Θέσεις για δύο (2) Φιλολόγους - Ειδικούς Παιδαγωγούς στη "Νοημάθηση"

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το κέντρο ειδικών θεραπειών "Νοημάθηση" αναζητά δύο (2) έμπειρους φιλολόγους - ειδικούς παιδαγωγούς για καθημερινή απασχόληση από 01/09/2023. Η θέση αφορά καθημερινή μελέτη παιδιών γυμνασίου σε όλα τα μαθήματα, εξατομικευμένο ειδικό παιδαγωγικό πρόγραμμα, καθώς και μελέτη παιδιών δημοτικού. Όλες οι μελέτες είναι ατομικές ή σε ομάδες των 2 παιδιών. Ωράριο Δευτέρα-Παρασκευή 13.30-21.00. Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία και δελτίο παροχής υπηρεσιών. Παρέχεται εποπτεία.

Θέση για δύο (2) Λογοθεραπευτές στο "My Little Academy"

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το Πρότυπο Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης στον Άλιμο "My Little Academy", αναζητά δύο (2) έμπειρους λογοθεραπευτές για συνεργασία από 01/09/2023. Απαραίτητη προΰπόθεση η προηγούμενη εμπειρία με παιδιά 2-5 ετών, καθώς και η σίτιση. Το ωράριο λειτουργίας είναι Δευτέρα-Παρασκευή 08.30-14.00 και κάθε Τρίτη 08:30-14:30. Το δελτίο παροχής υπηρεσιών είναι προαπαιτούμενο για τη συγκεκριμένη θέση. Περισσότερες πληροφορίες στο 6936687623 ή αποστολή βιογραφικών στο noimathisi@gmail.com

Πώς μπορώ να αναρτήσω / διακινήσω μία αγγελία;

Εικόνα NOESI.gr

Οι γονείς μπορούν να αναρτούν αγγελίες ως εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα). Τα νομικά πρόσωπα μπορούν να αναρτούν αγγελίες ελεύθερα, εφόσον έχουν μία σταθερή σελίδα παρουσίασης στον Οδηγό www.pronoise.org, ή με ένα μικρό κόστος προβολής σε διαφορετική περίπτωση. Οι επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες, μπορούν επίσης να προβάλλουν αγγελίες αναζήτησης εργασίας, ως διαπιστευμένα μέλη, συνδρομητικά.

Αναζήτηση ατόμου για απασχόληση νεαρού με ΔΑΦ ΥΛΑ

Εικόνα Φλώρα Καισαρίτη

Η αγγελία αφορά υποστήριξη νεαρού ατόμου με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας, τον μήνα Αύγουστο και κυρίως από 11 Αυγούστου και μετά, στη Ναύπακτο. Αποδεκτή κάθε ειδικότητα συναφής με ειδική αγωγή, σε ώρες και ημέρες με εύκολη επιλεξιμότητα καθώς δεν υπάρχουν δεσμεύσεις από τη δική μας πλευρά. Η απασχόληση μπορεί να είναι εντός, αλλά και εκτός σπιτιού, καθώς το παιδί έχει ανεπτυγμένη κοινωνικότητα. 

  • Η θέση καλύφθηκε!

Μάθετε περισσότερα:

Γνωμάτευση θεραπειών μέσω ΕΟΠΥΥ, πώς ξεκινώ;

Εικόνα Στάθης

Καλησπέρα και από μενα! Ο γιος μου είναι 3.5 χρονων και εδώ κ ένα χρόνο έχουμε ξεκινήσει λογοθεραπεια και εργοθεραπεια με αρκετή πρόοδο. Επειδη θα του αλλάξω την ασφάλεια του (είμαι στρατιωτικος οπότε τον έχω ΥΠΕΘΑ και τον Οκτώβρη τελειωνει η ισχυς της γνωματευσης) σε ΕΟΠΥΥ θέλω να μου πείτε πως ξεκινάει η όλη διαδικασία με τις γνωματευσεις στον ΕΟΠΥΥ;

Αναζήτηση ειδικού παιδαγωγού από την "Ανοικτή Αγκαλιά"

Εικόνα "ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ" Φ.Κ.Π.Ι. Κέντρο Ημέρας

Το Κέντρο Ημέρας Ανοιχτή Αγκαλιά Φ.Κ.Π.Ι. για παιδιά με αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές στο Κορωπί, αναζητά Ειδικό Παιδαγωγό.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας / Παιδαγωγικών/ Ειδικής Αγωγής ή συναφές αντικείμενο  με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή
  • Καλή γνώση αγγλικών.

Lewis Capaldi: H κρίση στη σκηνή λόγω Τουρέτ, πώς οι fans του ολοκλήρωσαν το τραγούδι

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Glastonbury Festival, ο Lewis Capaldi εμφάνισε έξαρση (κρίση) συμπτωμάτων του συνδρόμου Τουρέτ (Tourette Syndrome), σε σημείο που δεν μπόρεσε να συνεχίσει την ερμηνεία του αγαπημένου "Someone You Loved", λόγω της έντασης των τικς. Το κοινό αντιλήφθηκε γρήγορα το πρόβλημα, κάλυψαν τη φωνή του με τη δική τους και το αποτέλεσμα είναι άξιο λόγου.

Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα για το σύνδρομο Τουρέτ εδώ.

Ψάχνω για έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο-coach για τον γιο μου 20 ετών

Εικόνα Dionysia Mimigianni

Έχω έναν γιο 20 ετών και έχει διάσπαση προσοχής, δυσλεξία και πρόσφατα διαγνώστηκε και με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας. Εδώ και χρόνια κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο, ωστόσο μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο όλα τα προβλήματα διογκώθηκαν με αποτέλεσμα να τα έχει εγκαταλείψει όλα διότι το άγχος του ήταν μη διαχειρήσιμο.

Ψάχνω για έναν εξειδικευμένο ψυχολόγο-coach ώστε να τον βοηθήσει στα επόμενα στάδια της ζωής του (κοινωνικότητα-φιλία, οργάνωση σπουδών, ψυχική ανθεκτικότητα κ.α).

Για ό,τι χρειάζεστε, μη διατάζετε να επικοινωνήσετε

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Για ό,τι χρειάζεστε, μη διατάζετε να επικοινωνήσετε με το NOESI.gr. Με αφορμή όσους πλήττονται από τις φωτιές στη Ρόδο (και άλλες περιοχές της χώρας), υλοποιούμε νωρίτερα από το προγραμματισμένο τις "Παραπομπές" του NOESI.gr.

Η υπηρεσία παρέχεται ψηφιακά, για την αρχική συνάντηση, ή μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας.

Οι "Παραπομπές" αφορούν την άμεση πρόσβαση των πολιτών σε Κοινωνική/-ό Λειτουργό και άλλους επαγγελματίες.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για όποιο θέμα τους απασχολεί, προκειμένου να λάβουν καθοδήγηση και συμβουλευτική αλλά και προτάσεις για παραπομπές σε υπηρεσίες και πλαίσια, όπου μπορούν να λάβουν περαιτέρω υποστήριξη, απευθείας από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε το πρώτο σας ραντεβού.

Αγγελία για προσωπικό βοηθό για ενήλικα 21 ετών με ΔΑΦ

Εικόνα Carer

Ζητείται άτομο έως 55 ετών ως εσωτερική, για φροντίδα και επίβλεψη ενηλίκου 21 ετών αγοριού με αυτισμό, μέσω του προγράμματος προσωπικού βοηθού του Υπουργείου εργασίας. Μισθός: 1.200 μικτά και ασφάλιση.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.