Αutismap: Γνωρίστε την ανανεωμένη μορφή της διαδικτυακής πύλης ενημέρωσης για τον αυτισμό

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Η ιστοσελίδα autismap.gr δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει ένα εργαλείο υποστήριξης για τα άτομα με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και των οικογενειών τους. Μέσα από το autismap.gr, οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν γρήγορα , εύκολα και δωρεάν τις κατάλληλες υπηρεσίες κοντά στον τόπο κατοικίας τους και να αξιοποιούν τις υπάρχουσες νομοθετικές προβλέψεις, διεκδικώντας τα δικαιώματα τους και την κάλυψη των αναγκών τους.

Νομοθεσία – Δομές Αυτισμού – Αρθρογραφία

Παράλληλη στήριξη μαθητή με ΥΛΑ Β΄Δημοτικού (Μοσχάτο)

Εικόνα Carer

Ζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη για αγοράκι Β' Δημοτικού υψηλής λειτουργικότητας με πρόβλημα λόγου και στοιχεία στο ευρύ φάσμα του αυτισμού. Το αγοράκι φοιτά σε σχολείο στην περιοχή του Μοσχάτου. Ώρες απασχόλησης: 08:30 - 15:00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Κατ' οίκον απασχόληση και φροντίδα κοριτσιού 11 χρονών (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Carer

Ζητείται άτομο για πενθήμερη πρωινή πεντάωρη απασχόληση - φροντίδα εντεκάχρονου κοριτσιού με βαριά κινητική αναπηρία και νοητική στέρηση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου ( (Munchausen Syndrome by proxy)

Εικόνα NOESI.gr

Το σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου (Munchausen syndrome by proxy) είναι μια διαταραχή της ψυχικής υγείας, στην οποία οι φροντιστές ενός ευάλωτου ατόμου (ένα παιδί, ένα άτομο με αναπηρία ή ένα ηλικιωμένο άτομο) συμπεριφέρονται σαν το άτομο που έχουν υπ’ ευθύνη τους να πάσχ

Πρόβλημα τραυλισμού στο παιδί μου, κοριτσάκι 4,5 ετών

Εικόνα Sofia Chatzinikolaou

Καλησπερα. Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποια μανουλα που αντιμετωπιζει προβλημα τραυλισμού με το παιδι της. Έχω ενα κοριτσάκι 4,5 χρονων .εχει αρχισει τραυλισμο απο τα 2,5 οταν γεννήθηκε ο γιος μου.ολοι μου έλεγαν οτι ειναι θεμα ηλικίας. Πριν εξι μηνες το ξεκινησα λογοθεραπεία και ψυχολογικη υποστήριξη γιατί πηγα σε ενα Κεντρο και μου ειπε οτι θα γινει παγια κατάσταση εαν το συνεχισει. Ρωτησα θα το ξεπερασει και δεν μου δινουν απαντηση θετικη μου λενε θα υπαρχει παντα στην ζωη του πρεπει να μαθει να το αντιμετωπιζει, ωστε να μην το καταλαβαινουν οι γυρω του.

Αναζητώ το τηλ. του κ. Παύλου, παιδονευρολόγου, στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Μαρία Βελλίδου

Καλημέρα.. Καινούρια στη συζήτηση.. θα ήθελα παρακαλώ όποιος έχει πληροφορίες για το τηλέφωνο του κ.Παύλου παιδονευρολογο στη Θεσσαλονίκη.. Στο ίντερνετ έχει σταθερό αλλά δεν απαντά.

Υποστήριξη μαθητή σε δημοτικό σχολείο στον Γέρακα Αττικής

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός / Φιλόλογος για την υποστήριξη παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες και αναπτυξιακή διαταραχή σε Δημοτικό Σχολείο στο Γέρακα. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο ή σχετικές μεταπτυχιακές σπουδές. Αποστολή βιογραφικών με Ε-mail στο: m.hatziioannidi@al.edu.gr.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ME ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ο Σύλλογος (Π.Ε.Α.μ.Σ.Κ.Π) ιδρυθηκε το 2007 ως μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική, κοινωνική πρωτοβάθμια οργάνωση, που την αποτελούν άτομα που έχουν διαγνωσθεί και πάσχουν από τη νόσο Σκλήρυνση κατά πλάκας. Άτομα των οικογενειών αυτών και γενικά Άτομα που επηρεάζονται από την Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Επίσης από εκπροσώπους Ενώσεων, Οργανώσεων φίλων, Υποστηρικτές, ενδιαφερόμενους.

Λογότυπο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ME ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.