Άσπεργκερ - Τουρέτ

Εικόνα bookie
Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας σε γιατρούς και ψυχολόγους, μόλις πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι τελικά το παιδί έχει Ασπεργκερ παράλληλα με Τουρέτ. Το σοβαρότερο πρόβλημα που υπάρχει είναι οι (αναίτιες) και απίστευτες εκρήξεις θυμού του παιδιού και το κακό που κάνει στον ευατό του και στους άλλους εκείνη τη στιγμή. Επειδή πρόσφατα ήρθα αντιμέτωπη με την πραγματική ασθένεια του παιδιού, ζητώ συμβουλές από όλους τους γονείς που ζουν παρόμοια κατάσταση. Τι έχετε κάνει, αν έχετε κάποιο καλό γιατρό ή ψυχολόγο που σας έχει βοηθήσει παρακαλώ πείτε συγκεκριμένα. (Μένουμε Αττικη). Εχετε δει βελτίωση με συγκεκριμένους τρόπους αντιμετώπισης (πχ. φάρμακα-θεραπεία συμπεριφοράς); Παρακαλώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει και προσωπικά μαζί μου, το e-mail μου είναι kzcsza@gmail.com. Θα χαρώ πραγματικά να μοιραστούμε και ν'ανταλλάξουμε απόψεις γιατί είστε οι μόνοι που μπορείτε να καταλάβετε.

Σχόλια

Γεια σας και καλώς ορίσατε στην κοινότητα του NOESI.gr

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Πιθανώς, να το γνωρίζετε: Το Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής (ΓΝΑ) "Σισμανόγλειο" έχει αναπτύξει Ειδικό Ιατρείο για Νευροαναπτυξιακές Διαταραχές. Η διεπιστημονική ομάδα που έχει εξειδικευτεί στη διάγνωση και αντιμετώπιση των παιδιών και εφήβων με σύνδρομο Tourette. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108039298 και 2108039277. Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά! 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.