Αύριο η μεγάλη μέρα για τον Οδυσσέα

Εικόνα Γλυκερία Καρύδη
Εφτασε η ημερα που ο Οδυσσεας μας θα παει νηπιαγωγειο. Μετα απο μεγαλο αγωνα απο εμενα και την νηπιαγωγο καταφεραμε να ξεπερασουμε τα γραφειοκρατικα τερτιπια ισως και να τα παρακαμψουμε και το παιδι να φοιτησει στο νηπιαγωγειο της γειτονιας με συνοδο εφοσον δεν μας δωσανε παραλληλη στηριξη. Η συμβουλος πρωτοβαθμιας εξαιρετικη η οποια μου ειπε πες οτι βρισκουμε ενταξη για τον Οδυσσεα εσυ ως μανα του τι θα ηθελες; Η ιδια μου ειπε οτι θεωρει καλυτερο για το παιδι να ειναι στο κανονικο νηπιαγωγειο με συνοδο απο το να παει σε ενταξη.Και εγενετο φως...Αυριο ειμαστε για το κανονικο νηπιαγωγειο που η προισταμενη του νηπιαγωγειου ειναι προθυμη να βοηθησει το παιδι ,εχει προετοιμασει τα υπολοιπα παιδακια και αυριο θα μας υποδεχτουν με τραγουδια και χορους.Ειμαι πολυ χαρουμενη και συγκινημενη γιατι εχω τρεξει και προσπαθησει τοσο πολυ ολο αυτο τον καιρο που αισθανομαι σαν να τρεχω μαραθωνιο και μου δινουν να ξεδιψασω για να μπορω να συνεχισω...Δεν με νοιαζει να βγω πρωτη ουτε καν σε καλη σειρα η δικη μου ικανοποιηση ειναι να καταφερω να τερματισω.

Σχόλια

Η Μεγαλη Μερα

Εικόνα Emma
Ευχομαι τα καλυτερα για τον Οδυσσεα για το νηπιαγωγιεο, και εσενα και ολοι την οικογενεια σου. Ειμαι σιγουρα οτι θα φτασεις στο τερμα:-)
like0

Καλή αρχή

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Έχετε δρόμο μπροστά! Αλλά έχετε κάνει και πολύ δρόμο ήδη! Καλή αρχή στο νέο νηπιαγωγείο! Καλή δύναμη! Και σε εσάς και στον Οδυσσέα!
like2

Καλή αρχή!!!

Εικόνα Ιωάννα
Με το καλο!!! Με δυναμη, κουραγιο στην μαμα και καλη αρχη στον μικρο Οδυσσεα που θα καταφερει πολλα γιατι εχει ανθρωπους γυρω του που συνεχως ασταματητα εργαζονται με καθε τροπο για το καλο του...και το καλο και αλλων μαμαδων και παιδιων...δεν μπορει Ελπιδα μου...οτι καλο κανεις σου γυριζει πισω περισσοτερο να μην το ξεχνας ποτε αυτο...σε θαυμαζω... Με εκτιμηση, Dany d
like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.