Φιλική Συμμετοχή από το "Συμβαδίζω"

Εικόνα ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ

​"Φιλική συμμετοχή" είναι όταν ένας φίλος έρχεται στην παρέα μας, έρχεται για να πάρει από εμάς, έρχεται να μας δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έρχεται γιατί το θέλει. Η Φιλική συμμετοχή είναι μία κοινωνική δράση που απευθύνεται σε άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού Υψηλής Λειτουργικότητας, ηλικίας 16 ετών και άνω. Η Φιλική Συμμετοχή στοχεύει να παρέχει οργανωμένες ευκαιρίες για κοινωνική συνδιαλλαγή, σε ένα περιβάλλον όπου τα άτομα θα νιώθουν ασφάλεια και αποδοχή.

Τα μέλη της θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καινούργιους ανθρώπους, να σχετιστούν μαζί τους και να διαμορφώσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης. Σε ατομικό επίπεδο, κάθε μέλος θα έχει την δυνατότητα να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση και την αυτονομία του, αλλά και να επεκτείνει τα ενδιαφέροντά του.

Τα μέλη του γκρουπ θα βρίσκονται αρχικά με συχνότητα μια φορά τον μήνα στο Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο Συμβαδίζω, ημέρα Σάββατο ή Κυριακή και ώρα 10.00 - 12.00 το μεσημέρι ή 5.00 - 7.00 το απόγευμα. Θα λαμβάνουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως:

  • Προβολή ταινίας - κινηματογράφος.
  • Θέατρο
  • Επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια.
  • Βόλτα με τα ποδήλατα.
  • Γυμναστική/Γιόγκα
  • Θεατρικό Παιχνίδι
  • Κατασκευές/Παζλ/Μοντελισμός
  • Φωτογραφία
  • Μαγειρική
  • Δραστηριότητες οργανωμένες από τα ίδια τα μέλη με βάση τα ενδιαφέροντά τους.

Η μηνιαία συμμετοχή κάθε μέλους είναι 15 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 2110120910 (ώρες 15:00 - 20:45, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής)


Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο "Συμβαδίζω" απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους νεαρούς ενήλικες με δυσκολίες που συνάδουν με τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και Μαθησιακές Δυσκολίες. Η βασική αρχή, που διέπει την επιστημονική ομάδα, αφορά στην συνεχή και συνεπή συνεργασία με την οικογένεια και το περιβάλλον του ατόμου.

Μπορείτε να δείτε την παρουσιάση του ΣΥΜΒΑΔΙΖΩ στον Οδηγό υπηρεσιών του NOESI.gr εδώ: www.noesi.gr/simvadizo

Σχετικά αρχεία: 

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.