— Χρησιμοποιείτε τις Συνεργατικές Ομάδες ως ιδιώτης; Βοηθήστε μας να αναπτύξουμε το Αρχείο με ελεύθερη πρόσβαση!

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

1.000 επαγγελματίες – διαπιστευμένα μέλη του δικτύου NOESI.gr αναπτύσσουν συνεργατικά ένα επιστημονικό Αρχείο! Οι επαγγελματίες αξιοποιούν μία ψηφιακή πλατφόρμα αξίας 60.000$ σε ετήσια βάση — με την ευγενική δωρεά της Google — και αναπτύσσουν το Αρχείο των Συνεργατικών Ομάδων. Το Αρχείο έχει θεματικό πεδίο την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση με θεματικές ενότητες τις Διαταραχές (για παθήσεις, σύνδρομα), Παρεμβάσεις (για θεραπείες και αποκατάσταση), Υπηρεσίες (στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα) και τις Παροχές (για δικαιούχους, νομοθεσία).

 Μάθετε περισσότερα εδώ.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Α' Λυκείου (ΕΠΑΛ) με ήπιες δυσκολίες συμπεριφοράς (Αγία Παρασκευή, 2019-2020)

Εικόνα Carer

Ζητείται παράλληλη στήριξη, κατά προτίμηση άνδρας, για μαθητή Α Λυκείου σε ΕΠΑΛ με ήπιες δυσκολίες συμπεριφοράς, κατά το σχολικό έτος 2019-2020. Περιοχή: Αγία Παρασκευή. 

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/05/2019.

Παράλληλη στήριξη για μαθητή ΣΤ' Δημοτικού με Άσπεργκερ (Βούλα, 2019-2020)

Εικόνα Κατερίνα Λουκά

Ζητείται παράλληλη στήριξη ειδική παιδαγωγός - ψυχολόγος , λογοθεραπεύτρια σε παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ, Το παιδί θα βρίσκεται στη ΣΤ’ τάξη δημοτικού σχολείου για την επόμενη σχολική χρονιά, σε σχολείο στην Βούλα.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 28/05/2019.

Ο γιος μου είναι 12 ετών έχει αριστερή ημιπληγια

Εικόνα Elenii Kariolemou

Σας χαιρετώ .Ο γιος μου είναι 12 ετών έχει αριστερή ημιπληγια και η αριστερη του πλευρά έχω προσέξει ότι είναι πιο μικρή. Το αριστερό πόδι πιο κοντό 1 εκατοστό. Η πατούσα του ποδιού. Τα δοντια του από την αριστερό πλευρά το ρουθούνι του. Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Το πόδι το είχαμε δει από την αρχή ..αλλά τα υπόλοιπα τώρα. Σας ευχαριστώ.

Ζητείται κοπέλα για βοήθεια σε παιδί ΑμεΑ για Ιούλιο και Αύγουστο

Εικόνα Νατ

Αναζητώ κοπέλα για βοήθεια με την μικρή μου κόρη, η οποία είναι παιδί με ειδικές ανάγκες για τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο. Η μικρή πηγαίνει και κατασκήνωση τέλος Αυγούστου, και η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να τη συνοδεύσει εκεί εφόσον το επιθυμεί (με επιπλέον πληρωμή).

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 29/05/2019.

Η Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών (Ε.Θ.Μ.Α.) δέχεται αιτήσεις για το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020

Εικόνα ΠΡΟΝΟΗΣΕ

Η Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτιστικών (Ε.Θ.Μ.Α.) ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων παιδιών προσχολικής ηλικίας (2-4 ετών) στο Κέντρο Ημέρας για το εκπαιδευτικό έτος 2019 - 2020. 

Παράλληλη στήριξη μαθητή Ε' Δημοτικού με ΔΑΦ ΥΛΑ (Παλλήνη, 2019-2020)

Εικόνα Γεωργία Κ.

Αναζητούμε ψυχολόγο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη σε μαθητή της Ε' τάξης δημοτικού με ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας την ερχόμενη σχολική χρονιά 2019-2020. Περιοχή: Παλλήνη.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/05/2019. Eνημερωθήκαμε στις 06/06/2019, κατά τον τακτικό έλεγχο της πρόοδο των αγγελιών, ότι η θέση για την παρακάτω αγγελία είναι διαθέσιμη.

Παράλληλη στήριξη μαθητή με αυτισμό στο νηπιαγωγείο (Γαλάτσι, 2019-2020)

Εικόνα Άννα Τζανακου

Αναζητούμε έμπειρη ψυχολόγο ή ειδική παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη παιδιού με αυτισμό σε νηπιαγωγείο στο Γαλάτσι για το σχολικό έτος 2019-2020. Αποστολή βιογραφικών στο synyparxein@otenet.gr.

Παράλληλη στήριξη μαθητή Δ δημοτικού, μισθός 500€ (Νέα Μάκρη, 2019-2020)

Εικόνα Carer

Αναζητούμε άτομο για να αναλάβει την παράλληλη στήριξη σε μαθητή της Δ' τάξης δημοτικού με ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας. Περιοχή: Νέα Μάκρη. Ωράριο: 08:30 - 13:15 Για την ερχόμενη σχολική χρονιά 2019-2020). Μισθός: προσφερόμενη αμοιβή 500€.

Η αγγελία διακινήθηκε προς τα διαπιστευμένα μέλη στις 27/05/2019.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.