► ​Ενημερωθείτε για τη χαρτογράφηση του τομέα αναπηρίας. Παρουσιάζουμε:

Σε αυτή την Ομάδα περιέχονται όλες οι δημοσιεύσεις που αφορούν τα μέλη του www.noesi.gr στην 12η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πατήστε το πλήκτρο "Να ακολουθώ την ομάδα" για να ενημερώνεστε για τα νέα από τα μέλη και τις σελίδες της ομάδας αυτής.

Μπορείτε να μας συστήσετε σε φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή / και αναπηρία. Στην περιοχή αυτή της Ελλάδας φαίνεται ότι δεν έχουμε βρει ακόμη στο δρόμο μας Φορείς και Δομές, ανακοινώσεις και δράσεις, νέα και ειδήσεις που να ενδιαφέρουν το κοινό μας. Μπορείτε να συμβάλετε στην προσπάθειά μας να ενώσουμε δυνάμεις στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια.

Ζητούνται Λογοθεραπευτής και Εργοθεραπευτής σε Κέντρο Ειδικών Θεραπειών (Νάξος)

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών [αποκρύπτεται η επωνυμία] στη Νάξο αναζητά Λογοθεραπευτή /-τρια και Εργοθεραπευτή /-τρια για πλήρη απασχόληση με πολύ καλές αποδοχές. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη στις 27/04/2017

Αναζητούμε θεραπευτές για πρόγραμμα σε παιδί 4 ετών (Σίφνος)

Εικόνα Carer

Ψάχνουμε λογοθεραπευτή και εργοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό που να έχουν αγάπη και αφοσίωση για να αναλάβουν ένα παιδί 4 ετών με διάγνωση "ήπια σφαιρική αναπτυξιακή καθυστέρηση". Η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τη διαμονή του ενός από τους θεραπευτές. Περιοχή: Σίφνος.

Αναζητούμε Εργοθεραπευτή /-τρια για παρέμβαση σε παιδί 4 ετών (Πειραιάς και Σίφνος)

Συνομιλήσαμε με ένα γονέα - μέλος του www.noesi.gr, μητέρα παιδιού με αναπτυξιακή διαταραχή, τεσσάρων ετών. Το διάστημα αυτό η οικογένεια μένει στον Πειραιά και έχουν έρθει από τη Σίφνο, προκειμένου ο μικρός να παρακολουθήσει ένα πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα. Αναζητούμε Εργοθεραπευτή /-τρια για να αναλάβει το κομμάτι της παρέμβασης στον μικρό, εξωσχολικά. Ο μικρός φοιτά σε πλαίσιο τυπικής εκπαίδευσης φέτος και έχει και υποστήριξη από διεπιστημονική ομάδα σε ένα Κέντρο. Η πρόβλεψη για τους επόμενους μήνες – προς το τέλος της σχολικής χρονιάς – είναι η οικογένεια να μετακομίσει (επιστρέψει) στη Σίφνο, όπου όμως δεν υπάρχει Εργοθεραπευτής. Θα θέλαμε, λοιπόν, το άτομο που θα αναλάβει, να μπορεί να μεταβεί στη Σίφνο μαζί τους, για να συνεχίσει εκεί την παρέμβαση στο παιδί. 

No polls have been added to this group.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;