Αν ο εισηγητικός φάκελος συμπληρωθεί από ιδιώτη γιατρό

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν ο εισήγησητικος φάκελλος συμπληρωθεί από ιδιώτη παιδοψυχίατρο για παιδί στο φάσμα επηρεάζει το αποτέλεσμα ΚΕΠΑ από ό,τι αν γίνει σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; Και επιπλέον, η μη συνεργασία σε τεστ νοημοσύνης συμβάλει θετικά στο αποτέλεσμα αναπηρίας; Έχετε ανάλογες εμπειρίες; Ευχαριστώ.

Οδοντιατρικό περιστατικό εν μέσω καλοκαιριού

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπερα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει συμβεί εν μέσω καλοκαιριού που υπολειτουργούν τα χειρουργεια για ολική ναρκωση για τα δοντακια της μικρής μου που έχουν πρηστεί τα ούλα και έχει αποστηματα,τι κάνετε; Πέρα από αντιβιωση θα μπορούν στο Παιδων Πεντέλης να το χειριστουν. Ξέρω ότι από Σεπτέμβριο ξεκινούν πάλι τα τακτικά χειρουργεία έτσι μου  είπαν άλλη στιγμή που τους ρώτησα για ένα άλλο περιστατικό στο άλλο μου παιδί. Οι εμπειρίες σας πολύτιμες για μένα!

Αυτισμός και χειρουργείο υδροκήλης

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπερα σας, θα ηθελα  τις εμπειριες σας απο χειρουργειο υδροκηλης (ή γενικοτερα για ενα χειρουργειο), ο μικρουλης ειναι 5 1/2 χρονων και θα υποβηθει σε επεμβαση το επομενο διαστημα. Αγχωνομαστε για την αντιδραση του πριν και μετα την ναρκωση καθως ο,τι αφορα γιατρο πανικοβαλλεται. Τι τακτικη ακολοθουν μεχρι να τον παρουν στο χειρουργειο για να ειναι ηρεμο;

Σκύλος και παιδί με αυτισμό

Εικόνα Aneta Mag

Γεια σας, ποιες οι εμπειρίες σας από την απόκτηση σκυλου  για ένα αυτιστικο παιδι; Το σκέφτομαι σοβαρα  για το 4χρονο παιδι μου, ποια ηλικια θεωρείται καταλληλη και ποια ρατσα σκυλου; Εχω διαβασει πολλα για την θετικη επιδραση του σκυλου, θα ηθελα να μαθω αν ειδατε αλλαγη στο παιδι σας;

Στοιχεία παιδονευρολόγου

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπέρα σας, επειδή θα χρειαστω παιδονευρολογο για το παιδι μου, μπορειτε να μου στειλετε τηλ. για κ. Παπαβασιλείου ή κ. Ντινόπουλο ή καποιο άλλο που ειστε ευχαριστιμενοι, διοτι ψαχνω για καποιο κιν. η τηλ. ιατρειου, να μας δουν ιδιωτικα, καθοτι υπαρχει μεγαλη αναμονη στα νοσοκομεια αλλα δεν βρισκω. Σας ευχαριστω!!

Διαταραχη ύπνου σε παιδί στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα Aneta Mag

Γεια σας, εχω ένα παιδακι  στο φασμα του αυτισμού και σοβαρο προβλημα με τον υπνο του. Εχει φοβερη υπερκινητικοτητα το βραδυ με αποτέλεσμα ν α αργει να κοιμηθεί και μολις κλεισει 3-4 ωρες υπνου να ξυπναει κ να κανει ωρες να κοιμηθεί παλι. Εχουμε δοκιμασει τα παντα κ να μην κοιμαται το μεσημερι κ χαμομηλι κ να σπασουμε την ρουτινα του υπνου ,αλλα δυστηχως τιποτα δεν εχει πιασει.  Προβηματιζομαι  εντονα διοτι  δεν ξεκουραζεται αρκετα ώστε να είναι ηρεμο και στις θεραπείες να συνεργάζεται με αποτελεσμα να γκρινιαζει πολύ συχνα.

Αιμοληψία στον γιο μου, 3 ετών στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπέρα σας, το παιδι μου 3 ετων ανηκει στο φασμα του αυτισμού και χρηζει εξετασεων αιματος, όμως η συνεργασια με τον μικροβιολογο μηδενικη και ουτε η παιδίατρος αναλαμβανει να του παρει αιμα γιατι θα το τραυματισει. Θα ηθελα τα φωτα σας για οσα μέλη αντιμετωπιζουν ανάλογο προβλημα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.