Παράλληλη στήριξη αγοριού 2,5 ετών σε παιδικό σταθμό (Βύρωνας, 2019-2020)

Εικόνα Ιωάννα

Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη. Είναι για 4ωρη απασχοληση - πενθήμερη. Ο παιδικός σταθμός είναι στον Βύρωνα. Το αγόρι μας είναι 2,5 ετών. 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/07/2019.

Έχασα την απόδειξη για τις εργοθεραπείες του παιδιού

Εικόνα Ιωάννης Μάνος

Έχασα την απόδειξη για εργοθεραπείες του γιου. Τι μπορώ να κάνω για επιστροφή χρημάτων από ΕΟΠΥΥ; Μπορώ να επισυνάψω φωτοτυπία της απόδειξης;

Παράλληλη στήριξη μαθήτριας Α' Γυμνασίου με ΔΑΦ (Χαλάνδρι, 2019-2020)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε ψυχολόγο ή ειδικό παιδαγωγό, με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγη και γνώση ΑΒΑ. Απαραίτητη η προηγούμενη εμπειρία στην παράλληλη στήριξη. Η παράλληλη αφορά μαθήτρια, που θα φοιτήσει στην Α' Γυμνασίου την επόμενη σχολική χρονιά. Περιοχή: Χαλάνδρι.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/07/2019.

Οδοντιατρικό περιστατικό εν μέσω καλοκαιριού

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπερα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει συμβεί εν μέσω καλοκαιριού που υπολειτουργούν τα χειρουργεια για ολική ναρκωση για τα δοντακια της μικρής μου που έχουν πρηστεί τα ούλα και έχει αποστηματα,τι κάνετε; Πέρα από αντιβιωση θα μπορούν στο Παιδων Πεντέλης να το χειριστουν. Ξέρω ότι από Σεπτέμβριο ξεκινούν πάλι τα τακτικά χειρουργεία έτσι μου  είπαν άλλη στιγμή που τους ρώτησα για ένα άλλο περιστατικό στο άλλο μου παιδί. Οι εμπειρίες σας πολύτιμες για μένα!

Παράλληλη στήριξη 7χρονου σε Α' Δημοτικού με ΔΑΦ σε ξενόγλωσσο σχολείο (Αθήνα, 2019-2020)

Εικόνα Carer

Είμαστε σε αναζήτησης παράλληλης στήριξης για τον γιο μας 7 ετών ο οποίος θα φοιτήσει την Α Δημοτικού για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2019-2020. Ο γιος μας έχει διαγνωστεί από την ηλικία των 2,5 με ΔΑΔ και φοιτά σε ξενόγλωσσο σχολείο συνεπώς είναι απαραίτητη η γνώση Γαλλικής γλώσσας (τουλάχιστον επιπέδου Β2). Περιοχή: Αθήνα.

Η θέση καλύφθηκε! Η αγγελία έχει λήξει!

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/07/2019.

Απογευματινή μελέτη παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες στη Γ δημοτικού (Παιανία, 2019-2020)

Εικόνα Carer

Αναζητ​ούμε ειδικό παιδαγωγό για​ απογευματινή μελέτη μαθητή γ Δημοτικού, με μαθησιακές δυσκολίες​. Π​εριοχή​:​ Παιανία.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 26/07/2019.

Αναζητούμε Γυμναστή για έφηβη με σ. Down για γυμναστική κατ' οίκον (Καλλιθέα)

Εικόνα Carer

Ζητείται γυμναστής ή γυμνάστρια για έφηβη με σύνδρομο Down, προκειμένου να οργανώσει ένα πρόγραμμα κατ' οίκον γυμναστικής. Επειδή δεν μπορεί να συμβαδίσει για πολλή ώρα με γκρουπ, είναι σημαντικό να οργανωθεί ένα πρόγραμμα στο σπίτι που να τη βοηθήσει να αθληθεί. Περιοχή: Καλλιθέα Αττικής.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 23/07/2019.

Ειδική παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη (Παγκράτι, 2019-2020)

Εικόνα user 1567

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη αγοριού με ΔΑΔ ήπιας μορφής για την Δ' Δημοτικού, γενικού σχολείου. Ευχάριστος, χαρισματικός, εξαιρετικά αγαπητός ο μικρός μας. Το αγόρι μας έκανε άλμα βελτιώσεως και αυτό επιθυμούμε για τη συνέχεια. Αναζητούμε παιδαγωγό και ΑΝΘΡΩΠΟ με όρεξη και διάθεση για στήριξη και ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς. Ωράριο: 08:00 - 14:30, Αμοιβή: 300 Ευρώ μηνιαίως. Περιοχή: Παγκράτι (Αθήνα).

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 21/07/2019.

Ψυχολόγος ή ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε μαθητή 8 ετών με ΔΑΦ (Μαρούσι, 2019-2020)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ψυχολόγος ή ειδικός/-ή παιδαγωγός με γνώση και εμπειρία για παράλληλη στήριξη καθημερινά στο σχολείο σε παιδί στο φάσμα αυτισμού (Asperger), ηλικίας 8 χρονών. Η γνώση στις κοινωνικές ιστορίες είναι προτιμητέα. Ωράριο: Πενθήμερη απασχόληση. Ώρες: 08:30 -14:30. Περιοχή: Βριλήσσια. 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη, στις 22/07/2019.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.