Προκήρυξη θέσης Ψυχολόγου, πλήρους απασχόλησης, για τις δομές του Ιδρύματος, στη Νέα Μάκρη

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος για το παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» (Ν.Π.Ι.Δ.) έχοντας υπ΄ όψιν :

  1. Τις διατάξεις του Π.Δ. 5/2001 «Οργανισμός Διοίκησης και Λειτουργίας του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» (ΦΕΚ 3 Α΄),
  2. Την ανάγκη άμεσης κάλυψης θέσης ψυχολόγου,

προκηρύσσει 1 (μία) θέση Ψυχολόγου, πλήρους απασχόλησης, για τις δομές του Ιδρύματος, στη Νέα Μάκρη.

Θέλω να επικοινωνήσω με τον κ. Δημήτρη Καρούσο, νευρολόγο

Εικόνα Κατερίνα Ρούσσου

Καλησπέρα . Επείγον..Θέλω να επικοινωνήσω με τον Κύριο Δημήτρη Καρουση Νευρολόγο στο Ισραήλ.. Είδα ότι κάποια κοπέλα είπε ότι έχει email.. Πρόκειται για σοβαρό θέμα πολύ κοντινού μου προσώπου.

Βρεφικοί σπασμοί (υποπλασία παρεγκεφαλίδας και μικροκεφαλία)

Εικόνα Κaterina M

Καλησπέρα στην ομάδα!

Μόλις σήμερα βρήκα τον χρόνο αλλά και την δύναμη να γράψω την ιστορία μας. Το βρεφάκι μου γεννήθηκε τον Απρίλιο με υποπλασία παρεγκεφαλίδας και μικροκεφαλία, παρά τις άπειρες εξετάσεις που είχαν γίνει προγεννητικά αλλά και κατά τη εμβρυική του περίοδο (τα λάθη των γιατρών κατά την παρακολούθηση της κύησης είναι άπειρα, αλλά με αυτό θα ασχοληθώ εν καιρώ).

Ζητείται επιστημονικά υπεύθυνος από τη ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Ζητείται επιστημονικά υπεύθυνος σχετικός με την ειδική αγωγή, για κέντρο ειδικών θεραπειών στη Νέα Σμύρνη. Ωράριο 13:00-21:00, Δευτέρα-Παρασκευή. Απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση και δελτίο παροχής υπηρεσιών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936.687623

ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ (ΚΑΣΠ)

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΚΑΣΠ.Το Κέντρο με την αρχική επωνυμία Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών (Κ.Α.Σ.Π.) ιδρύθηκε το 1975. Με δω­ρεά της οικογένειας Ι. Κ. Χατζηπατέρα, το Κέντρο απέκτησε νέες εγκαταστάσεις στη Μεταμόρφωση Αττικής και έκτοτε ονομάζεται "Χατζηπα­τέρειο". Σήμερα, η νέα πλήρης επωνυμία είναι Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού (Κ.Α.Σ.Π.) του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας (Ι.Κ.Ε.). Εξυπηρετεί περίπου 100 παιδιά ετησί­ως, ηλικίας έως 14 ετών από την Αττική και την Περιφέρεια, με στόχο την αντιμετώπιση των κινητικών, νοητικών, συναισθηματικών και κοινωνικών αναγκών τους. 

Θέσεις Ειδικού Παιδαγωγού Σχολικής ή Προσχολικής Ηλικίας στο "Χατζηπατέρειο" ΚΑΣΠ

Εικόνα Ι.Κ.Ε. "ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ" Κ.Α.Σ.Π.

Το ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης πράξης με τίτλο: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ», με κωδικό ΟΠΣ 5002481, του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020», προκηρύσσει την πλήρωση των ακόλουθων θέσεων, με σχέση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου, πλήρους απασχόλησης:

  • δύο (2) θέσεων Ειδικού Παιδαγωγού Σχολικής ή Προσχολικής Ηλικίας για το πρωινό πρόγραμμα στο Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού.

Ήπιος αυτισμός

Εικόνα Dimitris Vls

Καλησπέρα... Είμαι νέο μέλος και γράφω πρώτη φορά. Παρακαλώ πολυ θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω μια κόρη 3 χρόνων κ τριών μηνών. Ένα παιδί που άργησε να περπατήσει αλλά μίλησε πολύ γρηγορα. Ένα ήσυχο κ εύκολο γενικά παιδί που όμως δεν βγήκε πολύ έξω να παίξει κ μεγάλωσε σε ένα τοξικό περιβάλλον καθώς με την γυναίκα μου δεν έχουμε καλές σχέσεις και τσακωνομασταν αρκετά συχνά. Φέτος η μικρη ξεκίνησε παιδικό σταθμο. Σιγά σιγά στην αρχή για να προσαρμοστεί. Δεν έχει κόψει την πάνα.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ► Ζητείται Ψυχίατρος

Εικόνα "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Ζητείται Ψυχίατρος από κοινοτική δομή που παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες κλινικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας με σκοπό την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των παιδιών και εφήβων θυμάτων κακοποίησης/παραμέλησης/ενδοοικογενειακής βίας ή έκθεσης σε ακραίες τραυματικές συ

Διακοπή επιδόματος αν βρω δουλειά;

Εικόνα Alexandros Hatziioannidis

Γεια σας Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν το συγκεκριμένο ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί,αλλά επειδή δεν μπόρεσα να βρω κάτι, είπα να κάνω τον κόπο γιατί δεν ξέρω τι να κάνω. Αυτήν την στιγμή λαμβάνω προνοιακό επίδομα αναπηρίας με ποσοστό 67%. Λόγω της κατάστασης με τον COVID-19 οικονομικά βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση ( όπως και πολλοί άνθρωποι φαντάζομαι) και θα ήθελα να ρωτήσω, εάν βρω κάποια δουλειά η εαν ανοίξω κάποια εταιρεία μεσω ίντερνετ, θα γίνει διακοπή του επιδόματος;

Ευχαριστώ πολύ, Αλέξανδρος.

Ένας ενήλικας που μπορεί να απευθυνθεί για να λάβει διάγνωση;

Εικόνα Ελένη Κ

Ένας ενήλικας που μπορεί να απευθυνθεί για να λάβει διάγνωση (Άσπεργκερ είτε ΔΕΠΥ κτλ); Εννοώ βέβαια κάποιον που να έχει πραγματικά γνώση και πείρα του θέματος διότι εγώ πχ βλεμματική επαφή δεν είχα μέχρι τα είκοσι πέντε, έκτοτε έχω πλήρη και γενικότερα είμαι πολύ διαφορετική πλέον καθώς έχω μάθει να ελέγχω κάποιες συμπεριφορές προς όφελος μου. Γνωρίζω δε ότι στις γυναίκες το Άσπεργκερ δεν είναι τόσο εμφανές. Ευχαριστώ πολύ.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.