Κουκουβίνου Ηρώ, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Προγράμματος Ψυχολογίας (Εθνικό Καποδιστριακό Παν/μιο) με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (MSc Special and Inclusive Education - Institute of Education of University of London, Λονδίνο, Αγγλία) και Εξελικτική Ψυχολογία (MSc Psychology in Child Development - College ICPS, Institution for Counseling and Psychological Studies σε συνεργασία με το University of Central Lancashire, Αγγλία) προσφέρει σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας (ΔΕΠΥ - μαθησιακές δυσκολίες) συνεδρίες ειδικής διαπαιδαγώγησης και αποκατάστασης μαθησιακών δυσκολιών (παράλληλα με οργάνωση του καθημερινού διαβάσματος).

Δείτε το βιογραφικό

  • Περιοχή: ευρύτερα στην Αττική
  • Τηλ.: 69446014982106855533 | Στείλτε ένα E-mail στην Η. Κουκουβίνου [δεν έχει ενεργοποιηθεί]
Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;