Προκήρυξη θέσης: Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Εικόνα "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ» καλεί υποψήφιους/ες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης Συμβούλου Σταδιοδρομίας /Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Καθήκοντα:

Παροχή συμβουλών για τον 19χρονο γιο μου με Άσπεργκερ

Εικόνα Μαρία-Αικατερίνη

Είμαι μητέρα ενός αγοριού 19 περίπου ετών που διαγνώστηκε πριν ένα χρόνο με το σύνδρομο Άσπεργκερ. Με ενδιαφέρει να έλθω σε επαφή με εξειδικευμένο επιστήμονα για παροχή συμβουλών και καθοδήγησης. Επίσης. με ενδιαφέρει η συζήτηση με άλλους γονείς, η ανταλλαγή συμβουλών και γνώσεων για τα παιδιά μας κι ενδεχόμενα γνωριμία των παιδιών μας, αφού όπως βλέπω το πρόβλημα της απομόνωσης δεν το έχει μόνο το δικό μου παιδί. Μένουμε στο κέντρο της Αθήνας (Άνω Πετράλωνα).

Αγγελία για παιδοψυχίατρο στην Αθήνα

Εικόνα "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/ια, για να καλύψει τη θέση  του/της Παιδοψυχίατρου στο Κέντρο Ημέρας (Ζωγράφου, Αθήνα), με σκοπό την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των παιδιών και εφήβων θυμάτων κακοποίησης/παραμέλησης/ενδοοικογενειακής βίας ή έκθεσης σε ακραίες τραυματικές συνθήκες καθώς και συμβουλευτική στήριξη των οικογενειών τους.

Απαραίτητα τυπικά προσόντα:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη Ειδικού Παιδαγωγού / Εργοθεραπευτή / Βοηθού Εργοθεραπευτή

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» καλεί υποψήφιους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης ειδικού παιδαγωγού και μίας (1) θέσης εργοθεραπευτή ή βοηθού εργοθεραπευτή πλήρους απασχόλησης, ορισμένου χρόνου (με προοπτική ανανέωσης) για το ΚΔΗΦ του Ιδρύματος.

Ξεκινάω…

Εικόνα Sunshine Rain

Καλησπέρα! Πρώτη φορά εκφράζομαι μέσα από εδώ, όποτε συγχωρέστε με εκ των προτέρων για οποιαδήποτε ασάφεια προκύψει! Έχω ενα αγοράκι 2,5 χρόνων (30 μηνών), που παρακολουθεί εργοθεραπεία και λογοθεραπεία. Μια μικρή παρένθεση για τον ίδιο, γεννήθηκε με καισαρική και μετά από λίγο δεν μπορούσε να αναπνεύσει, έμεινε 9 μέρες στην μονάδα και βγήκε. Ήδη από 18 μηνών αντιλαμβανόμουν χάσμα με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του και ακόμα χαρακτηριστικά τα οποία μόνο άγχος μου προκαλούσαν.

Καρδούλα Ένα νέο βιολόγιο ξεκινά! Τα βιολόγια στο NOESI.gr είναι προσωπικές εμπειρίες. Από αυτές μαθαίνουμε όσα και από την επιστημονική τεκμηριωμένη γνώση, που στο δικό μας ιστότοπο βρίσκεται στους Οδηγούς.

Παιδοψυχίατρος στα βόρεια προάστια για παιδιά στο φάσμα

Εικόνα Sofia Sotiriou

Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι 8 ετών με Άσπεργκερ, είμαστε στα βόρεια προάστια και ψάχνουμε παιδοψυχίατρο για να τον παρακολουθεί. Μπορεί κάποιος να μου συστήσει κάποια που να γνωρίζει τη δουλειά της σε παιδάκια στο φάσμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Moxo: Τεστ Αξιολόγησης ΔΕΠΥ

Εικόνα NOESI.gr

Tο σταθμισμένο τεστ αξιολόγησης Moxo είναι κατάλληλο για την αξιολόγηση της ΔΕΠΥ σε άτομα ηλικίας από 6 εώς 70 ετών. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του test είναι ότι διενεργείται online. 

AAPEP: Adult-Adolescent Psychoeducational Profile (Αναθεωρηµένο Ψυχοεκπαιδευτικό Προφίλ Ενηλίκων - Εφήβων)

Εικόνα NOESI.gr

Το Αναθεωρηµένο Ψυχοεκπαιδευτικό Προφίλ Ενηλίκων - Εφήβων (AAPEP: Adult-Adolescent Psychoeducational Profile) σχεδιασµένο ειδικά για εφήβους και ενήλικες µε αυτισµό, αξιολογεί το επίπεδο των προεπαγγελµατικών δεξιοτήτων.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.