ΑΝΕΜΩΝΗ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Θεραπευτικό Κέντρο "Ανεμώνη" ιδρύθηκε το 1982 στον Στρόβολο της Λευκωσίας, στην Κύπρο, από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Προστασίας Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών. Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1969 με επίκεντρο την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής παράλυσης και παιδικής πολυαναπηρίας.

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο του Παγκύπριου Συνδέσμου Προστασίας Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών.Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Προστασίας Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών ιδρύθηκε στην Κύπρο to 1969 σκοπό την αντιμετώπιση της εγκεφαλικής παράλυσης και παιδικής πολυαναπηρίας, μέσω της ενημέρωσης, διαφώτισης και της παροχής θεραπευτικής — εκπαιδευτικής αγωγής και κοινωνικής ένταξης. Tο 1982 ίδρυσε το Θεραπευτικό Κέντρο "Ανεμώνη" στη Λευκωσία.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ / ΔΑΦ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Το Ελληνικό Επιστημονικό Δίκτυο για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος / ΔΑΦ αποτελείται από επιστήμονες, με τεκμηριωμένη εξειδίκευση, αποδεικνυόμενη εμπειρία και αδιάπτωτο ενδιαφέρον για τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σημαντική προσφορά στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ή έρευνα που σχετίζεται με τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος και την φροντίδα όσων πάσχουν από αυτό και των οικογενειών τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας με την επωνυμία "Απόστολος Λουκάς" απαρτίζεται από άτομα με αναπηρία, γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και φίλους εθελοντές.

Διαλεξη Μπρουνο Ντε Αλε - Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας

Εικόνα Marina Veneka

Η Διάλεξη του Μπρουνό ντε Αλέ με θέμα: "Ένα πρωτότυπο θεραπευτικό πλαίσιο για αυτιστικά παιδιά" θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας (Ρεθύμνου 5, 1ος όροφος), την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020, ώρα 8:30 μ.μ.

Απώλεια και Πένθος: Aπό το τραύμα στην συμφιλίωση και πώς να συνεχίσουμε (σ)τη ζωή

Εικόνα ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.
Ανοιχτή ομιλία γονείς και ειδικούς από τη Διεπιστημονική & Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων (ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.)
Δευ, 27/01/2020 - 18:00

Το ΔΙΚΕΨΥ, Διεπιστημονική και Ερευνητική Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη Παιδιών και Ενηλίκων (Λεωφ. Ηρακλείου 353, 4 ος όροφος, Ν. Ηράκλειο Αττικής), στις 27 Ιανουαρίου 2020, προσκαλεί όλους τους γονείς και ειδικούς σε ανοιχτή ομιλία με θέμα «Απώλεια και Πένθος: από το τραύμα στην συμφιλίωση και πώς να συνεχίσουμε (σ)τη ζωή»

Εισηγείται η Κλινική Ψυχολόγος, MSc, ψυχοθεραπεύτρια, Κα Ασπασία Τασίου

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι:

Ψυχολόγος ή Εργοθεραπεύτρια για παράλληλη στήριξη μαθητή Α' Δημοτικού με ΔΑΦ / ΔΕΠΥ (Πεύκη - Λυκόβρυση)

Εικόνα Pro

Ζητείται ψυχολόγος ή εργοθεραπεύτρια με μετεκπαίδευση στην ειδική αγωγή για παράλληλη στήριξη, μελέτη και κάλυψη μαθησιακών ελλειμμάτων παιδιού Α' τάξης δημοτικού με ΔΑΔ και ΔΕΠΥ. Συστάσεις απαραίτητες. Περιοχή: Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/12/2019.

Τηλέφωνα επικοινωνίας του κ. Παύλου, παιδoνευρολόγου

Εικόνα Jim Jimmy

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά, μπορεί κάποιος να μου στείλει τα τηλέφωνα επικοινωνίας του κ. Παύλου παιδονευρολόγου στη Θεσσαλονίκη; Θέλουμε να πάμε την κόρη μας και στο ίντερνετ δεν τα βρίσκω!

Αναζητώ ένα άτομο για να απασχολεί τον γιο μου 15 χρονών με ΔΑΦ ΥΛΑ (Χαλκιδική)

Εικόνα Sofija Rojdovska

Χρειάζομαι την βοήθειά σας... Έχω ένα παιδί 15 χρονών στο φάσμα του αυτισμού υψηλής λειτουργικότητας και χρειάζομαι ένα άτομο άνοιξε παρένθεση (άντρα) για να το απασχολεί κάποιες ώρες την ημέρα. Μένουμε στην Χαλκιδική. Ευχαριστώ πολύ.

Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Λογότυπο Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.).H Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Π.Ο.ΣΥ.ΓΟ.Π.Ε.Α.) δεν έχει ταξινομηθεί με επαρκείς πληροφορίες στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.