Ζητείται σύνοδος για παράλληλη στήριξη

Εικόνα Maria Menikolakou

Ζητώ παράλληλη στήριξη - σύνοδο για αγόρι που θα πάει Α Δημοτικού. Ειναι 7 ετών με διάγνωση ΔΑΔ. Περιοχή Βουλιαγμενη. 

* Η αγγελία έληξε! 

Σχόλια

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Πανοπούλου Νίκη)

Εικόνα ΝΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;

like0

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Αποστόλου Νιόβη)

Εικόνα niovi.apostolou

Είμαι ψυχολόγος και εχω κάνει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. το email μου είναι niovi.apostolou@gmail.com. Θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας στείλω το βιογραφικό μου ή να συναντηθούμε. 

like0

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Καρτσάκη Γιώτα)

Εικόνα GIOTA KARTSAKI

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ MAIL kartsaki_giota@hotmail.com.  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

like1

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Αγγελική Αγγελοπούλου)

Εικόνα Αγγελική Αγγελοπούλου

Καλησπέρα, είμαι λογοθεραπευτρια με προηγούμενη εμπειρία σε παιδιά με αυτισμό και παράλληλη στήριξη! Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας? Το mail Μου είναι a.aggelopoulou@yahoo.gr

like0

Ειδικός παιδαγωγός (Βαγγελάκης Γιώργος)

Εικόνα Γιώργος Βαγγελάκης

Καλησπέρα σας.. Σας αποστέλλω το e mail μου.. g_vangelakis@yahoo.gr.
Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

like0

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Κλωνή Αγγελική)

Εικόνα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΛΩΝΗ

Καλημέρα σας! Είμαι ειδική παιδαγωγός και ενδιφέρομαι για τη θέση.

Το email μου είναι a_kloni@outlook.com. Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας αποστείλω το βιογραφικό μου και να προχωρήσουμε σε μία συνάντηση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

like0

Εργοθεραπεύτρια (Παπαδοπούλου Χριστίνα)

Εικόνα Χριστίνα Παπαδοπούλου

Καλημέρα, μένω στην περιοχή της Γλυφάδας και ενδιαφέρομαι για την παράλληλη στήριξη του μικρού αγοριού. Το email μου είναι ch.papadopoulou7@gmail.com. Σας ευχαριστώ πολύ!

like1

Eκδήλωση ενδιαφέροντος (Μαρέδη Μάγδα)

Εικόνα ΜΑΓΔΑ ΜΑΡΕΔΗ

Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Μαρέδη Μάγδα. Είμαι δασκάλα και έχω συνεργαστεί με μαθητές στο φάσμα του αυτισμού. Το e mail μου είναι magdalina_mar@hotmail.com. Θα χαρώ να μου στείλετε ένα e mail να σας προωθήσω το βιογραφικό μου και ενδεχομένως να συναντηθούμε καιωαπό κοντά.

Καλή συνέχεια,
Μαρέδη Μάγδα

like0

Σπυρίδωνος Ελπίδα, παιδοψυχολόγος

Εικόνα Ελπιδα Σπυρίδωνος

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Σπυρίδωνος Ελπίδα, είμαι παιδοψυχολόγος και έχω σχετική εμπειρία με παιδιά και μένω σε κοντινή περιοχή. Θα με ενδιέφερε να συνεργαστώ μαζί σας, το e-mail μου είναι s_elpida_s@hotmail.com 

Σας ευχαριστώ,

Σπυρίδωνος Ελπίδα 

like0

Για την παράλληλη στήριξη

Εικόνα Δασκάλου Συμεών
Καλησπέρα σας, είμαι εργοθεραπευτής με εμπειρία σε παιδιά με Δ.Α.Δ. Σας αποστέλλω τη διεύθυνση e-mail μου, καθώς ενδιαφέρομαι για την αγγελία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. simdaskal@gmail.com
like0

Λογοθεραπεύτρια με εξειδίκευση σρην Ειδική Αγωγή

Εικόνα Αθανασία Βρυωνάκη
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Βρυωνάκη Αθανασία , ειμαι Λογοθεραπεύτρια με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και με εμπειρία στη παράλληλη στηριξη σε παιδια με ΔΑΔ. Θα ηθελα να ερθουμε σε επικοινωνία για το λογο αυτο σας αποστέλλω το email και το κινητό μου vnasia_10@hotmail.com και 6985907971. Ευχαριστώ πολύ
like0

Ειδική Παιδαγωγός

Εικόνα Ε. Ζ.

Καλημέρα, 

Είμαι δασκάλα με μεταπτυχιακό στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες [Αυτισμός/ΔΕΠΥ/Δυσλεξία/Δυσπραξία]. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο τηλ: 6945782838. 

like0

Είμαι Λογοθεραπεύτρια, έχω ξανακάνει παράλληλη στήριξη

Εικόνα elli tasia

ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛ 6988065538

like0

Κλινικός ψυχολόγος (Νικολέττα Προυντέντε-Κρεούζη)

Εικόνα Νικολέττα Προυντέντε - Κρεούζη
Είμαι κλινικός/αναπτυξιακός ψυχολόγος κι ενδιαφέρομαι για τη θέση. Μένω στη Γλυφάδα. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6944192764 ή μέσω μέιλ στο nikoletta.p.k@hotmail.com
like0

Ενδιαφερον για την παραλληλη

Εικόνα eva diamantopoulou

Καλημερα σας, ονομαζομαι Διαμαντοπουλου Ευα.Ειμαι φιλολογος με εξειδικευση και μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη.Εχω γνωσεις ABA και PECS και διετη εμπειρια σε παραλληλη στηριξη..Σε περιπτωση που θελετε να επικοινωνησετε μαζι μου  για να σας σετιλω το βιογραφικο μου και τις συστατικες μου επιστολες το email  μου ειναι eva.di.ama@hotmail.com και το τηλεφωνο μου 6981933182.Ευχαριστω.

like0

Η αγγελία έληξε!

Εικόνα NOESI.gr

Ενημερωθήκαμε από την οικογένεια ότι βρέθηκε το πρόσωπο που αναζητούσαν με αυτή την αγγελία :)

Επ' ευκαιρία των απαντήσεων σε αυτή την αγγελία, προσκαλούμε όλα τα μέλη να καταχωρηθούν στον κατάλογο επαγγελματιών "PRO" του NOESI.gr. Η προσφορά 6 μήνες + 6 μήνες δώρο λήγει στο τέλος του μήνα!

» Μάθετε περισσότερα στη σελίδα www.noesi.gr/pro.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.