεται παρα πολυ σταδιακα οταν υπαρχει σταθεροτητα δυο ετων τουλαχιστον στις μετρησεις. Ελπιζω να σας πληροφορησα οσο καλυτερα μπορουσα. Οτιδηποτε αλλο χρειαστειτε ειμαι στη διαθεση σας.

like6

Ήθελα να εκθέσεις με λεπτομέρειες τον τρόπο αυτοίασης

Εικόνα Ginka

Καλημερα Evrom, ο λόγος που αμφισβήτησα την μέθοδο ήταν επειδή ήθελα να εκθέσεις με λεπτομέρειες τον τρόπο αυτό ίασης. Έχει συμβεί πολλές φορές να συναντώ γονείς που μιλάνε για αυτήν , χωρίς να κατέχουν τι ειναι και που θέλουν να πάνε. Πολλοί δε απο αυτούς πιστεύουν οτι θα βρούν εκει το μαγικό ραβδάκι για να σώσουν πάσα νόσο. Επαναλαμβάνω ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ. Η περίπτωση της κόρης μου φυσικά ειναι ένα τελείως διαφορετικό περιστατικό που είχε μια συγκεκριμένη αιτία για όλα. Χαίρομαι που βρήκατε την λύση του δικου σας προβλήματος σε μία μέθοδο . Χαίρομαι ομως και εγω που βρήκα την λύση του δικου μου παιδιου μέσα απο ένα χειρουργείο 7 μιση ωρών. Τώρα και 1 μιση μήνα η φράση "επιληπτικές κρίσεις " έχουν εξαφανιστεί απο το λεξιλόγιο μας. Ξέρω ότι ειναι νωρίς για να χαίρομαι όμως ειναι η πρωτη φορά μετά απο 9 χρονια που ειμαστε τόσες μέρες εκτός επιληπτικών κρίσεων. Με την θετική σκέψη οτι θα συνεχίσει έτσι σε 2 μήνες απο τώρα θα ξεκινήσει η μείωση των φαρμάκων. Αυτο που πρέπει λοιπον να σκεφτόμαστε ειναι οτι η ιατρική έχει δρόμο ακόμα μέχρι να βρεί τις λύσεις για όλα τα παιδιά. Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό στα δικά μας χρόνια... 

Φιλικα Ginka

like4

Γεία σου Αναστασία

Εικόνα Ginka
Άληθεια αναστασία πιστευεις οτι υπάρχουν παιδονευρολόγοι που παραδέχονται την οποιαδήποτε μέθοδο που δεν σχετίζεται με την κλασική ιατρική;;;;;; Νομίζεις οτι οι φαρμακοβιομηχανίες θα αφήσουν τα περιθώρια σε όποιανδήποτε νέα θεραπεία που δεν σχετίζεται με φάρμακα ,να εφαρμοστεί ή να προχωρήσει παραπέρα ;;;;;;;; Υπάρχουν σίγουρα παιδονευρολόγοι που για να κάνουν μελέτη πάνω στην κετογόνο δίαιτα βάζουν όλες τις περιπτώσεις σε ένα καζάνι..... Όμως εμείς έχουμε υποχρέωση να τα κοιτάμε όλα πάντα με σύνεση και ορθολογική κρίση. Με ανοιχτά μάτια προς το μελλον αλλά και επιφυλακτικότητα για το παρόν. Σίγουρα θα πρέπει να απαντήσει κάποιος παιδονευρολόγος στην ερώτηση σου - αν υπάρχει εδώ πέρα και αν θέλει φυσικά να εκτεθεί.
like6

