Η Υποστηριζόμενη Εργασία στη νέα πραγματικότητα, Διαδικτυακή Ημερίδα ΕΛ.ΕΤ.ΥΠ. Ε.

Εικόνα Pmeravoglou
Τετ, 23/03/2022 - 10:30

Η Ελληνική Εταιρεία Υποστηριζόμενης Εργασίας οργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο "Η Υποστηριζόμενη Εργασία στη νέα πραγματικότητα" στις 23/03/2022, 10:30 -13:30.

Αφίσα της ημερίδας της ΕΛΕΤΥΠΕ.

Εκπαιδευτικό υλικό για εκπαιδευτικούς που έχουν παιδιά με ΔΑΦ στα σχολεία γενικής Παιδείας

Εικόνα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΜΘ

Στο πλαίσιο ενός Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+, τέσσερις οργανισμοί από τη Ρουμανία (Associata Suntem Diferiti), Ιταλία (Projetto crescere), την Βόρεια Ιρλανδία (Early Years) και την Ελλάδα (Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης) ένωσαν τις δυνάμεις και τον ενθουσιασμό τους, με στόχο την σύνταξη εκπαιδευτικού υλικού και την επαγγελματική κατάρτιση των εκπαιδευτικών της γενικής εκπαίδευσης, στις τάξεις των οποίων φοιτούν μαθητές διεγνωσμένοι στο φάσμα του αυτισμού (ΔΑΦ).

Ενδιαφέρομαι να εργαστώ σε παράλληλη στήριξη

Εικόνα Ευάγγελος Μπέκος

Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να εργαστώ σε παράλληλη στήριξη. Μήπως υπάρχουν ανακοινώσεις που θα μπορούσα να κοιτάξω? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΡΙΑΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑΣ

Εικόνα Anonymous

 

Προκήρυξη θέσης εργασίας

 

Θέση Εργασίας: Φροντίστρια - Εκπαιδεύτρια σε Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ).

Οι επιλεγέντες θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε 8ώρες κυλιόμενες βάρδιες.

 

Σύντομη Περιγραφή του Φορέα:

 

Αγγελία για παράλληλη στήριξη μαθητή Ε' δημοτικού (Μαρούσι)

Εικόνα Μαρία Κοψιδά

Ζητείται άτομο με υπομονή και φαντασία για παράλληλη στήριξη σε μαθητή Ε’ δημοτικού με ΔΑΦ για 15 ώρες /εβδομάδα σε δημόσιο σχολείο στο Μαρούσι. Στοιχεία επικοινωνίας: Μαρία Κοψιδά (μητέρα).

Θέσεις 2 Φροντιστών με ειδικότητα Νοσηλευτή/τριας ή Εκπαιδευτή/τριας ΑΜΕΑ στη ΣΥΔ «Λίλιαν Βουδούρη»

Εικόνα ΑΜΥΜΩΝΗ

Ζητούνται 2 Φροντιστές με ειδικότητα Νοσηλευτή/τριας ή Εκπαιδευτή/τριας ΑΜΕΑ στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» με έδρα το Πικέρμι Αττικής. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (8ωρη) σε κυκλικές βάρδιες.

ΚΔΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και στην ευρύτερη περιοχή

Εικόνα Ευα Βακ

Θα ήθελα να μάθω:

  • Eάν υπάρχει κάποιο πλαίσιο απογευματινής απασχόλησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδί με αυτισμό (9 ετών) στο Ηράκλειο Κρήτης και στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλη στήριξη σε μαθητή με ΔΕΠΥ Β' δημοτικού (Αθήνα, Πεδίον Άρεως)

Εικόνα Μαρία

Ζητείται ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη με εμπειρία σε ΔΕΠ-Υ για παιδί Β Δημοτικού. Απασχόληση σε ημέρες σχολείου ωράριο 08:15 - 13:00, περιοχή Πεδίον Άρεως. Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουμε μέσω email.

1η Διαδικτυακή Συνάντηση Επαγγελματιών ΚΛ/ΣΥΥ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Στη συνάντηση συμμετείχαν 15 άτομα. Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η αρχική γνωριμία των Κοινωνικών Λειτουργών που συμμετείχαν, ώστε τα μέλη πήραν με τη σειρά τον λόγο και παρουσίασαν το προφίλ τους και την υπηρεσία όπου εργάζονται.

ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ► Θέση Ειδικού Παιδαγωγού

Εικόνα Ι.Κ.Ε. "ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ" Κ.Α.Σ.Π.

Αναζητούμε άμεσα άτομο για κάλυψη θέσης Ειδικού Παιδαγωγού, μερικής απασχόλησης, έως 31/07/2022 με ωράριο 13:00 έως 17:00. Η θέση είναι διαθέσιμη άμεσα, με έναρξη 1/3/2022.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.