ΕΡΜΗΣ ► Θέση Εργοθεραπευτή/τριας

Εικόνα ΕΡΜΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ

Λογότυπο του ΕΜΡΗ.Το Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ΕΡΜΗΣ, με άδεια λειτουργίας ΚΔΗΦ (Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ν.Υ,) ζητάει Εργοθεραπευτή/τρια με εμπειρία στα αντικείμενα της Εργοθεραπείας, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, για πλήρη απασχόληση.

Παράλληλη στήριξη για κορίτσι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Εικόνα Χρήστος Αντωνίου

Ζητείτε κυρία για πενθήμερη πρωινή πεντάωρη απασχόληση - φροντίδα δωδεκάχρονου κοριτσιού με βαριά κινητική αναπηρία (τετραπληγία) και νοητική στέρηση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.


Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε email στο xantoniou@gmail.com

Η κόρη μου 16 χρόνων έκανε...

Εικόνα Ελένη Καρολου
Η κόρη μου 16 χρόνων έκανε αφαίρεση όγκου στην καρδιά και τοποθέτηση μηχανικής βαλβίδας. Ο καρδιοχειρουργός θα καταθέσει τα χαρτιά στο ΚΕΠΑ; Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι;

Είμαι γιαγιά, κάποια πράματα με ανησυχούν αλλά δεν μπορώ να μιλήσω

Εικόνα Λουκία Καλαϊτζή

Είμαι γιαγιά! Η εγγονούλα μου είναι 26 μηνών και κάποια πράματα με ανησυχούν αλλά δυστυχως δεν μπορω να τα πω στον γιο μου, γιατι πριν από 10 μηνες περιπου που επιχειρησα να του αναφέρω τις ανησυχίες μου είχε άρνηση να δει όλα όσα εβλεπα εγω και έτσι δεν τολμάω να του το ξαναναφέρω. Το παιδάκι δεν γύριζε στο όνομά του αλλα ο γιος μου ελεγε οτι γυρίζει μόνο όταν αυτή θέλει... πάντως εγω διαπίστωσα ότι όταν ήταν απασχολημένη με κάποιο παιχνιδι, όσες φορές και να την φώναζα με το όνομά της δεν γύριζε... τώρα όμως γυρίζει συχνότερα αλλα όχι πάντα.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ► Θέση Ειδικού Παιδαγωγού στο Κέντρο Ημέρας (Αθήνα)

Εικόνα "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/υποψήφια, για να καλύψει τη θέση του/της Ειδικού Παιδαγωγού στo Kέντρο Ημέρας (Αθήνα), πλήρης απασχόληση, με βάρδιες (πρωινό, απογευματινό ωράριο), με κύρια καθήκοντα την παροχή εξατομικευμένων κλινικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σκοπό την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και μαθησιακή ενίσχυση των παιδιών και εφήβων θυμάτων κακοποίησης/ενδοοικογενειακής βίας ή οποιασδήποτε μορφής βίας.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ► Θέση Παιδοψυχιάτρου στο Κέντρο Ημέρας (Αθήνα)

Εικόνα "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/ια, για να καλύψει τη θέση  του/της Παιδοψυχίατρου στο Κέντρο Ημέρας (Αθήνα), με σκοπό την ψυχοκοινωνική  αποκατάσταση των παιδιών και εφήβων θυμάτων κακοποίησης/παραμέλησης/ενδοοικογενειακής βίας ή έκθεσης σε ακραίες τραυματικές συνθήκες καθώς και συμβουλευτική στήριξη των οικογενειών τους.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ► Θέση Ψυχολόγου

Εικόνα "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναζητά κατάλληλο υποψήφιο/υποψήφια, για να καλύψει τη θέση του Ψυχολόγου στο Κέντρο Ημέρας (Αθήνα), με κύρια καθήκοντα την παροχή εξατομικευμένων κλινικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σκοπό την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση και θεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους θύματα κακοποίησης/ενδοοικογενειακής βίας ή οποιασδήποτε μορφής βίας.

Υποψιάζομαι ότι ο γιος μου έχει σύνδρομο Άσπεργκερ

Εικόνα Χριστίνα

Υποψιάζομαι ότι ο 19χρονος γιός μου έχει σύνδρομο Άσπεργκερ. Παρόλο που έχουμε επισκεφθεί ψυχολόγους και το Τμήμα Ψυχιατρικής του Ιποκρατείου, μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας, χωρίς κανείς να μας πει κάτι, εγώ είμαι σχεδόν σίγουρη. Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επαφή με κάποιον ειδικό που να εξειδικεύεται στο σύνδρομο και σε νεαρούς ενηλίκους. Είναι εξαιρετικά ευφυής και θέλει ειδική μεταχείριση καθώς απογοητεύεται από τους ψυχολόγους γιατί "δεν του λένε κάτι που δεν γνωρίζει ήδη" από ότι λέει.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.