Βιωματικό Σεμινάριο Λογοθεραπείας

Από το Κέντρο ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στη Νέα Σμύρνη
Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017 - 20:30 - 21:30

Το κέντρο ανάπτυξης παιδιού - εφήβου - οικογένειας "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ", σε συνεργασία με τη λογοθεραπεύτρια Σούρα Λουκία, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Ασκήσεις ενδυνάμωσης για τους αρθρωτές (γλώσσα, χείλη) και παραγωγή φωνημάτων σ, ζ, ξ, ψ" την Παρασκευή 26/05/2017, ώρα 20.30 - 21.30.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει, εκτός από θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Απευθύνεται σε φοιτητές λογοθεραπείας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης, κατόπιν αιτήματος.

  • Κόστος συμμετοχής: 35€.
  • Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Βιωματικό Σεμινάριο Λογοθεραπείας από τη Νοημάθηση στις 26/05/2017 στη Νέα Σμύρνη.

Πληροφορίες / εγγραφές στο τηλ.: 2112141459

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό Υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;