Πως μπορω να βρω ειδικό εκπαιδευτικό Μαθηματικό

Εικόνα Μαρία Γιαλούρη

Πως μπορω να βρω ειδικο εκπαιδευτικο Μαθηματικο, για ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητρια της Α λυκείου, τον Σεπτεμβριο θα πάει Β λυκείου.

Θα μιλήσει;;;;

Εικόνα Φάντια Αποστόλου

Η κορούλα μου έφτασε 30 μηνών. Ακόμα λέει μόνο δισύλλαβες λέξεις όχι πάντα καθαρές, καθόλου φράσεις έστω με δύο λέξεις, απαντάει ναι ή όχι κι αυτή είναι η επικοινωνία μας. Η ομιλία της θυμίζει μπεμπούλα 20-22 μηνών, καταλαβαίνει κι εκτελεί οδηγίες, είναι πρόσχαρη,έχει εξωλεκτική επικοινωνία, μιμείται κι ως εκεί.Ο λόγος της... νεογνικός όταν τα άλλα συνομίληκα κάνουν συζήτηση. Κάνει λογοθεραπεία μία φορά και τώρα δύο φορές εδώ και 3 μήνες με κάποιες διακοπές λόγω κορονοϊού που είχαμε την ατυχία να κολλήσουμε. Έφερα στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι μου πριν μια εβδομάδα..

Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών που έχει διαγνωσθεί με το σύνδρομο Melas

Εικόνα Αναστασία Μουγτουσίδου

Είμαι μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών που έχει διαγνωσθεί με το σύνδρομο Melas εδώ και έναν χρόνο αν υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο σύνδρομο θα ήθελα πολύ να ανταλλάξουμε απόψεις.

Μαθησιακές δυσκολίες και σχολείο

Εικόνα Kalliroi

Καλημέρα σας και καλή βδομάδα, ο λόγος που γράφω είναι γιατί είμαι μαμά δύο παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες και αντιμετωπίζω χρόνια τώρα προβλήματα με την φοίτησή τους στο σχολείο. Αυτό που θα ήθελα να καταθέσω είναι η εμπειρία μου και κάποιες απορίες που ίσως μπορείτε να μου λύσετε. Αυτό που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μου στο σχολείο είναι ότι κανένας από τους καθηγητές τους δεν γνωρίζουν τον τρόπο που θα έπρεπε να αξιολογούν και να εξετάζουν τα παιδιά.

Παράλληλη στήριξη από ειδικό παιδαγωγό ή νηπιαγωγό για μαθητή 6 ετών (Αθήνα, 2021-2022)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε παιδαγωγό / νηπιαγωγό με γνώσεις ειδικής αγωγής για αγοράκι 6 ετών με μικτή αναπτυξιακή διαταραχή, για παράλληλη στήριξη σε νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2021-2022. Περιοχή: Αθήνα (κέντρο).

Επίδομα τυφλότητας

Εικόνα Παναγιώτης Γ.

Καλησπέρα σας, η μητέρα μου πάσχει από εκφυλισμό ωχράς κηλίδας. Θα ήθελα να με ενημερώσετε για την διαδικασία που ακολουθείται για να βγάλει επίδομα τυφλότητας, αν το δικαιούται.

Αυτισμός και ευπαθείς ομάδες με προτεραιότητα εμβολιασμού COVID-19;

Εικόνα Αλεξάνδρα Τζιάτζιου

Μήπως γνωρίζετε αν τα άτομα του αυτιστικού φάσματος μπορούν να ενταχθούν στις ευπαθείς ομάδες υψηλού ή αυξημένου κινδύνου ώστε να έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό όπως άλλες συγγενείς παθήσεις;

Προκηρυξη θέσης εργασίας Νοσηλευτή /-ριας στο Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"

Εικόνα "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΚΕΕΠΕΑ Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία

Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) "Ορίζοντες" προκυρήσσει μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης με σκοπό την κάλυψη της θέσης Νοσηλευτή / Νοσηλεύτριας. 

Θα εκτιμηθεί η εκπαίδευση / προϋπηρεσία στην Ειδική Αγωγή ή την Ψυχική Υγεία. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους, στο E-mail: info@keepea.gr αναφέροντας τον τίτλο της συγκεκριμένης θέσης. 

Παράλληλη στήριξη από Εργοθεραπευτή /τρια για μαθητή με ΔΑΦ (Χαλάνδρι, 2021-2022)

Εικόνα Γιωργος

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια ή βοηθός εργοθεραπείας για παράλληλη στήριξη σε αγόρι με ΔΑΦ για την πρώτη δημοτικού 2021-2022. Περιοχή: Χαλάνδρι (μετρό).

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.