Χρόνια Πολλά Πατέρα

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας εκτός από τη μητέρα μας, είναι και ο πατέρας. Την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου έχει οριστεί να είναι η γιορτή του πατέρα ( χτες δηλαδή ... ουπςςς!) Επειδή πιστεύω ότι τέτοιου είδους γιορτές είναι πρόσχημα για να θυμηθούμε σημαντικά πρόσωπα, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση, ας πούμε Χρόνια πολλά στους πατεράδες του noesi, στο δικό μας πατέρα ή στον παππού. Και στο δικό μου πατέρα: "Χρόνια πολλά μπαμπά, Σ' ΑΓΑΠΩ, και ξέρω ότι κι εσύ μ' αγαπάς!" Με αγάπη Κυριάκος

Σχόλια

Χρόνια πολλά

Εικόνα annag
Χρόνια τους πολλά, που μπορεί να μην εκδηλώνονται αλλά πάντα η συμβολή τους είναι καθοριστική είτε είμαστε τα παιδιά τους είτε είναι οι πατεράδες των παιδιών μας.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.