Ανάπτυξη φιλίας με τον γιο μου

Εικόνα Πηνελόπη

Γεια σας , εχω εναν γιο 14 ετων που  εχει συνδρομο Sotos, πολυ δουλεμενος και λειτουργικοτατος, του αρεσει πολυ το ποδοσφαιρο, ειναι  κοινωνικος πολυ αλλα δυσκολευεται καπως στον τομεα της ανάπτυξης φιλίας. Θα ηθελα να τον βοηθησω να βρει καποιον η καποια εφηβο, με ηπια παρομοια θεματα για να κανουν πιο ουσιαστικη παρεα και να νιωσουν μεγαλυτερη συμπεριληψη.

Μενουμε Αθηνα στα βορεια.

Με εκτιμηση,
Πηνελόπη

Αναζήτηση ειδικού παιδαγωγού ή ψυχολόγου

Εικόνα Atha Mav

Αναζητούμε ειδικό παιδαγωγό ή ψυχολόγο με εμπειρία στην διαταραχή διαγωγής για αγόρι 13 ετών, Β'Γυμνασίου, διαγνωσμένο με την ως άνω διαταραχή καθώς και με δυσαναγνωσία. Περιοχή Βούλα, ωράριο σχολικό, ενδεχομένως μειωμένο, αποδοχές συζητήσιμες.

Αναπτυξιολoγικό Κέντρο ζητά ειδικό/ή παιδαγωγό ή άλλη ειδικότητα για παράλληλη στήριξη (Μαρούσι)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός ή άλλης ειδικότητας επαγγελματίας με γνώσεις στις αναπτυξιακές διαταραχές για παράλληλη στήριξη και για μαθησιακή αποκατάσταση σε παιδοαναπτυξιολογικό Κέντρο στα βόρεια προάστια (Μαρούσι).

  • Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο e-mail: eemeiss@gmail.com

Δελτία Μετακίνησης ΑμεΑ 2023

Εικόνα NOESI.gr

Με την συγκεκριμένη ΚΥΑ προβλέπονται: 

  • Χορήγηση Δωρεάν Δελτίου Μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρίες
  • Μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο των πολυτέκνων και μελών των οικογενειών τους.

Δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης παρέχεται σε άτομα με αναπηρία, υπό προϋποθέσεις, στις εξής περιοχές:

  • Εντός των ορίων της Περιφέρειας Αττικής (πλην της Π.Ε. Νήσων), με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας του ΟΑΣΑ. [Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε].
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ.
  • Στις λοιπές Περιφερειακές Ενότητες της χώρας με τα αστικά μέσα συγκοινωνίας των Αστικών ΚΤΕΛ της Περιφερειακής Ενότητας.

Πρόσκληση για φοίτηση δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στο ΚΔΗΦ του Συλλόγου "Αγία Θεοδώρα"

Εικόνα NOESI.gr

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Νομού Άρτας “Αγία Θεοδώρα” προσκαλεί άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down ηλικίας άνω των 15 ετών και των δύο φύλων, να υποβάλουν αίτηση για μία θέση ωφελούμενου στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ του Συλλόγου. Καταληκτική ημερομηνία: 27/10/2022.

Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη σε πέντε χρονών μαθητή (Φάληρο)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητούμε άτομο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη μαθητή πέντε ετών, με μαθησιακές δυσκολίες. Ωράριο: 10:00 έως 13:00. Περιοχή: Φάληρο.

Η θέση καλύφθηκε! 

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (ΚΕEΠΕΑ) ► Αγγελίες για αναζήτηση προσωπικού στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης ατόμων με νοητική αναπηρία «Το παρεάκι»

Εικόνα "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΚΕΕΠΕΑ Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών και Ενηλίκων με Αναπηρία

Ζητείται προσωπικό με τις εξής ειδικότητες:

  • Μάγειρας
  • Barista
  • Σερβιτόρος

για τη λειτουργία του νεοσύστατου All Day Cafe "Το Παρεάκι"  στην Πλατεία Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο.

Απαραίτητη η προυπηρεσία στον χώρο της εστίασης.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ισμήνη Μουλού

Οικοτροφείο για το γιο μου 21 ετών με ΒΝΚ και επιληψία

Εικόνα Kostig

Καλημέρα σας, επειδή μόλις εγγράφηκα, ενημερώστε με παρακαλώ εάν υπάρχει οικοτροφείο κατάλληλο για τον γιό μου, 21 ετών με βαριά νοητική υστέρηση και επιληψία. Ευχαριστώ!

Το μωρό μου είναι 20 μηνών, είμαι σίγουρη ότι είναι στο φάσμα

Εικόνα Eri Fili

Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω καθώς διάβαζα σχόλια για παιδιά στο φάσμα. Είμαι μαμά ενός μωρού 20 μηνών. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι στο φάσμα ακόμα και αν 5 αναπτυξιολόγοι που τον είδαν μου είπαν ν δώσουμε χρόνο. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω με άλλες μαμάδες με το ίδιο πρόβλημα. Ο μικρός μου από οταν γεννήθηκε ώρες - ώρες είναι σε αυτό τον κόσμο, καταλαβαίνει τα πάντα, επικοινωνεί (οχι λεκτικά), παίζει, γελάει κτλ κτλ και ωρες - ώρες είναι σε ένα δικό του κόσμο. Σα να μην υπάρχει άλλος γύρω του.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.