Ginka και Αναστασια

Εικόνα Ιωάννα
Οχι εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν παιδονευρολογοι που παραδεχονται μεθοδο που δεν σχετιζεται με την κλασικη ιατρικη...ουτε κ πιστευω οτι θα εκτιθετο κανεις εδω για να δωσει απαντησεις...ιατρικη δεν ειναι 1+1=2...ετσι θα σου πουν κ ισως να εχουν δικιο...πολυ περισσοτερο οταν προκειται για εγκεφαλο κ δη παιδιου...απο την αλλη εμεις ως γονεις δεν γινεται να μην ψαχνουμε...ξερετε κ εγω οτι εχω μπει σε αυτη την διαδικασια κ βρηκα καποια ακρη...η απαντηση ομως οταν ρωτησα ολους τους παιδονευρολογους ηταν οχι..ουτε καν συζητηση δεν εκαναν μαζι μου...αυτο δεν με απετρεψε ομως απο το να ψαχνω...πιστευω οτι τωρα που βρηκα μια ακρη θα μου δημιουργησουν ενα θεματακι...θα την βρω ομως παλι την ακρη...παντως κατι που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν το εξης...οταν ρωτησα ενα καθηγητη πανεπιστημιου γιατρο , τον φυσιοθεραπευτη της μικρης μου κ μια παιδιατρο- νεογνολογο τι θα εκαναν στην θεση μου απαντησαν ...το ιδιο...ναι θα το τολμουσαμε... Απο την αλλη δεν αμφιβαλω καθολου μα καθολου για το πως μπρουν οι φαρμακοβιομηχανιες να κατευθυνουν την ιατρικη κοινοτητα...τα λεφτα ειναι πολλα οπως λενε...εχουν σκοπο να διαφυλαξουν τα κερδη τους πιστευω κ μαλιστα με καθε τιμημα...οταν μιλαμε για ‘‘δουλειες‘‘τοτε το συναισθημα κ το ηθος μερικες φορες δεν εχουν καμια θεση οταν το χρημα κυριαρχει!!! Αν ρωτουσες εναν γιατρο τι θα εκανε για το παιδι του σε παρομοια κατασταση με των παιδιων μας πιθανοτατα θα απαντουσε οπως εμεις...ειναι δυσκολο να αποφασισεις ως γονιος...αλλο να λες προχωραμε σαν μπαμπας η μαμα αλλο να σου δινουν μια κολα χαρτι να υπογραψεις οτι δεν φερουν ευθυνη για την θεραπεια... Η επιστημη κανει αλματα...πιστευω οτι τα πραγματα θα εξελιχθουν κι αλλο....ελπιζω προς το καλυτερο... μολις εχω νεα θα επικοινωνησω μαζι σας..προς το παρον ακομα αναμενουμε...εχω θετικη σκεψη..πιστευω οτι τιποτα δεν συμβαινει τυχαια...ολα εχουν το λογο κ τον σκοπο τους που συμβαινουν...αρκει να το αντιληφθουμε εγκαιρως κ την καταλληλη στιγμη!!!! πολλα φιλια dany d
like0

Όλοι προσπαθούμε να βρούμε μία άκρη

Εικόνα Evrom

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΝΙΞΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΤΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

like4

Κάποιος να με ενημέρωσει για τη διαδικασία

Εικόνα Ελενα
καλησπερα 8α ηθελα καποιος να με ενημερωσει σχετικα με την ολη διαδικασια αν εχει καποια τηλεφωνα του γιατρου Αννινου με τον οποιο επικοινωνησα πρινχρονια αλλα εχω χασει το τηλεφωνο του .ο γιος μου παθενει αφαιρετικες κρισεις το πολυ ομως 5φορες το χρονο κατα την διαρκεια του υπνου και με τα απο εντονο στρεεςς
like6

Η διαδικασία έχει ως εξής

Εικόνα Evrom

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΑΝΟΣΟΣΦΑΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ). ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣς ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΣΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΕΞΑΜΗΝΟ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ [...].

