Όταν πιάνω το τιμόνι...: 1ο Athens Baby Rally

Εικόνα ΓΟΝ.ΙΣ. MKO
Να μάθουν τα παιδιά κανόνες οδικής κυκλοφορίας, συμπεριφοράς και ασφάλειας, μέσα από ένα διαδραστικό και βιωματικό παιχνίδι
Κυρ, 01/11/2015 - 10:15

Baby Rally: Τα παιδιά οδηγούν, παίζουν και μαθαίνουν κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.

Ημέρες: 31/10/2015 και 01/11/2015
Ώρες λειτουργίας: 10:00-18:00

Για δύο μέρες τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση να μάθουν κανόνες οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας.

Στον διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Συντάγματος θα υπάρχουν δύο πίστες. Στη μία τα μικρά παιδιά θα κινούνται με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα ή ποδήλατα σε συνθήκες πόλης με διασταυρώσεις, κυκλικές διαδρομές σε πλατείες, προτεραιότητα πεζών κλπ., αλλά και με σημεία ανεφοδιασμού με λιχουδιές και χυμούς για τους μικρούς οδηγούς και δώρα για τους καλύτερους οδηγούς. Στην δεύτερη πίστα τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας.

Πληροφορίες σχετικά με το σύνδρομο Klinefelter

Εικόνα Georgia Papandreou

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι μόνο 3 μηνών και μόλις έμαθα πως το μωράκι μου έχει το σύνδρομο αυτό. Θα σας παρακαλούσα όλους εσάς που το παιδί σας έχει το ίδιο σύνδρομο ας επικοινωνήσει στο E-mail μου να μου στείλει πληροφορίες πως είναι η ζωή του παιδιού τους. Ξέρω πως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά θα ήθελα κάποιος με προσωπική πείρα, και όχι ένας γενετιστής, να μου περιγράψει την κατάσταση. Θα περιμένω με αγωνία.

Κάθε νέο βιολόγιο στο NOESI.gr ένας γονιός που σας χρειάζεται!

Ξεκινάμε στη Στέγη: Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό!

Εικόνα cpanagiotakou
Από τη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" για τέταρτη χρονιά!
Σάβ, 07/11/2015 - 13:30

Εκπαίδευση - Η Μουσική Αγαπάει τον Αυτισμό: Ένα πανελλαδικό πρόγραμμα για παιδιά που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και τους γονείς τους. 

Στο ευρύ φάσμα του αυτισμού, η μουσική αποτελεί κίνητρο για το παιδί, προκειμένου να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον, να αναπτύξει επικοινωνιακές δεξιότητες και να αποκτήσει θετικές εμπειρίες σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο.

7 Νοέμβριου 2015 ξεκινάμε στη Στέγη: Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό!

Η Στέγη οργανώνει για τέταρτη χρονιά το πρόγραμμα «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό», για παιδιά που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη, αλλά θα ταξιδέψει για δεύτερη χρονιά και σε πόλεις όλης της Ελλάδας, όπως στα Ιωάννινα, το Κιλκίς, το Αγρίνιο, τη Σαντορίνη, το Βόλο, το Ρέθυμνο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λαμία, τη Μυτιλήνη, τα Χανιά,  φέτος με την υποστήριξη της ΟΠΑΠ. Α.Ε..

Παράλληλη στήριξη για αγοράκι 4,5 ετών με κινητικό πρόβλημα

Εικόνα Στέλλα Κουφοπούλου

Ζητείται εργοθεραπευτής / φυσικοθεραπευτής για αγοράκι 4,5 ετών με κινητικό ΜΟΝΟ πρόβλημα, για ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Γαλάτσι και μετέπειτα για το δημοτικό. Περιοχή: Γαλάτσι. Τηλ. : *

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται παράλληλη στήριξη στη Ραφήνα

Εικόνα Αννα Μπάμπαλη

Ζητείται ειδική παιδαγωγός, ψυχολόγος για παράλληλη στήριξη στη Ραφήνα. Αγόρι 6 ετών, Α. Δημοτικού.  Τηλ.: *.

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται Ειδική Παιδαγωγός για μαθητή με ΔΕΠΥ

Εικόνα Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Αναζητώ παράλληλη στήριξη για τον γιο μου με ΔΕΠΥ στην 3η Δημοτικού στη Νίκαια Αττικής. Το ωράριο είναι 5ώρες καθημερινά. Βιογραφικά: *

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Ζητείται Εργοθεραπευτής /-τρια από το "Μαθαίνω Αλλιώς"

Εικόνα elena georgouli

Ζητείται εργοθεραπευτής /-τρια από το Κέντρο "Μαθαίνω Αλλιώς" στο Κιάτο Κορινθίας για δύο (2) μέρες την εβδομάδα. Βιογραφικά στο mathaino.allios@gmail.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2742301201 ή στο 6944430741.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΙΩΣ στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ στη σελ. noesi.gr/pronoise/mathaino-allios.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για μια (1) θέση στο Τμήμα Προβολής και Προώθησης του ΚΠΕ στην Αθήνα

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ
Χίος, 22/10/2015

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Προβολής και Προώθησης που λειτουργεί στο Περιστέρι Αττικής.

Η θέση αφορά 1 απόφοιτο σχολής Marketing, θα έχει τη μορφή σύμβασης έργου και θα είναι στην Αθήνα. Η αγγελία έληξε!

Ζητείται άμεσα Παράλληλη Στήριξη

Εικόνα Ιωάννα Παντζάρη

Ζητείται άμεσα Λογοθεραπεύτρια, Ειδική Παιδαγωγός ή άλλη σχετική ειδικότητα για παράλληλη στήριξη σε αγοράκι 4,5 ετών στο φάσμα του αυτισμού, σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στη Ραφήνα Αττικής. Ωράριο Δευτέρα με Παρασκευή 09:00-12:00. Προηγούμενη ενασχόληση με παιδιά με αυτισμό είναι απαραίτητη και προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Παράλληλης Στήριξης θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: * 

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Αναζητώ φιλόλογο για καθημερινή μελέτη μαθητή Γυμνασίου

Εικόνα NOESI.gr

Ενδιαφέρομαι για φιλόλογο ή φιλόλογο ειδικής αγωγής για 1 1/2 εως 2 ώρες καθημερινή μελέτη περιοχή Πετρούπολη για αγόρι Α' Γυμνασίου (ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο). ΔΕΠ χωρίς υπερκινητικότητα και ΔΑΔ υψηλής λειτουργικότητας. Το ποσό το οποίο είναι εφικτό να δίδεται είναι 5€ / ώρα. 

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.