Παράλληλη στήριξη παιδιού Δημοτικού (Γέρακας)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται Ειδική παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη παιδιού με δυσκολίες σε Δημοτικό Σχολείο στο Γέρακα. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο ή σχετικές μεταπτυχιακές σπουδές. Αποστολή βιογραφικών στο E-mail m.hatziioannidi@al.edu.gr

Ποια είναι η κατάλληλη εργοθεραπεία;

Εικόνα Χρίστος11

Ένας μικρός τυπάκος στα 3 του εμφανίζει στοιχεία ΔΕΠΥ και ΔΑΔ. Και επειδή είναι μικρός δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση, αλλά παρα ταύτα ο γιατρός έδωσε λογοθεραπεία και εργοθεραπεία.

Το θέμα μου είναι πώς διαλέγεις την εργοθεραπεια. Πολλά κέντρα, πολλές προσεγγίσεις και μεθόδους αλλά δεν ξες τι ταιριάζει στο παιδί σου. 

Θέση ειδικού παιδαγωγού στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ "ΣΤΟΡΓΗ"

Εικόνα "ΣΤΟΡΓΗ" ΚΔΑΠΜΕΑ

Θέση ειδικού παιδαγωγού στο ΚΠΑΠΜΕΑ "Στοργή". Η αγγελία αφορά υποψήφιο άτομο με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ωράριο 12:00-20:00. Βασικός μισθός. Αποστολή βιογραφικών: *

(*) Η θέση καλύφθηκε!

Risperdal

Εικόνα Sofia Sotiriou

Καλησπέρα, έχω ένα αγοράκι 8 ετών με ΔΑΔ. Έχει καλό λόγο και είναι έξυπνος αλλά το βασικό στοιχείο του είναι η παρορμητικότητά του και η έλλειψη ελέγχου που έχει. Για παράδειγμα, θέλει να πειράζει τα τσαντάκια των συμμαθητών του και αυτό έχει αρχίσει να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο σχολείο. Αυτή η παρορμητικότητά του και που δεν μπορεί να ελεγξει τις αντιδράσεις του έχει δημιουργήσει και άλλες φορές κάποια θέματα σε προηγούμενες τάξεις και είχα αναγκαστεί να τον αλλάξω σχολείο και να βάλω παράλληλη στήριξη (και φέτος έχει). Επισης παρουσιάζει διάσπαση προσοχής.

Θέση Φυσικοθεραπευτή στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας "ΙΡΙΔΑ της "ΑΜΥΜΩΝΗΣ"

Εικόνα ΑΜΥΜΩΝΗ

Ζητείται Φυσικοθεραπευτής /-τρια στο Κέντρο Ημέρας Ίριδα της Αμυμώνης, με έδρα το Ελληνικό. Θέση εργασίας μερικής απασχόλησης. Απαραίτητα προσόντα: 

  • Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Α.Τ.Ε.Ι.
  • Μέλος του Π.Σ.Φ.
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Προϋπηρεσία στη φροντίδα ατόμων με αναπηρία και εμπειρία σε νευρολογικά περιστατικά και στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία, θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Έχω ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε πρόωρα στις 33 εβδομάδες

Εικόνα Μήνα Αγγελοπούλου

Καλησπέρα σας, έχω ένα κοριτσάκι το οποίο γεννήθηκε πρόωρα στις 33 εβδομάδες τώρα είναι 2 μηνών και 6 ημερών και η διορθωμένη ηλικία του είναι 20 ημερών, η ανησυχία μου είναι η εξής από την αρχή που πήραμε το μωράκι μας σπίτι το πήραμε 19 ημερών (ημερολογιακή) γιατί έμεινε στην θερμοκοιτίδα να πάρει βάρος χωρίς να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα, δεν με κοιτούσε ποτέ στα μάτια όλο δεξιά και αριστερά δεν ανταποκρινόταν σε κανένα ερέθισμα. 

Είμαι 24 ετών και έχω διαγνωστεί με αυτισμό από 3 ετών

Εικόνα Ανδρέας Π

Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι 24 ετών και έχω διαγνωστεί με αυτισμό από 3 ετών. Έχω περάσει 3 φορές επιτροπή ΚΕΠΑ και έχω πάρει ποσοστό αναπηρίας 67%. Την τελευταία φορά 4/10/2021 πήρα ποσοστό 67% εφόρου ζωής. Κληρονομώ τη σύνταξη του γονέα; Εάν ναι, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι. Μήπως όμως πρέπει να αναφέρεται πάνω στην απόφαση ότι είμαι ανίκανος προς εργασία ή δεν έχει σημασία; Αν πρέπει να αναφέρεται το ανίκανος προς εργασία, πρέπει να κάνω ένσταση ή περνάω από κάποια άλλη επιτροπή;

SOS ► Θέσεις εργασίας

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπου Συλλόγου / Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας SOS.Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτι­στικών Παιδιών με την επωνυ­μία "S.O.S." ιδρύθηκε ως μη κερδοσκο­πικό Σωμα­τείο. Το 1978, δη­μιούργησε Μο­νάδα Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής για παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση. Σήμερα, λειτουργεί το ομώνυμο Κέντρο Αυτισμού και Νοητικής Υστέρησης "SOS", σε δύο κτίρια 3.100 τ.μ. σε νέες εγκατα­στάσεις στους Θρακομακε­δόνες, σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων.

Νέα — Ανακοινώσεις

Οκτώβριος 2022 — Ζητούνται Νοσηλευτές/Βοηθοί νοσηλευτές, Κοινωνικοί φροντιστές

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.