[...] Σημείωση: Aποκρύπτεται για λόγους δεοντολογίας — διαθέσιμο σε γονείς, εφόσον το ζητήσετε από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr στη διεύθυνση www.noesi.gr/contact.

like9

Το κινητό του γιατρού

Εικόνα Anonymous

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ [...]. ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

[...] Σημείωση: Aποκρύπτεται για λόγους δεοντολογίας — διαθέσιμο σε γονείς, εφόσον το ζητήσετε από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr στη διεύθυνση www.noesi.gr/contact.

like7

Έχω προσπαθήσει να στείλω απάντηση

Εικόνα Evrom

ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ [...] ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ, ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

[...] Σημείωση: Aποκρύπτεται για λόγους δεοντολογίας — διαθέσιμο σε γονείς, εφόσον το ζητήσετε από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr στη διεύθυνση www.noesi.gr/contact.

like6

Αννινος

Εικόνα Ευη

Καλημέρα σας! Με εκπληξη ανακαλύπτω επιτέλους κάτι που έψαχνα πριν 4 χρόνια! Είχε το παιδί μου κάτι επεισόδια αφαίρεσης και έψαχνα το συγκεκριμένο καθηγητή. Κι εγώ δνε ξέρω ποσα τηλ. είχα κάνει για να τον βρω τότε και ποτέ δεν τον πέτυχα. Ακολουθήσαμε φαρμ. αγωγή τελικά που τέλειωσε αφού όλα αποκαταστάθηκαν κατά τον γιατρό. Να όμως που προέξυψαν νέα επεισόδια και ψάχνοντας βρήκα την ιστοσελίδα αυτή. Με ενδιαφέρει λοιπόν αφάνταστα να βρω τα στοιχεία και τα τηλ. άμεσης επικοινωνίας με τον κ. Αννινο. Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν για τη διατήρηση αυτού του ιστοχώρου.

like7

Επιληψία - καθηγητής Αννίνος

Εικόνα pangeo
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το Blog και σε ευχαριστούμε εκ βαθέων καρδιας για τις παρα πολύ σημαντικες πληροφορίες. Ενημερώνω ότι η μέθοδος του καθηγητή ονομάζεται διακρανιακος μαγνητικος ερεθισμος και είναι ακίνδυνη. Θα ήθελα να ρωτήσω ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ μετά τη δοκιμή σας ΠΩΣ πήγε η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είχατε βελτίωση;
like4

Το παιδί σας έχει το ίδιο πρόλημα με το δικό μου

Εικόνα konstantinos350

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ. ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: kostasmategakis@otenet.gr

like4

θα ηθελα να μαθω περισσοτερες

Εικόνα mariamixail
θα ηθελα να μαθω περισσοτερες λεπτομερειες για το θεμα γιατι βλεπω πως οι αποψεις διίστανται και εχω μπερδευτεί!θα ηθελα να επικοινωνησω μαζι σας! sensitive002@hotmail.com Ευχαριστω!
like8

Συσκευή ειδοποίησης επιληπτικών κρίσεων

Εικόνα Anonymous
Γειά σας, έχω ένα παιδάκι με φαρμακοανθεκτική επιληψία , κάνει πολύ συχνά σπασμούς στον ύπνο μόνο, και πήρα μία συσκευή ανίχνευσης επιληπτικών κρίσεων. Επειδή κοιμάμαι μαζί του έίδα οτι μέχρι στιγμής ανιχνευει 100% τις κρίσεις και με ειδοποιεί. Ηθελα να ρωτήσω αν την έχει πάρει κανείς άλλος, γιατί τώρα λέμε να αφήσουμε το παιδί να κοιμάται μόνο του και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει να μου πει να προσέξω κάτι. Δήμητρα
like4

