Στο καροτσάκι

Εικόνα litsa
Το βλεπετε καλε μητερα εκεινο το ξανθο παιδακι, γιατι ειναι παντα καθισμενο σε ενα γκριζο καροτσακι, δεν μπορει για να βαδισει οπως ολα τα παιδια, προσπαθει θελει να ζησει ας του δωσουμε χαρα. Παρε μου και μενα ενα σαν κι αυτο το καροτσακι για να παιζω διπλα διπλα με εκεινο το παιδακι.. Κοιτα! Ποσο χαιρεται με μενα.

Ανεργοι Κοινωνικοι Λειτουργοι Καθονται Σπιτια Τους Ενω Η Κοινωνια Εχει Βαλτωσει

Εικόνα stella_xania
Καθόμαστε στα σπίτια μας και καμαρώνουμε το πτυχίο μας! Άλλοι από μας δουλεύουν σε άλλα αντικείμενα εργασίας προκειμένου να βγάλουμε τα προς το ζην. Όλοι εμείς οι άνεργοι κοινωνικοί λειτουργοί βαλτώνουμε στην καθημερινότητα επειδή δεν μας δίνεται η ευκαιρία να εργαστούμε πάνω σε αυτό που σπουδάσαμε.

Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά...

Εικόνα Soula
Απο που να αρχισω: Καλη χρονια, με υγεια και κουραγιο. Μεσα στο απιστευτα τρελλο προγραμμα μου (κυνηγητο μικρης 28 μηνων τωρα, μετα διαβασμα, μετα εργοθεραπειες αγγλικα,ξανα τρεξιμο κτλ). Να 'μαι και παλι, σπανια γραφω τωρα πια και σπανια παρακολουθω το Νόηση. Παρολαυτα ελπιζω ολοι παλιοι, καινουργιοι να ειστε καλα.

Ελπίδα για την εγκεφαλική παράλυση... παραπληγίες και τετραπληγίες

Εικόνα evabag

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ανάρτηση αυτή έχει επισημανθεί από το NOESI.gr. Παρακαλούμε, διαβάστε: Διερεύνηση υπόθεσης με Κέντρο Αποκατάστασης στην Ουκρανία.

Γεια σας... Είμαι η Εύα, 25 ετών και από την στιγμή της γέννησης μου αντιμετωπίζω το πρόβλημα της σπαστικής τετραπληγίας, που προκλήθηκε στη γέννα. Έχω προσπαθήσει πολλές θεραπείες όπου οι πιο πολλες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και άλλες μια μικρή βελτίωση. Τώρα πρόσφατα έμαθα για ένα κέντρο στο Τρούσκαβετς της Ουκρανίας, στο οποίο ειδικεύονται για άτομα με προβλήματα που προκλήθηκαν από εγκεφαλική παράληση.

Νοοτοπία 2011 ® Στο πάρτυ μου... σου... του...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Λογότυπο Νοοτοπία 2011 στα Balloons στο Χαλάνδρι.Την Κυριακή 30/01/2011 το μεσημέρι στο Χαλάνδρι. Για όλα τα παιδιά του "Νόηση"! Σε έναν παιδότοπο :)

29 παιδιά θα παίξουν!

19 οικογένειες θα γνωριστούν!

7 εθελοντές θα οργανώσουν δημιουργικό παιχνίδι!

Όλοι μαζι θα κόψουμε μια πίτα!

Στο ...party μου, σου, του...®

ΦΛΟΓΑ

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

O Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "η Φλόγα" ιδρύθηκε πριν περίπου 30 χρόνια ως Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστή­σουν από καρκίνο. 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

Εικόνα NOESI.gr

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr παρουσίασε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης (Medical Center) με την επω­νυμία "Φιλοκτήτης", πρώτη φορά το 2011.

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.