Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό bazaar 2022 από το Ίδρυμα για το Παιδί "Η Παμμακάριστος"

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί
Σάβ, 17/12/2022 - 03:00

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 και ώρες 15:00μ.μ. – 19:00μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» στη Νέα Μάκρη (Λεωφ. Μαραθώνος 1 & οδός 102).

Θα βρείτε έκθεση προϊόντων των εργαστήριων των παιδιών μας, για να κάνετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Θα περάσουμε υπέροχα μαζί με τα παιδιά μας, με ζεστό καφέ, γλυκά & χριστουγεννιάτικα κάλαντα!

Άδεια 10 ημερών σε ιδιωτικό τομέα μόνο με διάγνωση παιδικού αυτισμού απο δημόσιο νοσοκομείο;

Εικόνα Μονόκερος 42

Καλησπερα σας, απο το 2017 οι δημοσιοι υπαλληλοι παιρνουν αδεια λογω αυτιστικου παιδιου 22 μερες οχι με ποσοστο αναπηριας αλλα και μονο με διαγνωση δημοσιου νοσοκομειου.  Τι ισχυει στον ιδιωτικο τομεα; Μπορω μονο με την διαγνωση παιδικου αυτισμου απο δημοσιο νοσοκομειο να παρω αδεια 10 ημερων ή πρεπει να εχει ποσοστο αναπηριας; Δεν εχει το παιδι, δεν θελει ο συζυγος.  Εχω ρωτησει παντου και δεν με βοηθα κανεις, εχω στειλει ερωτημα στην επιθεωρηση εργασιας εδω και 1 μηνα αλλα δεν εχω λαβει ακομα απαντηση.

Επιθυμώ επαφή με γονείς με παιδί με Άσπεργκερ

Εικόνα Φιλη Ripi

Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος γονέας που να επιθυμεί επαφή με άλλον γονέα για παιδί με Άσπεργκερ. Για συζήτηση και ενδεχόμενη επαφή των παιδιών. Αφορά παιδί 15 ετών με Άσπεργκερ.

Επιληψία από το γονίδιο SCN2A

Εικόνα Stefanos Prrkks

Η κόρη μου, σήμερα δεκατριών μηνών, εκδήλωσε απύρετους βρεφικούς σπασμούς τέλος Ιουλίου και μετά από γονιδιακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έχει παραλλαγή στο γονίδιο SCN2A. Είναι ανθεκτική στην φαρμακευτική αγωγή, δεν έχει ακόμα ρυθμιστεί και θα το εκτιμούσα αν κάποιος/α που έχει αντιμετωπίσει κάτι σχετικό, έδειχνε την διάθεση να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να έχουμε μία εικόνα για το πως εξελίσσεται αυτή η κατάσταση και για το αν απέδωσε κάποια θεραπευτική αγωγή.   

Προκήρυξη θέσης ΠΕ πτυχιούχου φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μερικής απασχόλησης

Εικόνα "ΑΛΜΑ" Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων

Προκήρυξη μίας(1) θέσης ΠΕ Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου μερικής απασχόλησης ορισμένου χρόνου διάρκειας (15/01/2023 – 15/07/2023) στο πλαίσιο της υλοποίησης δομημένων ειδικών προγραμμάτων άθλησης για όλους μεγάλης διάρκειας περιόδου 2022-2023.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη πατήστε εδώ

Έχουν περάσει κιόλας πέντε χρόνια από την αρχική ανάρτηση μου!

Εικόνα Eleni

Καλημέρα! Έχουν περάσει κιόλας πέντε χρόνια από την αρχική ανάρτηση μου. Το καμάρι μου είναι πλέον εξίμιση ετών! Συνεχιζει να είναι ένα χαρούμενο παιδακι που αγαπάει πολυ να χαμογελάει! Αγαπαει πολυ τις ζουζούνιες, αγαπαει πολυ το παιχνιδι,αγαπαει πολυ την μουσική,τις κουνιες,το σχολείο... Υπαρχει αντίληψη, περπατει,σκαρφαλώνει ένας σωστός Ταρζάν! Οπως κάθε παιδί στην ηλικια του…

Σχετικά με τους δικαιούχους του εξωιδρυματικού επιδόματος

Εικόνα Εύα Μαρ.

Στην γνωστοποίηση αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας, ενώ προκύπτει συνολικό ποσοστό αναπηρίας 74%, κατά ιατρική πρόβλεψη από 14/6/2022 έως 30/6/2024, η παράγραφος που αφορά στο εξωιδρυματικό επίδομα αναφέρει: ''Κατά ιατρική κρίση δικαιούται εξωιδρυματικό επίδομα σύμφωνα με τις διατ. Ν1140/81,Ν.3232/04,Ν.3518/06 και άρθρο 56, Ν.4554/18: OXI :OXI από 14/06/2022 έως 30/06/2023''. Παρακαλώ ''φωτίστε με'' γιατί δεν μπορώ να το ερμηνεύσω - δεν θα λάβω το επίδομα για το συγκεκριμένο διάστημα, ενώ μετά τον 6ο μήνα θα το λαμβάνω; Ή δεν το δικαιούμαι για όλο το διάστημα, δηλ. από 14/06/2022 έως 30/06/2024;

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για 18χρονο λειτουργικό αγόρι με αυτισμό

Εικόνα Άννα Σάνδη

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για 3ωρη πρωινή απασχόληση 18χρονου λειτουργικού αγοριού με αυτισμό για εξωτερικό και εσωτερικό πρόγραμμα (περπάτημα, bowling, ποδήλατο, επιτραπέζια, nintendo) στη Νέα Σμύρνη. 

email : annasandi@yahoo.gr 

Θέλω να μάθω αν δικαιούμε κάποιο επίδομα, γιατί η γιατρός δεν μου δίνει τον φάκελο του παιδιού

Εικόνα Μαρία Μακουμπα

Καλημέρα σς θέλω να μάθω εάν δικαιούμαι κάποιο επίδομα γιατί η γιατρός δεν μου δίνει το φάκελο του παιδιού να τον καταθέσω, λοιπόν, η κόρη μου διαγνώστηκε με σπασμούς περνούμε φάρμακο για επιληψια εδώ και 9 χρόνια δικαιούται κάτι η όχι.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.