Θεραπευτική ιππασία στη Θεσσαλονίκη (❓)

Εικόνα Axpan

Πάει κανείς στη Θεσ/νικη το παιδί του για θεραπευτική ιππασία; Μπορείτε να μοιραστείτε κάποιες πληροφορίες; Όπως σε ποιόν πάτε, πόσο πληρώνεται και αν κόβει απόδειξη που περνά στον ΕΟΠΥΥ, πόσα άτομα είναι με το παιδί όταν είναι πάνω στο άλογο και ό,τι άλλο βρίσκετε σχετικό.  Έχουμε κάνει κάποιες δοκιμές αλλά δεν ταιριάξαμε και ψάχνω κάποιον καινούργιο.

Ευχαριστώ

Σχόλια

Θεραπευτική Ιππασία στη Θεσσαλονίκη (στην "Ιπποστήριξη")

Εικόνα Χρύσα Καμπακάκη

Εχουμε ξεκινησει θεραπευτικη ιππασια στην " Ιπποστηριξη".

Βρισκεται στην επαρχιακη οδο Λαγκαδα - Κολχικου.

Το παιδι μας εχει Asperger και Δυσλεξια. Του αρεσει πολυ και χαιρεται οταν παει. Στην αρχη εκανε μονος του ιππασια, δηλαδη ηταν μονο ενα αλογο μεσα στο στιβο με εναν οδηγο ο οποιος κραταει το αλογο, δυο ατομα δεξια αριστερα του αλογου και την ιπποθεραπευτρια μαζι.

Μετα απο καποιες συνεδριες, και σε συννενοηση με την ειδικο , αποφασισαμε και καναμε group μαζι με ενα ακομη παιδακι , με περιπου τα ιδια χαρακτηριστικα. Οποτε τωρα ειναι δυο αλογα μεσα στο στιβο, το καθε ενα με δικο του οδηγο ,με δυο ατομα δεξια αρισερα του καθε αλογου.

Αποδειξεις περνουμε κανονικα , βεβαια δεν ξερω εαν περνανε στο εοπυυ. Δεν γνωριζει εαν ο εοπυυ δικαιολογει ιπποθεραπειες.

Το κοστος για καθε συνεδρια ειναι 30 ευρω

Εμεις ειμαστε ευχαριστημενοι, κανουν καλη δουλεια . Ειχαμε παει και σε αλλους που λενε οτι ειναι ειδικοι ιπποθεραπευτες , αλλα απο το πρωτο μαθημα καταλαβαιναμε οτι " δεν το εχουν ". Εχει γινει μοδα, και πανε παρακολουθουν ενα σεμιναριο καποιων ωρων και γινονται " ιπποθεραπευτες".

Σας δινω το e-mail για να επικοινωνησετε: ippostirixi@yahoo.gr

like0

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Εικόνα Axpan

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας και τις χρήσιμες πληροφορίες.

Θα επικοινωνήσω σίγουρα!

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.