Ζητώ έμπειρο ειδικό για παράλληλη στήριξη

Εικόνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Χωρίς να το θέλω επανέρχομαι και πάλι. Ζητώ έμπειρο ειδικό για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι νηπιαγωγείου από τη νέα σχολική περίοδο για νηπιαγωγείο στην περιοχή του Δήμου Παλλήνης-Γέρακα. Ειδικό που είχα βρει μέσω της ιστοσελίδας σας και είχαμε κλείσει πρόσφατα με ενημέρωσε ότι για προσωπικούς λόγους αδυνατεί να προσέλθει.

Είχα κρατήσει ονόματα - τηλέφωνα - email αρκετών με τους οποίους είχα επικοινωνήσει αλλά δεν θέλω να ενοχλώ, διότι με αρκετούς από αυτούς ήταν αδύνατη η συνεργασία για διάφορους λόγους.

(*) Η αγγελία έληξε. Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

 

Σχόλια

Βάλτε και E-mail

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Kαλησπερα!! Bαλτε και email.. Aν δεν βρειτε μπορω να σας δωσω σε προσωπικο μηνυμα στη σελιδα τηλ παιδαγωγου που ισως σας βοηθησει!!

Kαλη συνεχεια!!

Mια αλλη μανουλα!

like0

Καλά νέα από το NOESI.gr :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

​​Ο λογαριασμός μέλους σας αναβαθμίστηκε ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε και προσωπικά με όλα τα μέλη του ​www.noesi.gr.

​​Για να στείλετε μήνυμα σε ά​​λλο μέλος​,​ κάντε τα εξής:

Μπείτε στον λογαριασμό σας​.

​ 1. ​Πηγαίνετε στη σελίδα που θέλετε. Κάντε κλικ στο όνομα του μέλους που έχει γράψει το κείμενο (στο "Δημοσιεύτηκε από...").

​ 2. ​Από τη νέα σελίδα με το προφίλ του μέλους επιλέξτε "Επικοινωνία".

​3. ​Σε εκείνη τη σελίδα γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε "Αποστολή μηνύματος" για να στείλετε το προσωπικό μήνυμα (E-mail) προς το μέλος που σας ενδιαφέρει.

​Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην πλατφόρμα του NOESI.gr. Το μήνυμα σας θα παραδοθεί στον παραλήπτη του χωρίς να βλέπετε τη διεύθυνση του παραλήπτη, για λόγους δεοντολογίας. Αν λάβετε απάντηση στο μήνυμα σας, τότε μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο μέλος ακόμη και χωρίς τη μεσολάβηση του www.noesi.gr.

like0

Προσθηκη email

Εικόνα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Συγχωρέστε με αλλά δεν έχω και τις καλίτερες σχέσεις με το ιντερνετ.Θα ήθελα να προσθέσω το email μου σε περίπτωση που κάποιος-κάποια θάθελε να έρθει σε απευθείας επικοινωνία μαζί μου το οποίο είναι   neakoukouta@hotmail.com   Είχα την εντύπωση ότι δεν μπορώ να το δώσω δημόσια.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.