Ζητείται Λογοπεδικός από το Κέντρο "Ευχέρεια" (Ν. Ηράκλειο)

Εικόνα Kelly Vlassopoulou

Η "Ευχέρεια", ;το πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο για παιδιά στο Νέο Ηράκλειο, ζητά για άμεση συνεργασία Λογοπεδικό με εμπειρία και ειδίκευση στον Τραυλισμό και τον Αυτισμό. Θα προτιμηθεί κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα του Κέντρου "ΕΥΧΕΡΕΙΑ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/efheria.

Η θέση καλύφθηκε! Η αγγελία αυτή έχει λήξει.

Πρόθυμη για εθελοντική εργασία

Εικόνα Iris Antonia Georgousi

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Γεωργούση Αντωνία και ενδιαφέρομαι να προσφέρω εθελοντική εργασία. Είμαι φοιτήτρια της ιατρικής στο 3ο έτος, εδώ στην Αθήνα, 20 χρονών και όνειρο μου ως γιατρός αλλά και ως μέλλουσα μητέρα, είναι να βοηθάω και να στηρίζω τα παιδιά, που έχουν σφοδρή την ανάγκη για μία αγκαλιά και ένα χάδι. Αν και νωρίς, στο μέλλον θέλω ειδικότερα να στραφώ στην υγεία του παιδιού. Με ενδιαφέρει, η ειδικότητα του θωρακοκάρδιοχειρουργού, αλλά συγκεκριμένα για παιδιά μόνο.

Ζητείται εθελοντής ψυχολόγος ή ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Panagiotis Varkopoulos

Ζητείται εθελοντής ψυχολόγος ή ειδικός παιδαγωγός για παράλληλη στήριξη σε αγόρι ηλικίας 12 ετών με ΔΑΦ (διαταραχή αυτιστικού φάσματος), λειτουργικό και συνεργάσιμο σε δημοτικό σχολείο της περιοχής Χαλκηδόνας Ν.Φιλαδέλφειας. Δυστυχώς, δεν έχει έρθει παράλληλη στήριξη από το δημόσιο λόγω ελλείψεων, παρά τις αιτήσεις της οικογένειας και δεν υπάρχει δυνατότητα για ιδιωτική παράλληλη στήριξη. Η οικογένεια επικοινώνησε μαζί μου καθώς εργάζομαι στο συγκεκριμένο σχολείο, ώστε να τη βοηθήσω να βρει εθελοντή. Επικοινωνία - Πληροφορίες: τηλ.

Ζητείται Εργοθεραπευτής από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Σέρρες)

Εικόνα Αναστασία Καπιώτου

Ζητείται Εργοθεραπευτής για συνεργασία σε κέντρο στη Σέρρες, με εμπειρία, μπλοκ παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευση αισθητηριακής ολοκλήρωσης για Απογευματινή απασχόληση.

Ζητείται Εργοθεραπευτής από Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Ελληνικό)

Εικόνα Αναστασία Καπιώτου

Ζητείται Εργοθεραπευτής για συνεργασία σε κέντρο στο Ελληνικό, με εμπειρία, μπλοκ παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευση αισθητηριακής ολοκλήρωσης για Πρωινή και Απογευματινή απασχόληση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ" στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα www.noesi.gr/ensynaisthisi.

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε 4 Δήμους

Εικόνα Pro

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Δίκτυο Δομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης στους Δήμους Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Ηρακλείου Αττικής, Λυκόβρυσης - Πεύκης. Το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 28/1/2016 έως τις 11/02/2016.

Ζητείται άτομο με γνώσεις φυσιοθεραπείας ή εργοθεραπείας για φύλαξη παιδιού (Π. Φάληρο)

Εικόνα kozeta43

Ζητείται babysitter με εμπειρία, κατά προτίμηση με γνώσεις φυσιοθεραπείας ή εργοθεραπείας για μωράκι 15 μηνών με ήπια κινητικά προβλήματα στο Π Φάληρο. Γίνονται φυσιοθεραπείαες και εργοθεραπείες σε εξειδικευμένο Κέντρο και ζητείται άτομο να προσέχει το μωρό τις υπόλοιπες ώρες, να ασχολείται μαζί του  κάνοντας και κάποιες ασκήσεις φυσιοθεραπείας ή εργοθεραπείας για συμπλήρωση της θεραπείας.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Λογισμικό "LEAP": Δωρεάν ηλεκτρονικά παιχνίδια για τυφλά παιδιά (ελληνικό λογισμικό)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Με το Curve, το τρίτο δωρεάν ηλεκτρονικό παιχνίδι ειδικά σχεδιασμένο για τυφλά παιδιά, ολοκληρώνεται η σειρά παιχνιδιών που υλοποιούνται στα πλαίσια του έργου LEAP (Listen-Learn-Play). Το έργο, που αποτελεί μια συνεργασία της SciFY, ενός μη-κερδοσκοπικού οργανισμού του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και του CafeBabel, αποσκοπεί στην ενίσχυση της πρόσβασης τυφλών παιδιών στη χρήση του Η/Υ, τη βελτίωση της αίσθησης του χώρου και του προσανατολισμού, καθώς και την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους.

Πάσο ΑμεΑ για Asperger - Παθογολοανατομική αναπηρία 67%;

Εικόνα Αλεξάνδρα Τζιάτζιου

Είμαι μητέρα αγοριού 23 ετών με Asperger. Αναρωτιόμονα αν δικαιούται πάσο ΑμεΑ έχοντας από τα ΚΕΠΑ γνωστοποίηση αναπηρίας που οφείλεται στην πάθηση Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος - Σύνδρομο Asperger Π.Α. 67% και λέει παρακάτω που οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση! Στο έντυπο που πήρα από το ΚΕΠΑ αναφέρει ανάπηρους με παθογολοανατομικό ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Παλιά ήξερα ότι το φάσμα του αυτισμού έπαιρνε πάσο ΑμεΑ αλλά δεν το πήραμε ποτέ. Τώρα το χρειαζόμαστε...

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.