Αγγελία για λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή για συνεργασία με Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Θήβα)

Εικόνα Pro

Ζητείται λογοθεραπευτής /-τρiα και εργοθεραπευτής /-τρια με μπλοκ παροχής υπηρεσιών για συνεργασία με γραφείο ψυχολόγου στη Θήβα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 05/05/2020.

Παράλληλη Στήριξη μαθητή ΔΑΔ Δ' Δημοτικού (Ζεφύρι, 2020-2021)

Εικόνα Δήμητρα Γεραρή

Γεια σας. Αναζητώ παράλληλη στήριξη για το νέο έτος (με σχετική εμπειρία,πολύ διάθεση και αγάπη) για μαθητή με ΔΑΔ τετάρτης δημοτικού τυπικού σχολείου στην περιοχή του Ζεφυρίου, σε πολύ καλό σχολείο που είναι στο καλύτερο σημείο της περιοχής. Παρακαλώ επικοινωνήστε αν ενδιαφέρεστε στο email μου. Αμοιβή κατόπιν συμφωνίας.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 31/04/2020.

Παιδική εγκεφαλική παράλυση και βλαστοκύτταρα

Εικόνα Ελίνα Σταματελοπουλου

'Εχω ένα αγοράκι 8 ετών με εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία. Είναι περιπατητικός, κυκλοφορεί με περιπατητούρα και ναρθικάκια φυσικά και επίσης πάει τις βόλτες του με ποδήλατο. Είναι πανέξυπνος, επικοινωνιακός και γενικά δεν παρουσιάζει κανένα νοητικό πρόβλημα. Έχει κάνει επέμβαση επιμήκυνσης μυών στα πόδια του και φυσικά μπότοξ 3-4 φορές. Είναι σε πλήρες πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και εργοθεραπειών από 11 μηνών.

Είμαι 28 ετών με σύνδρομο Asperger, θέλω να γνωρίσω άλλα άτομα

Εικόνα George B

Γεια σας, Είμαι 28 ετών και διαγνωσμένος με σύνδρομο Άσπεργκερ. Θα ήθελα να επικοινωνήσω και να γνωρίσω άτομα με σύνδρομο Άσπεργκερ ή Υψηλής Λειτουργικότητας Αυτισμό. Όποιος ή όποια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα.

Σεξουαλική αγωγή εφήβων (διαδικτυακή ομιλία)

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Ομιλία για γονείς και εκπαιδευτικούς από το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. | Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κε.Δι.Βι.Μ. 1)
Δευ, 25/05/2020 - 18:00

Το ΔΙΚΕΨΥ, Διεπιστημονική και Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων, στις 25 ΜΑΙΟΥ 2020 και ώρα 18:00 - 20.30, προσκαλεί όλους τους γονείς και εκπαιδευτικούς σε μια διαδικτυακή ομιλία με θέμα «Σεξουαλική αγωγή των εφήβων».

Αγγελία για παράλληλη στήριξη αγοριού με ΔΑΦ (Παιανία, 2020-2021)

Εικόνα NOESI.gr

Ζητείται ειδικός / η παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη αγοριού με ΔΑΦ στην Α' δημοτικού για την επόμενη σχολική χρονιά (2020-2021). Επιθυμητή εμπειρία / συστάσεις. Περιοχή: Παιανία. Η αγγελία διακινείται από τη σχολική Μονάδα όπου φοιτά ο μαθητής.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 21/04/2020.

Αγγελία για ειδικό παιδαγωγό για ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι σε αγόρι 6 ετών (Πετρούπολη, 2020-2021)

Εικόνα Ελενη Αντωνοπουλου

Γεια σας, ζητάω ειδικό παιδαγωγό για ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι για αγόρι 6 ετών. Προετοιμασία για 1η δημοτικού και μελέτη κατά την διάρκεια του σχολικού έτους από Σεπτέμβρη (2020-2021). Περιοχή: Πετρούπολη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 22/04/2020.

Μωρό που αφαιρείται και κοιτάει περισσότερο το στόμα αντί στα μάτια

Εικόνα New Mammy

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος ειδικός να μου πει κάποια πράγματα γι αυτό που περναω.. ή αν υπάρχει κάποιος που έχει περάσει κάτι παρόμοιο με αυτό που θα αναφέρω. Γέννησα πριν 8 μήνες, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η εβδομάδα που γεννήθηκαν ήταν η 30ή. Αναπτυξιακά τα μωράκια είναι σούπερ λέει ο παιδίατρος αλλά η μικρή ενώ ήταν υπερβολικά μπροστά για την ηλικία της και άψογη σε όλα, κινητικά, αναπτυξιακά, βλεμματικά, έχει 1 μήνα που χάνεται κάποιες φορές, και βλεμματικά άρχισε και δεν είναι όπως ήταν. Πολλές φορές κοιτάει το στόμα μου ή την μπλούζα μου όταν της μιλάω και στα μάτια από κοντινή απόσταση με κοιτάει κάποια δευτερόλεπτα. Έχει κοινωνικό χαμόγελο, το πρωί που ξυπνάει και μας βλέπει χαίρεται ολόκληρη. Προσπαθεί να μπουσουλισει. Όταν κλείνουμε παντζούρια γυρίζει να δει τι γίνεται.. Όταν μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο γυρίζει και πάλι.. Είναι περίεργο παιδί .. Γελάει και στους άγνωστους .. Πιανει αντικείμενα, τα αλλαζει χέρι..

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.