Ομάδα Χορού από το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αργολίδας

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ Αργολίδας στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής υποστήριξης, μετά από την καταγραφή αναγκών Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) ξεκίνησε μαθήματα χορού στο χώρο του Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.ΑμεΑ με την ευγενική προσφορά των δασκάλων της Σχολής Χορού Τάτση.

Απίστευτο!!

Εικόνα κατριν
Αγαπητοι φιλοι, αυτο που μου συνεβη προχθες αγγιζει τα ορια της παρανοιας!! Σκεφτηκα πολυ εαν θα επρεπε να το δημοσιευσω και τελικως το πραττω για το λογο που θα σας εξηγησω αργοτερα.

Διαγραφή

Παρακαλώ τον Αγγελο για διαγραφη των παλιών μου πόστ με τις σκέψεις έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης απο χρήστη σε άλλο σαιτ και εξάλλου μιλάμε ήδη στο φεισμπουκ.

Πώς να δεχτειτε οτι το παιδι σας ειναι διαφορετικο; Ένα ταξίδι στην Ολλανδία

Εικόνα R-i-a-n-a

Καλωσορίσατε στην Ολλανδία!

Συχνά μου ζητούν να περιγράψω πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί με ειδικές ανάγκες…Λοιπόν είναι κάπως έτσι…

Όταν πρόκειται να αποχτήσεις ένα μωρό, είναι σαν να σχεδιάζεις ένα τέλειο ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία. Αγοράζεις τόμους από ταξιδιωτικούς οδηγούς και κάνεις τα τέλεια σχέδια σου… θα δεις το Κολοσσαίο, το Δαυίδ του Μιχαήλ Άγγελου, τις γόνδολες στην Βενετία. Μπορεί ακόμα να μάθεις και κάποιες φράσεις στα ιταλικά.

Το μπουμπουκάκι μου, η Ευα μου (4 μηνών)

Εικόνα κατριν
Καλησπερα σε ολους σας. Ονομαζομαι Κατριν και ειμαι η μαμα του Ορφεα (28 μηνων) και της Ευας (4 μηνων).Εχοντας περασει ολες τις φασεις σοκ-θυμος-λυπη-ζαναξ ειμαι πλεον σε θεση να σας καταθεσω και την δικη μας ιστορια. Η Ευα γεννηθηκε σε κυηση 39 εβδομαδων, δεν μπηκε θερμοκοιτηδα, δεν πηρε οξυγονο και ηταν θεωρητικα ενα υγιες μωρο.

Συσκευή ανιχνεύει τον αυτισμό στα μικρά παιδιά, αναλύοντας τη φωνή τους

Εικόνα manhurs1
Ένα πρωτοποριακό σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης του αυτισμού στα μικρά παιδιά ανέπτυξαν Αμερικανοί ερευνητές. Πρόκειται για τη συσκευή LENA (Language Environment Analysis), η οποία αποτελεί ένα αυτόματο σύστημα φωνητικής ανάλυσης, που μπορεί να διαγνώσει όλο το φάσμα των αναπτυξιακών διαταραχών του αυτισμού.

Ενημέρωση: Επ' αόριστον η διάρκεια της αναπηρίας ασφαλισμένων με ποσοστό 80% για συγκεκριμένες παθήσεις (Ιούλιος 2010)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Διάρκεια Αναπηρίας Επ' Αόριστον
Αθήνα, 6 Ιουλίου 2010

Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνεται ότι:

Με την παρ. 1 του άρθρου 16 του Ν. 3846/10 (ΦΕΚ 66Α/11-5-2010) καθορίσθηκε επ' αόριστον η διάρκεια της αναπηρίας των ασφαλισμένων όλων των ασφαλιστικών Οργανισμών αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης που κρίνονται από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές Αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας 80% και πάσχουν από:

Παράλληλη Στήριξη μαθητών για το σχολικό έτος 2010-2011 (εγκύκλιος)

Εικόνα Eidiki Paidagwgos
Η νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μαθησης και Θρησκευμάτων στις 1/6/2010.

Θέμα: «Evημέρωση για τηv Παράλληλη Στήριξη»

Για την Παράλληλη Στήριξη με ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό, της επόμενης σχολικής χρονιάς 2010-2011, σας ενημερώvouμε ότι:

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.