Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ αναζητά Εργοθεραπευτή

Εικόνα "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ"

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" αναζητά Εργοθεραπεύτρια/ή SI, για καθημερινή απογευματινή απασχόληση από τέλος Μαρτίου 2021. Απαραίτητο το δελτίο παροχής υπηρεσιών. Βιογραφικά με φωτογραφία στο noimathisi@gmail.com.

Προκήρυξη θέσης ειδικού παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης για τις ομάδες διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας του Ιδρύματος

Εικόνα "Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ" Ίδρυμα για το Παιδί

Το Παιδί «Η Παμμακάριστος» προκηρύσσει μία θέση ειδικού παιδαγωγού πλήρους απασχόλησης για τις ομάδες διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας του Ιδρύματος.

Πρόσκληση για φοίτηση σε ΚΔΗΦ για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα (δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ)

Εικόνα NOESI.gr

To Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας ανακοινώνει πρόσκληση για οικογένειες παιδιών με αναπηρία και συγκεκριμένα παιδιά με αναπηρία (εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα) ηλικίας 2,5 έως 12 ετών (στο εξής θα καλούνται «ωφελούμενοι») προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καθημερινής φοίτησης του Κέντρου Διημέρευσης και ημερήσιας Φροντίδας για παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα.

Εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών για τα νέα εμβόλια

Εικόνα NOESI.gr
Από το το τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Δευ, 25/01/2021 - 18:00

Με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών του γενικού πληθυσμού, το τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα οργανώσει εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών για τα νέα εμβόλια.

Εκδήλωση ενημέρωσης των πολιτών για τα νέα εμβόλια.

Η «μετά-Covid» ζωή / Post COVID-19 Life

Εικόνα NOESI.gr
Διαδικτυακό Συμπόσιο για τη μετά-Covid ζωή από την Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος
Τετ, 03/02/2021 - 17:00

Η Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος διοργανώνει Διαδικτυακό Συμπόσιο με θέμα: Η «μετά-Covid» ζωή / Post COVID-19 Life, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00 έως 19:30.

Η μετά-Covid ζωή / Post COVID-19 Life.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει τις εξής ομιλίες.

Νεοφυείς επιχειρήσεις και ΜΚΟ στην Ελλάδα: Πλαίσιο ανάπτυξης και δυναμική απασχολησιμότητας

Εικόνα NOESI.gr
Διαδικτυακή ημερίδα από τον Σύλλογο Αποφοίτων ΠΕΔιΣ
Δευ, 25/01/2021 - 17:00

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΠΕΔιΣ διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Νεοφυείς επιχειρήσεις και ΜΚΟ στην Ελλάδα: Πλαίσιο ανάπτυξης και δυναμική απασχολησιμότητας» με ομιλητές τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστο Δήμα και τον Co-founder του HIGGS και Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Σωτήρη Πετρόπουλο.

Νεοφυείς επιχειρήσεις και ΜΚΟ στην Ελλάδα: Πλαίσιο ανάπτυξης και δυναμική απασχολησιμότητας.

ΕΣΤΙΑ (ΕΣΕΕΠΑ)

Εικόνα NOESI.gr

Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας για Άτομα με Νοητική Υστέρηση "Εστία Ει­δικής Επαγγελματικής Αγωγής" (ΕΣ.Ε.ΕΠ.Α.) ιδρύθηκε το 1982 από γονείς και φίλους ατόμων με νοητική υστέρηση. Είναι ΝΠΙΔ, ειδικώς αναγνωρι­σμένο ως φιλανθρωπικό Σωμα­τείο, επο­πτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και διοικείται από 7μελές Διοικητι­κό Συμβούλιο. Σήμερα, λειτουργεί Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας παρέχοντας εκπαίδευση και κα­τάρτιση, στο Νέο Ψυ­χικό Αττικής, και ΣΥΔ για άτομα με νοητική υστέρηση, στα Μελίσσια Αττι­κής.

ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

​​Λογότυπο ΕΣΤΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Η "Εστία - Άγιος Νικόλαος" δημιουργήθηκε τo 1992 από την οικογένεια Eisenmeier. Κάθε κάτοικος συνεισφέρει στην κοινότητα ανάλογα με τις δυ­νατότητές του. Σήμερα, η "Εστία - Άγιος Νικόλαος" διαθέτει τέσσερις με­γάλες αυτόνομες κατοικίες, δύο εργαστήρια και ένα μικρό καφενείο με εκ­θετήριο, μέσα σε ιδιόκτητο οικόπεδο 28 στρεμμάτων. Αποτελεί Κοινωφελές Ίδρυμα. Η οικογένεια Eisenmeier ίδρυσε δυο από τα πρωτοποριακά Κέντρα στο Sassen & Richtof E.V. στην Γερμανία. 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.