Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε!!!

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Στο πλαίσιο έναρξης της συνεργασίας μας με το Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑNET Περιστέρι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/7/2015 αιμοληψία από εξειδικευμένο προσωπικό με σκοπό την παροχή υπηρεσιών αιματολογικού και βιοχημικού ελέγχου.

Λογότυπο του Κέντρου Στην Αυλή του Κόσμου από τον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.Λογότυπο του Κέντρο Ηλίανθος από τον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.

Η αιμοληψία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δ. Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου» και συμμετείχαν 15 έφηβοι – νεαροί ενήλικες με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – εξυπηρετούμενοι - του Κέντρου Ημέρας και του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με ΔΑΦ  «Ηλίανθος», δομές του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Προσωπικό από Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑNET και από το Κέντρο Ατόμων με ΔΑΔ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στον Οδηγό υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ.
Προσωπικό του ΥΓΕΙΑNET Περιστέρι και της "Αυλής του κόσμου"

Το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου ευχαριστούν πολύ τη διοίκηση και το προσωπικό του “ΥΓΕΙΑNET Περιστέρι” για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την άψογη συνεργασία.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία η κα Μεννή Αγγελική, Υπεύθυνη Προβολής του Κ.Π.Ε. είπε χαρακτηριστικά «Στις δύσκολες κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να συνάπτουμε νέες συνεργασίες με φορείς και άτομα που κοινό στόχο έχουμε την παροχή υπηρεσιών που θα αναβαθμίσουν την ζωή των εξυπηρετούμενων μας, ατόμων με Δ.Α.Φ. και των οικογενειών τους. Μέχρι σήμερα, αρκετοί επωφελούμενοί μας είτε είχαν πολύ καιρό να κάνουν αιματολογικό και βιοχημικό έλεγχο είτε δεν είχαν κάνει ποτέ τις συγκριμένες εξετάσεις εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν». 


Οδηγός υπηρεσιών: Μάθετε περισσότερα για το Κέντρο "Στην Αυλή του Κόσμου" στον Οδηγό υπηρεσιών "Προνόνησε" στη σελίδα www.noesi.gr/pronoise/stinavlitoukosmou

Ο Οδηγός υπηρεσιών Προνόησε παρουσιάζει τις παροχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2015) αποτελεί απογραφή νομικών προσώπων (φορέων) σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Ελλάδας και Κύπρου. Αναπτύσσεται και ανανεώνεται διαρκώς. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη ΕΚΕ. Διατίθεται δωρεάν σε ιστοσελίδες, PDF, έντυπη έκδοση. Δείτε τον Οδηγό στη σελίδα www.noesi.gr/book/welfare

 
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.