Παράλληλη στήριξη μαθητή 13 ετών στο ΕΕΕΕΚ (Πειραιάς, 2021-2022)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε έμπειρο /-η Συνοδό Παράλληλης Στήριξης για αγόρι στο φάσμα του Αυτισμού 13 ετών, φοίτηση σε ΕΕΕΕΚ Πειραιά για την επόμενη χρονιά 2021-2022. Άμεση αρχή συνεργασίας.

Εξωτερικό πρόγραμμα για ενήλικο άτομο (Ελληνικό)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομο, κατά προτίμηση άνδρα νεαρής ηλικίας και ει δυνατό γυμναστή, για ενήλικο άτομο 24 ετών στο Ελληνικό Αττικής. Θα τον συνοδεύει σε εξωτερικές δραστηριότητες / βόλτες και θα κάνουν παρέα, για αυτό και ζητείται νεαρός για να είναι κοντά στην ηλικία. Είναι πλήρως λειτουργικός και κινησιολογικά και νοητικά.

Δραστηριότητες για παιδιά αυτισμό

Εικόνα Γεωργία Μαραγκού

Γειά σας έχω ένα αγοράκι 7 ετών με αυτισμο και θέλω απο του χρόνου  να τον πάω σε κάποια δραστηριότητα. Μένουμε Κερατσίνι και το μόνο που ξέρω είναι Τμήμα Μπάσκετ ΑμεΑ. Ξέρει κάποιος για αλλες δραστηριότητες για αμεα έστω και σε άλλη περιοχή; Επίσης έχετε κάποια εμπειρία αν τα βοηθάει καπως; 

Λογοθεραπευτής ή εργοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη παιδιού 4 ετών με ΔΑΦ (Πειραιάς)

Εικόνα Carer

Ζητείται λογοθεραπευτής ή εργοθεραπευτής για παράλληλη στήριξη παιδιού 4 ετών με ΔΑΦ σε νηπιαγωγείο του Πειραιά. Θα προτιμηθούν άτομα με μετεκπαίδευση σε ΔΑΦ και επαγγελματική εμπειρία.

Ένα παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ ελαφριάς μορφής

Εικόνα Sunlightshoes

Γειά σας! Είμαι νέο μέλος το όνομα μου είναι Αλεξία Έχω ένα παιδί 24 ετών με διαπιστωμένο σύνδρομο του Άσπεργκερ ελαφριας μορφής Το παιδί μου είναι ένα πολύ καλό παιδί. Φοιτεί στο πανεπιστήμιο εδώ στην Αθήνα. Έχει όμως δυσκολία στο θέμα επικοινωνίας, δεν έχει φιλους, Σας παρακαλώ πολύ αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεσαι για συζήτηση, παρέα. Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργείτε εδώ η τι πρέπει να κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Α Δημοτικού (Μαρούσι, 2021-2022)

Εικόνα Christine

Ζητείται παράλληλη στήριξη παιδιού Ά Δημοτικού σε σχολείο στην Βαρυμπόμπη για τη νέα σχολική χρονιά, ωράριο 08.00 - 14.00 (σε περίπτωση covid, ασθένειας κτλ) τα μαθήματα θα γίνονται στο σπίτι (Μαρούσι), εμπειρία στην παράλληλη στήριξη και συστάσεις απαραίτητες, βοήθεια του παιδιού να συνηθίσει νέο περιβάλλον, ενίσχυση αυτοεκτίμησης και συγκέντρωσης, κοινωνικοποίση.

Προαπαιτούμενα προσόντα: Απόφοιτη /-ος Πανεπιστημίου Ψυχολογίας ή Εργοθεραπείας ή Λογοθεραπείας με δικό της/του μεταφορικό μέσο.

Είμαι η μητέρα μιας έφηβης με Asperger υψηλής λειτουργικότητας

Εικόνα Sofia Dimy

Είμαι η μητέρα μας έφηβης με Άσπεργκερ υψηλής λειτουργικότητας. Τελειώνει το Γυμνάσιο. Αν και το θέλει και είναι αγαπητή, δεν μπορεί να αναπτύξει φιλία με τα υπόλοιπα συνομίληκα. Έχει χαρακτήρα εξωστρεφή και γλυκό και υψηλό μαθησιακό επίπεδο (Όχι πως είναι το πιο σημαντικό τελικά). Είναι η πρώτη φορά που αναζητώ βοήθεια διαδικτυακά. Μπορεί να κάνω και λάθη τεχνικά. Συγχωρέστε με. Θα ήμουν ευτυχής να μοιραστώ κοινές ανησυχίες. Μακάρι να βρεθεί η κατάλληλη παρέα.

Παράλληλη στηριξη μαθητή Α Γυμνασίου με ΔΑΦ (Π. Φάληρο, 2021-2022)

Εικόνα Αρια Παπακυριτσοπούλου

Ζητώ παράλληλη στήριξη για τον γιο μου με ΔΑΦ ο οποίος θα φοιτήσει στην Α' Γυμνασίου σε ιδιωτικό γυμνάσιο στο Π. Φάληρο. Κατά προτίμηση ζητούμε άντρα. H αγγελία αφορά όσο το δυνατόν άμεση εργασία και συνέχιση για την επόμενη σχολική χρονιά.

Ζητείται Νοσηλευτής /-τρια – Φροντιστής /-τρια

Εικόνα ΑΜΥΜΩΝΗ

Ζητείται Νοσηλευτής/τρια – Φροντιστής/τρια στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Λίλιαν Βουδούρη» με έδρα το Πικέρμι Αττικής.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης (8ωρη).

Απαραίτητα προσόντα υποψηφίου:

  • Πτυχίο Νοσηλευτικής
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Προϋπηρεσία στη φροντίδα ατόμων με αναπηρία θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: info@amimoni.gr

Απογευματινή απασχόληση για Εργοθεραπεύτρια, λογοθεραπεύτρια ή ειδική παιδαγωγός για 4χρονο με ΔΑΦ (Πειραιάς)

Εικόνα Chrisa Chatzi

Αναζητούμε εργοθεραπεύτρια, λογοθεραπεύτρια ή ειδική παιδαγωγό για να αναλάβει απογευματινή απασχόληση 4χρονου με ΔΑΦ και αργότερα παράλληλη στήριξη στο σχολείο. Το παιδί είναι συνεργάσιμο και χαρούμενο. Περιοχή: Πειραιάς.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.