Γαζή Δέσποινα, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ. 2929/10-06-2013), με μεταπτυχιακό (MSc) «Ταυτότητα και διαπροσωπικές σχέσεις» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ειδικευμένη στην κλινική ψυχοπαθολογία, αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία και κλινική παιδοψυχοπαθολογία. Επιπλέον, είναι ειδικευμένη στην σεξουαλική αγωγή παιδιών/ εφήβων τυπικής ανάπτυξης αλλά και παιδιών /εφήβων στο φάσμα του αυτισμού και νοητικής υστέρησης. Είναι εκπαιδευμένη στο ABA, TEACCH, MAKATON, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς.

Η εργασιακή της εμπειρία αφορά σε προγράμματα παρέμβασης και ειδικής διαπαιδαγώγησης παιδιών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, προγράμματα κοινωνικών δεξιοτήτων, ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα, και συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς. Αναλαμβάνει συνεδρίες και συνοδεία κατ’οίκον στα βόρεια προάστια της Αττικής.

  • Περιοχές: Βόρεια προάστεια Αττικής
     
  • Διατίθεται: Άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου

Δείτε το βιογραφικό της Δέσποινας Γαζή

Τηλ.: 6955721546 | Στείλτε ένα E-mail στη Δ Γαζή

Συνημμένα αρχεία: 

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;