Καλωσόρισμα στην Κατερίνα....

Εικόνα Kari
Σε αυτη την πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα μελη του "Νοηση" για την συμπαρασταση και την βοηθεια που μου εχουν προσφερει ο καθενας ξεχωριστα με τον δικο του τροπο. Πολλες φορες σταθηκατε αφορμη με του κουραγιο σας να μη εγκαταλειψω στις δυσκολες στιγμες. Θα ηθελα επισης να ευχαριστησω δημοσιως την Κατερινα Ζαριφη για την ανωτεροτητα της ως ανθρωπος και να της ευχηθω η επιστροφη της απο την Ιταλια να συνοδευεται με ευχαριστα νεα για την μικρη μας Ειρηνουλα. Κατερινα μου σε ευχαριστω ιδιαιτερως για την βοηθεια και την συμπαρασταση σου. Περιμενω τηλεφωνο σου για να μαθω τα νεα σας. Φιλακια πολλα!

Σχόλια

Συμφωνώ απολύτως!

Εικόνα Μαίρη Στεργίου Βελλή
Κική σήμερα γιόρταζες; Από το Αγγελική προκύπτει το Κική; Αν ναι Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα με την οικογένειά σου και όλα να σας πάνε καλά!! Ο λόγος που γράφω στο βιολόγιό σου είναι ότι με βρίσκεις σύμφωνη για όλα αυτά που λες για την καλή μου Κατερίνα Ζαρίφη και λίγα λες. Ο βασικός λόγος που αποφάσισα να γράψω στο "Νόηση" είναι τα αρχικα βιολόγια της Κατερίνας με τις πολύτιμες πληροφορίες που είχαν για όλους μας καθώς και η - όπως σ' όλους - πολύτιμη βοήθειά της, σε μένα και τον Δημητράκη μου! Μακάρι ο κ. Μανόλο να έχει βρει την Ρηνούλα στο 100%!! Μαίρη
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.