Εύρεση πλαισίου για μετά το σχολείο...

Εικόνα Tinajazz

Καλημερα σε ολους! Φετος θα τελειωσουμε το ειδικο σχολειο, και εχουμε ξεκινησει να ψαχνουμε για το (μετα...). Τι κανουμε μετα? τι ειναι καλυτερο, και πιο σωστο για καποιες συγκεκριμενες κατηγοριες παιδιων; Εχω αγχωθει διοτι φοβαμαι τις τυχον λαθος επιλογες που ισως κανω... Εχω απευθυνθει σε αρκετα εργαστηρια ειδικης αγωγης (απο αυτα ξεκινησα) σε ολην την αττικη αλλα δυστυχως σε ολα οι θεσεις ειναι καλυμενες... και ξεκινησα και απο Φλεβαρη... Απορω τα υπολοιπα παιδια τι θα κανουν; 

ΣΤΗΡΙΞΙΣ ► Δωρεάν ομάδα γονέων

Εικόνα ΣΤΗΡΙΞΙΣ
Παρ, 06/03/2015 - 16:00

Δωρεάν ομάδα γονέων από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στο "ΣΤΗΡΙΞΙΣ".

Δωρεάν ομάδα γονέων από το "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ από το NOESI.gr.

Υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής - περιορισμένες θέσεις.

Εργοθεραπευτής για συνεργασία ζητείται από το κέντρο "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" στο Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα ΣΤΗΡΙΞΙΣ

Εργοθεραπευτή /-ρια αναζητεί για συνεργασία το κέντρο "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" στο Ηράκλειο Κρήτης για ορισμένες μέρες της εβδομάδας. Επιθυμητό το μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "ΣΤΗΡΙΞΙΣ" στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ από το NOESI.gr στη σελίδα: www.noesi.gr/pronoise/stirixis.

Υπερτονία 26 μηνών...

Εικόνα Amalia Kir

Καλησπέρα σας, ξαναγραφω το ποστ  γιατι δεν ξερω αν χθες το δημοσιευσα  σωστα. Ειμαι καινουργια εδω κ δεν τα παω κ τοσο καλα με τους υπολογιστες.

Στο δια ταυτα.. εχω διδυμα αγορακια 26 μηνων πια, προωρα γεννημενα στις 28 βδ. Ο πρωτος μου γιος δυο μερες αφου γεννηθηκε παρουσίασε  εγκεφ.αιμορ. β βαθμου η οποια κ εξαλειφθηκε τον επομενο μηνα. Εκατσε στην μενν δυο μηνες , πηρε το βαρος πιυ επρεπε κ τον πηρα σπιτι. 3 μηνες μετα επαναλαβαμε  τον υπερηχο εγκεφαλου κ ολα μια χαρα.

Είμαι 33 χρόνων και έχω την επιμέλεια του αδελφού μου, που είναι με ειδικές ανάγκες

Εικόνα deppie

Καλησπερα! Είμαι 33 χρονων και εχω αλλα 3 αδερφια, ο πρώτος είναι ατομο με ειδικες αναγκες. Εχει συνδρομο Down και ειναι 38 χρονων. Προσφατα πεθανε η μητερα μας και εχω παρει την επιμελεια του αδερφου μου κι αυτο επειδη ηθελα παρα πολυ να τον εχω και να τον φροντιζω με ολη μου την αγαπη. Τα αλλα δύο αδερφια δεν θα μπορουσαν να τον φροντισουν απο πολλες αποψεις. Ειμαι ανυπαντρη χωρις παιδια και συζω με ενα πολυ καλο παιδι, το οποιο θελησε να παρουμε τον αδερφο μου, στο σπιτι και να τον φροντισουμε. Τον αγαπαει και τον προσεχει παρα πολυ.

Ζητείται Εργοθεραπευτής στο Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα NOESI.gr

Εργοθεραπευτής/τρια ζητείται για το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με νοητική υστέρηση "Δικαίωμα στη Ζωή" στα Άνω Καλέσα στο Ηράκλειο Κρήτης για πρωινή ή απογευματινή, πλήρη ή μερική απασχόληση. Email: info@dikaiomastizoi.gr. Tηλ. 2810821600 - 6948877073. Fax. 2810824211

Ζητείται ειδική παιδαγωγός σε ΔΕΠΥ

Εικόνα Ελισάβετ Αλβερτη

Αναζητώ ειδική παιδαγωγό για παράλληλη στήριξη σε ΔΕΠΥ για αγοράκι σε προνήπιο πρωινή 5ωρη εργασία περιοχή Ραφήνας. Τηλ. *.

* Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Η αγγελία έληξε. 

Ω-3, πολυβιταμίνες κ.λπ.

Εικόνα Anonymous

Εινα θλιβερο να διαβαζω οτι πολλοι γονεις προσπαθουν να θεραπευσουν τον αυτισμο, τις διαχυτες αναπτυξιακες διαταραχες, Asperger, κλπ. ψυχικες συμπεριφορες με ω-3 σκευασματα, τα οποια εχουν ως μοναδικη δραση την αντιμετωπιση της δυσλιπιδαιμιας - και συγκεκριμμενα την υπερτριγλυκιριδαιμια. Το ιδιο ισχυει και για τα πολυβιταμινουχα σκευασματα,  μονο κακο θα προκαλεσετε, με τις παρενεργειες.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.