Αγγελία για μελέτη αδελφών με σύνδρομο Άσπεργκερ για την επόμενη σχολική χρονιά (Μοσχάτο, 2020-2021) — επιθυμητή η διαθεσιμότητα και το καλοκαίρι

Εικόνα Carer

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό ή συναφή ειδικότητα για παραλαβή δύο αδελφών με σύνδρομο Άσπεργκερ από το Δημοτικό και μελέτη στο σπίτι για την επόμενη σχολική χρονιά. Επιθυμητή η διαθεσιμότητα κατά τους θερινούς μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) για ολιγόωρη απογευματινή απασχόληση. Περιοχή: Μοσχάτο.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 04/06/2020.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Α δημοτικού με καθυστέρηση λόγου (Παλλήνη, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται παράλληλη στήριξη, άμεσα, για μαθητή Α΄ δημοτικού με αναπτυξιακή καθυστέρηση λόγου, σε δημόσιο σχολείο. Περιοχή: Παλλήνη. Ωράριο: 08.15 - 13.15

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/05/2020.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Α' δημοτικού (Μαρούσι, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδική παιδαγωγός για το σχολικό έτος 2020-2021 για παράλληλη στήριξη Α Δημοτικού (ωράριο 8:00 - 13:00). Περιοχή: Μαρούσι.

Η αγγελία δεν διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη καθώς δεν συλλέξαμε τις απαραίτητες πληροφορίες από την οικογένεια.

Ανοίγοντας διάλογο με τους εκπαιδευτικούς σε περιόδους κρίσης

Εικόνα NOESI.gr
Διαδικτυακό Σεμινάριο (Webinar) στην πλατφόρμα της ψηφιακής αλληλεγγύης — Δωρεάν συμμετοχή — Μόνο για εκπαιδευτικούς
Τρί, 09/06/2020 - 18:00

Την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στις 18.00 σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο: "Ο ρόλος του εκπαιδευτικού σε περιόδους κρίσης: Διαχείριση Άγχους & Επικοινωνία με τη μαθητική κοινότητα". 

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και υλοποιείται στο πλαίσιο των δωρεάν Σεμιναρίων με την υποστήριξη της πλατφόρμας για την Ψηφιακή Αλληλεγγύη του NOESI.gr σε συνεργασία με το Κέντρο "Ανάπτυξη & Λόγος" στη Θεσσαλονίκη.

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση & Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών 0-10 ετών

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Κύκλος ομιλιών για γονείς και εκπαιδευτικούς από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Δευ, 15/06/2020 - 18:00

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ, προσκαλεί όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς σε έναν κύκλο διαδικτυακών ομιλιών με θεματικές: 

  • «Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών» τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, ώρα 18:00 - 20:30

  • «Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Αυτό είναι το καλύτερο μας μυστικό» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, ώρα 18:00 - 20:30

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσίασε το Κέντρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ αρχικά τον Νοέμβριο 2011. Σήμερα, ωστόσο, δεν έχουμε επαρκείς πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προγράμματά της και, για τον λόγο αυτό, έχουμε αφαιρέσει την αναλυτική παρουσίαση σε αυτή την ιστοσελίδα.

Θέση ψυχολόγου για συνεργασία στο πλαίσιο λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης

Εικόνα NOESI.gr

Η θέση αφορά Ψυχολόγο, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και με μακρόχρονη εμπειρία σε άτομα με αναπτυξιακές διαταραχές, για συνεργασία σε πλαίσιο λειτουργίας Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, για ενήλικες με αναπτυξιακές διαταραχές (νοητική υστέρηση ή / και στοιχεία αυτισμού. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών: 12/06/2020.

Παράλληλη στήριξη για υπερκινητικό αγόρι επτά ετών με ΔΑΦ (Πειραιάς, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

Αναζητώ Εργοθεραπευτή /-τρια για παράλληλη στήριξη σε υπερκινητικό αγοράκι 7 ετών στο φάσμα του αυτισμού που θα πάει 1η δημοτικού σε ιδιωτικό σχολείο στον ΠειραιάΜήνυμα από την οικογένεια: Η Λογοθεραπεύτρια του μας συνέστησε Eργοθεραπευτή για αυτό και αναζητώ στοχευμένα. Είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες ειδικότητες εφόσον ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τον γιο μας. Λόγω περιστάσεων σε λογικές τιμές παρακαλώ. Σας ευχαριστώ.

Παράλληλη στήριξη μαθητή με σύνδρομο Down στη Δ' Δημοτικού (Αγία Παρασκευή, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

​Αναζητούμε άτομο για παράλληλη στήριξη για μαθητή Δ' Δημοτικού με σύνδρομο ​D​own. ​Ο μαθητής φέτος φοιτά στην Δ δημοτικού και θα συνεχίσει στην Ε​' Δημοτικού το σχολικό έτος 2020-2021.​​ Αναζητούμε για ιδιωτική παράλληλη στήριξη στο σχολείο ειδικό παιδαγωγό ή φιλόλογο ή μαθηματικό ή δάσκαλο με εκπαίδευση στην ειδική αγωγή, να γνωρίζει υπολογιστές, Αγγλικά και 2η ξένη γλώσσα, γιατί το παιδί επικοινωνεί με tablet με το σχολείο, επειδή δεν μπορεί να γράψει ακόμα γρήγορα και 2η ξένη γλώσσα καθώς στην Ε​'​ δημοτικού εισάγεται 2η ξένη γλώσσα. Οι ώρες θα είναι καθημερινά ​0​8​:00 - ​​13:30. Επίσης αν υπάρχει και μεταφορικό μέσο θα ήταν προτιμητέο. Περιοχή: Αγία Παρασκευή.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 24/05/2020.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.