Αποδείξεις Θεραπειών

Εικόνα Γιάννης_1970

Σημερα πηγα στο ΕΟΠΥΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ.

Κατεθεσα αποδειξεις περιοδου Ιανουαρίου -Φεβρουαριου. Μου ειπαν οτι ως τωρα δεν εχουν εντολη για πληρωμη αυτων των αποδειξεων.

Περιμενουν νεοτερη αποφαση ΕΟΠΥΥ.

Σχόλια

Έτσι θα παει

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Έτσι θα πηγαινει. Κάθε δύο μήνες θα βγάζουν ανακοίνωση για πληρωμή, μέχρι ν βρεθεί πλαίσιο με τους θεραπευτές για απευθείας πληρωμή αυτών.

like1

Tα υποκαταστηματα του ΕΟΠΥΥ κλειστά

Εικόνα Γιάννης_1970

Πλεον με τα υποκαταστηματα του ΕΟΠΥΥ κλειστα, εχουμε τις παρακάτω δυνατότητες:

1. Πληρωνουμε μονοι μας και περιμενουμε να ανοιξουν παλι εφόσον έχει μετριαστει η επεκταση του κορονοιού.

2. Στελνουν οι θεραπευτές ταχυδρομικα στον ΕΟΠΥΥ τα απαιτητα δικαιολογητικα της δαπανης. Συμφωνα με την ανακοινωση 17/03/2020 του ΕΟΠΥΥ για να γινει αυτο πρεπει πρωτα οι θεραπευτες (κεντρα ή ιδιώτες) να έχουν πιστοποιηθεί στο site του ΕΟΠΥΥ.  Ξερει κανεις αν οι θεραπευτες ειδικης αγωγης εχουν κανει ενεργειες πιστοποιησης-εγγραφης στο συστημα αυτό? Ειναι κατι δύσκολο?

Ευχαριστώ

like1

Οι θεραπευτες αντίθετοι σε αυτήν την πιστοποίηση

Εικόνα Fofo

ΟΙ θεραπευτες είναι αντίθετοι σε αυτήν την πιστοποιηση. 

Δειτε την απάντηση τους στον υπουργο (selle.gr -  Ενέργειες Πανελληνίου Συντονιστικού Θεραπευτών Ειδικής Αγωγής - 19/3/2020).

Τους προτείνουν εμείς οι γονεις να καταθέτουμε ηλεκτρονικά ή με ταχυδρομείο. 

Επίσης ακόμα και αν κατατεθούν, ο ΕΟΠΥΥ  δεν έχει εντολή να πληρώσει.

like2

Έγκριση απόφασης ειδικών θεραπειων

Εικόνα Geok

Καλησπέρα,

περα απο την απουσία του ΕΟΠΥΥ, η γνωμάτευση θεραπειών που έχω λήγει στις 24 Απρίλη.

Ο ιδιώτης γιατρός που την πρώτοεξέδωσε δεν επιτρέπεται - ειπε - να ξαναδεί το παιδί γιατί παρακολουθεί μονο επείγοντα περιστατικά, λόγω κορονοϊού.

Μπορει κανεις να με ενημερώσει τι λύση να βρω.

Ευχαριστω.

like2

Αποδείξεις

Εικόνα Θοδωρής Κ.

Δυστυχώς πρέπει να πληρώσεις αν κανεις θεραπείες και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις οι αποδείξεις να μην εκδοθούν και να εκδοθούν τότε ώστε να περιλαμβάνουν τις ημερομηνίες της νεας γνωμάτευσης, που εύχομαι γιατί κι εμας εληξε στις 12/04 να μπορούμε να τις λάβουμε σε 1 2 μήνες.

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.