Κόστος παράλληλης στήριξης σε παιδικό σταθμό για παιδί 3 ετών με ΔΑΦ

Εικόνα Γιαννης Ριζος

Καλημερα σας, θα ηθελα να μαθω κοστος 4ωρης εργασιας για παραλληλη στηριξη σε παιδικο ιδιωτικο σταθμο στη Θεσσαλονικη για παιδι με μετριας μορφης αυτισμου 3 ετων. Ευχαριστω!

Ομαδικά Προγράμματα ΚΝΑΠ 2020-2021

Εικόνα ΚΝΑΠ Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού

Παρουσιάζουμε τα Ομαδικά Προγράμματα του ΚΝΑΠ για το 2020-2021:

  1. Μετασχολικό τμήμα κοινωνικών δεξιοτήτων.
  2. Τμήμα πρώιμης παρέμβασης ΔΑΦ.
  3. Ομάδες Κοινωνικοποίησης.
  4. Πρόγραμμα Εναλλακτικής & Επαυξητικής επικοινωνίας.

Δείτε την παρουσίαση των προγραμμάτων.

ΑΜΚΕ ► Θέση ατόμων με πτυχίο ΙΕΚ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ζητείται Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό / Φροντιστής από Κέντρο Ημέρας για παιδιά με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή. 

Απαραίτητα προσόντα: 

Πτυχίο ΙΕΚ ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων - Παιδοκόμων ή Βοηθών Βρεφοκόμων ή Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ή Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης ή Επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών ή Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπου της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων – Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (ΠΕΓΚΑΠ-ΝΥ).Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων - Παιδιών Νοητικά Υστερούντων (Π.Ε.Γ.Κ.Α.Π.Ν.Υ.) ιδρύθηκε το 1960 με σκοπό τη στήριξη ατόμων άνω των 18 ετών με νοητική υστέρηση. Σήμερα, λειτουργεί 3 κέντρα Κοινωνικής Φροντίδας, Κατάρτισης και Απασχόλησης, με διάφορα εργαστήρια, όπως ξυλοκατασκευής, κηπουρι­κής, χειροτεχνίας, κ.ά. (στην Άνοιξη, το Χαλάνδρι και τα Πατήσια) τα οποία έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν έως και 230 άτομα με νοητική υστέρηση. Επίσης, λειτουργεί Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ. - Οικοτροφείο) στο Χαλάνδρι.

Αγγελία για διάβασμα Α' Δημοτικού κατ' οίκον (Πετρούπολη, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται δασκάλα ή δάσκαλος για διάβασμα στο σπίτι σε παιδάκι πρώτης δημοτικού στην Πετρούπολη. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη 15:00 με 16:00. Καλό θα είναι να υπάρχει εκπαίδευση στην ειδική αγωγή. Το αγόρι έχει διάγνωση για έλλειψη συντονισμού της κίνησης. Έχουμε σημάδια διάσπασης (ΔΕΠΥ) χωρίς να έχει διαγνωσθεί ακόμη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 30/07/2020.

Πρόσληψη Διευθυντή στο "Χατζηπατέρειο"

Εικόνα IΚΕ — ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ ΚΑΣΠ

Το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας "Χατζηπατέρειο" ΚΑΣΠ επιθυμεί να προσλάβει Διευθυντή / Διευθύντρια με έδρα τις εγκαταστάσεις του στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Δεν πήραμε επ' αόριστον απόφαση ενώ η πάθηση ανήκει σε αυτές

Εικόνα Λαζαρος Ηλιάδης

Καλημέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ,στις 24/720 πήραμε απόφαση από ΚΕΠΑ ΜΕ 80% για ένα χρόνο CA .ορθού κοιλιοπερινεικη εκτομη με μόνιμη κολοστομία, μετεγχειρητική χειμιοθεραπεια και ακτινοβολίες. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν βγάλανε την απόφαση για αορίστου ΦΕΚ 1560/Β/8-5-2018 ΠΊΝΑΚΑΣ με παθήσεων αορίστου.; Αφού η πάθηση ανοίκει σε αυτές που χαρακτηρίζονται αορίστου. Τι πρέπει να κάνω;

Παράλληλη στήριξη μαθητή Δ' δημοτικού (Καλλιθέα, 2020-2021)

Εικόνα GlobedNews

Αναζητούμε άτομο για μαθητή Δ' δημοτικού, με ειδικότητα δασκάλου ή ειδικού παιδαγωγού για παράλληλη στήριξη. Ωράριο: 08.15 – 13.15. Περιοχή: Καλλιθέα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 25/07/2020.

Ένσταση στο ΚΕΠΑ αλλά έχει παρέλθει το 10ήμερο

Εικόνα Μενέλαος Τσαλκιτζής

Εχω λάβει απόφαη ΚΕΠΑ θέλω να κανω ένσταση κατά του ποσοτού που δόθηκε αλλά έει παρέλθει το 10ημερο. Τι μπορώ να κάνω?

Αγγελία για υποστήριξη κατ' οίκον παιδιού 5,5 ετών με κινητικά προβλήματα (Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Pro

Αναζητούμε άτομο με ειδικότητα σχετική με νοσηλευτική ή παιδαγωγού ειδικής αγωγής, για μόνιμη συνεργασία, πρωινές ώρες για την φροντίδα παιδιού 5,5 χρόνων, με κινητικά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη.

Η αγγελία δεν έλαβε έγκριση προώθησης προς τα διαπιστευμένα μέλη καθώς τα στοιχεία επικοινωνίας και οι λεπτομέρειες της αγγελίες δεν πιστοποιήθηκαν επαρκώς για την ορθότητά τους από το σύστημα διαχείρισης αγγελιών του NOESI.gr.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.