Διευκρινήσεις για την αγορά του κράνους

Εικόνα Anonymous

Προς evrom: Καλησπερα, πριν απο ένα μήνα επισκευθήκαμε τον καθηγητή, κάναμε και μερικές θεραπείες με το κράνος στο νοσοκομείο και μετά αφου είδε τις μετρήσεις στους ρυθμούς έκρινε πως πρέπει να πάρουμε το κράνος. Μας ζήτησε 2.500 ευρώ, διευκρινίζοντας μας χωρίς [...] και χωρίς [...] συσκευής για δυσλειτουργία - αντικατάσταση ή ό,τι εμπίπτει στις οδηγίες της ΕΕ για την ασφάλεια. Σκεφτόμαστε σοβαρά να την πάρουμε αλλά τα πιο πάνω μας φαίνονται τουλάχιστον περίεργα (ελπίζω να καταλαβαίνετε, αλλά συσκευή που μπαίνει στη μπρίζα στο κεφαλάκι του παιδιού μας είναι και πωλείται χωρίς να εμφανίζεται πουθενά ο καθηγητής). Εσείς που πήρατε το κράνος μπορείτε να μας ενημερώσετε αν το πήρατε με τον ίδιο τρόπο; σας ευχαριστώ πολύ.

κα Ελένη

[...] Σημείωση: Aποκρύπτεται για λόγους δεοντολογίας — διαθέσιμο σε γονείς, εφόσον το ζητήσετε από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr στη διεύθυνση www.noesi.gr/contact.

like7

Κι εμείς πήραμε τη συσκευή (κράνος)

Εικόνα Evrom

Καλησπέρα, κι εμείς πήραμε τη συσκευή με τον ίδιο τρόπο το 2008 με κόστος 2000 ευρώ. Ούτε εμείς πήραμε [...] μας ενημέρωσε ότι το μεγαλύτερο ποσό πηγαίνει στον κατασκευαστή και το υπόλοιπο στο τμήμα του νοσοκομείου. Όσον αφορά την εγγύηση μας είπε για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνόμαστε σε αυτόν και ότι είναι απολύτως ακίνδυνο. Ξεκινήσαμε Σεπτέμβρη 2008 και σήμερα το παιδί είναι έτοιμο να αρχίσει τη διακοπή τον Ιούνιο. Η βελτίωση φάνηκε από τις πρώτες εφαρμογές από ότι μας έλεγε το παιδί και αυτή τη στιγμή είναι τρία χρόνια σχεδόν χωρίς καμιά ενόχληση και φαίνεται επίσης στις μετρήσεις που κάνει ο γιατρός. Έχετε δίκιο να ανησυχείτε αλλά πιστεύω ότι δε θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα. Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσετε. Ό,τι χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

like3

Η βελτίωση φάνηκε από τον 1ο μήνα

Εικόνα Anonymous
Η βελτίωση φάνηκε από τον πρώτο μήνα από ό,τι μας έλεγε το παιδί και οι μετρήσεις που έκανε ο γιατρός το επιβεβαίωναν. Αυτή τη στιγμή μετά από τρία χρόνια σχεδόν είμαστε έτοιμοι για διακοπή φαρμάκων τον Ιούνιο. Ότιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.
like4

Να σας ρωτήσω κάποια πράγματα για την επιληψία

Εικόνα Anonymous
καλησπερα, θα ήθελα να σας ρωτήσω΄και κάποια άλλα πράγματα, όπως τι είδους επιληψία είχατε, κάθε πότε κανατε κρίσεις και τώρα τι σας διέγνωσε ο καθηγητης, με τα φάρμακα τι κάνατε οσο κάνετε τη θεραπεία με το κράνος, καθώς μεγαλώνει το παιδί αλλάξατε κράνος? σας ευχαριστώ πολυ και σας ευχομαι τη συνεχεια της καλης σας πορειας
like5

Διακόψατε τη θεραπεία για την επιληψία;

Εικόνα Argy

Τι είδους κρίσεις είχε το παιδί σας; Τελικά ολοκληρώθηκε η θεραπεία; Τα φάρμακα τα έπαιρνε ταυτόχρονα;

like5

Μηχάνημα για την επιληψία

Εικόνα nantiafx

Καλησπερα θα ηθελα αν μπορείτε να μου πειτε που μπορω α βρω αυτο το μηχανημα και ποσο κοστιζει. Μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μου στο μαιλ μου: nantiafx@yahoo.gr Με ενδιαφερει πολυ γιατι εχει η μικρη μου επιληψια... Ευχαριστω πολυ....

like6

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.