34,5 μηνών...

Εικόνα Ιωάννα
Καλησπερα σας, σε 1μιση μηνα γινομαστε 3 ετων!!! Μεγαλωνουμε, ψηλωνουμε, λεμε ενα σωρο κουβεντες... προτασεις που πλεον εχω σταματησει να μετραω ποσες λεξεις εχουν...σημερα πηγα με την μικρη μου παλι για υπνο... με θελει παρεα μεχρι να κοιμηθει... μιλαει μιλαει μιλαει... λεει ενα σωρο πραγματα που εγιναν κατα την διαρκεια της ημερας... και ενω ο μπαμπας της φωναζει κοιμησου επιτελους Δαναη... εγω δεν χορτενω να την ακουω να μιλαει!! Ξερω... εχω κολημα ασχημο με τις μικρες μου...και με τις δυο...δεν ξερω ποια να χαρω περισσοτερο...την μια που ακομα δεν ειναι 3 και μου ζωγραφιζει ανθρωπους ,οικογενεια ολοκληρη με μαμα μπαμπα και παιδακια...με χερια ποδια μαλλια αυτια ματια στομα μυτη και...γοβακια...πουλι και κ..ο!!!απιστευτη!!! Ή την αλλη που ενω ακομα δεν στεκεται και δεν περπαταει μονη της εκφραζεται απιστευτα ομορφα!;!;!Μου είπε σημερα...μαμα θελω νερο...εφαγα ολη την μανεστρουλα και... κορακιασα...διψασα!!! Τρελενομαι απο την χαρα μου που την ακουω να μου μιλαει..μετα αρχισε να μου κανει παραπονακια...Η μαιρη μαμα δεν μου εδωσε κανενα βιβιο( βιβλιο)τιποτα δεν μου εδωσε!Ναι; της απαντησα εγω...ομως μου ειπε η Μαιρη οτι σε αγαπαει παρα πολυ και εισαι η αδελφουλα της...και μου απανταει το εξης απιστευτο:ΝΑΙ , ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ!!! Αυτο ήταν σημερα...ακομα μια υπεροχη μερα...ξερω ειμαι τρελη θα ελεγε καποιος αλλος...ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ! Αφου ειπε ειπε ειπε μετα μου λεει..ΜΑΜΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ...και γυρισε ανοιξε τα χερακια της την αγκαλια της και με αγκαλιασε σφιχτα σφιχτα...εεε λοιπον αυτες τις υπεροχες στιγμες δεν τις αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!!!Σημερα ακουσα το:΄΄ ΜΑΜΑ ΣΆΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΄΄ στο τετραγωνο...και απο τις 2 μου κορες...αυτες οι στιγμες ειναι που δεν θελω να χασω με το να σκεφτομαι οτι δεν περπαταει ακομα και με το να ψαχνω να βρω εικονες στο μυαλο μου με το πως θα ειναι η μικρη μου Δαναη στο μελλον...μπορει μερικες φορες να φευγω πολυ μακρυα με το μυαλο μου...αλλα αυτα τα 2 πλασματα μου θυμιζουν δοξα τον Θεο οτι ειμαστε εδω μαζι τωρα για να περναμε καλα να χαιρομαστε την καθε στιγμη γιατι αξιζει οσο τιποτα ..αλλωστε η ευτυχια τι ειναι;;; ΣΤΙΓΜΕΣ!

Σχόλια

Dany d μπράβο!

Εικόνα -Aναστασία
Μπράβο βρε Ιωάννα!!!Πολύ χαίρομαι με τα νέα σας!Συγκινήθηκα...Πάντα τέτοιες στιγμές να έχετε,περισσότερες,συχνότερες,εντονότερες...πάντα αγάπη και υγεία στην οικογένειά σας!!!Να μου τις φιλήσεις "σβουριχτά"!!!!
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.