Μία βοήθεια...

Εικόνα κατια

Εχω ενα μωρο τριων μηνων ειπε γρηγορα "αγκου". Χαμογελασε συνειδητα στις 50 ημερες. Εχει βλεμματικη επαφη. Στο καροτσι ανταποκρινεται στις κουβεντες μου. Γελαει οταν του γελουν, στον καθρεφτη κοιταει, γελαει, κουβεντιαζει.

Ωστοσο... 

Οταν πινει το γαλα στο μπιμπετο δεν κανει βλεμματικη επαφη καθολου και ακομα δεν εχει γυρισει στην πηγη του ηχου. Επισης η παιδιατρος μου ειπε να τον ταιζω ανά τετραωρο πλεον. Αν περασει ο χρονος αυτος δεν κλαει καθόλου για φαι. Ωστοσο αδειαζει το μπιμπερο. Ούτεε καν ξυπναει το πρωι, κλαιει απλα παιζει.

Ειναι οι παραπανω λογοι να επισκεφθω αναπτυξιολογο????

Προγεννητικα ειχα κανει μοριακο καρυουυπο για 125 συνδρομα και αυτισμο....

Εχω τρελλαθει και μου εχουν κοπει τα ποδια. Δεν ξερω τι να κανω. Σύζυγος και παιδιατρος δεν ανησυχουν...

Σχόλια

Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο

Εικόνα Katerina Mela

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Μελά Κατερίνα και είμαι ειδική Παιδαγωγός με πολυετή εμπειρία. Ο λόγος που σας απαντώ είναι επειδή τόσα χρόνια η άποψή μου για την παρακολούθηση των παιδιών από Αναπτυξιολόγους είναι απόλυτη και σταθερή. Θα έπρεπε να είναι απαραίτητη, ανεξάρτητα από την ηλικία του βρέφους. Κατά τ'άλλα τα υπόλοιπα θα σας τα πουν εκείνοι.

Με εκτίμηση και κατανόηση

για το μητρικό ενδιαφέρον σας και μπράβο σας!

like0

Αυτά ειναι λόγοι να χαίρεσαι

Εικόνα Ειρήνη

Αυτα ειναι λογοι να χαιρεσαι που χεις ενα παιδι με ηπιο χαρακτηρα. Μην μπλεξεις ακομη με ειδικους γιατι δυσκολα ξεμπλεκεις. Δυσκολα θα σε καθησυχασουν πληρως, γiατι ειναι μεγαλο ρισκο σε αυτην την ηλικια οπου ολα ειναι ρευστα. Αντ' αυτου προσπαθησε να πιστευεις και να περιμενεις το καλυτερο. Μην πεσεις στην παγιδα της αυτο εκπληρουμενης - κακης - προφητειας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.