Σε ένα μήνα: Γίναμε 50 μέλη!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σήμερα γίναμε 50 εγγεγραμμένα μέλη. Άντε να τα 100στήσουμε! Να ξαναβρούμε το τέμπο από το παλιό NOESI.gr [Τι συνέβει στο παλιό NOESI.gr;] - τότε μετρούσαμε 500 μέλη στην κοινότητα! Διαβάστε σε αυτή τη σελίδα τι κερδίζετε από την εγγραφή σας ως μέλη στο NOESI.gr.

    Διαφημιστικό μήνυμα από το Google:

Σχόλια

Έξι μήνες μετά: Γίναμε 250 μέλη!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
10 Αυγούστου 2006 έχουμε γίνει ήδη 250! Ακόμη δεν έχουμε καλή στατιστική εικόνα των μελών μας. Το παλεύουμε όμως. Για να δείτε εμπράκτως, ότι τα μέλη σε αυτόν τον ιστοτόπο δεν είναι απλώς εγγεγραμμένα, αλλά εκλεκτά μέλη με ενδιαφέρον σε μία κοινότητα ανθρώπων που οργανώνεται για τους ανρθώπους με νευρολογικές, αναπτυξιακές ή ψυχικές διαραταχές. Είναι κατά κάποιον τρόπο... έννοα μέλη! Με αυτόν τον ρυθμό σε ένα με τον νέο χρόνο (2007) θα είμαστε μισή χιλιάδα! :) Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το NOESI.gr! Μίλήστε για αυτό σε γνωστούς σας, επαγγελματίες, γονείς, φοιτητές που έχουν ενδιαφέρον στα θέματά που αναφερόμαστε. Στείλτε ηλεκτρονικά αυτή τη σελίδα: noesi.gr/spread. Με εκτίμηση, 'Αγγελος Κουτουμάνος Εκδότης
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.