Ζητείται ειδική παιδαγωγός (ψυχολόγος ή λογοθεραπευτρια) για παράλληλη στήριξη σε παιδί με ΔΑΔ

Εικόνα p3nny83

Ζητείται ειδική παιδαγωγός (ψυχολόγος ή λογοθεραπευτρια με εμπειρία) για παράλληλη στήριξη σε παιδί με ΔΑΔ για την ταξη του νηπιαγωγειο για το 2015-2016,ωράριο 8-2 (μπορεί να γίνει 9-2) από Δευτερα-Παρασκευη. To νηπιαγωγείο είναι σύνορα Μοσχατου - Νεου Φαλήρου.

Αμοιβή 350 - 400 ευρώ.

βιογραφικά στο *

* Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Η αγγελία έληξε!

Σχόλια

Η αμοιβή είναι στα 400 ευρώ

Εικόνα p3nny83

Η αμοιβή είναι στα 400 ευρώ. Παρακαλώ πολύ μόνο αν έχει ασχοληθεί κάποιος με παιδάκια με ΔΑΔ και αυτισμό.

like0

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (αφαιρέθηκε το σχόλιο)

Εικόνα ΝΙΚΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΝΑ. Γ ΓΕΝΝΝΗΜΑΤΑΣ( ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ) ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟ email μου είναι : nikh_pnp@hotmail.com

like2

Ενδιαφέρομαι για τη θέση (Ειρήνη Τσάπη)

Εικόνα Ειρήνη Tσάπη

Έχω κάνει πρακτική σε παράλληλη στήριξη νηπιαγωγείου καθώς επίσης και σε ειδικό σχολείο. Είμαι τελειόφοιτη νηπιαγωγός του τμήματος Ειδικής Αγωγής του Βόλου. Αν ενδιαφέρεστε το email μου είναι: erits91@gmail.com

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..

like2

Είμαι τελειόφητη του τμήματος ψυχολογίας Ρεθύμνου

Εικόνα ΑΝΝΑ-ΔΟΞΑΝΑ ΤΙΓΚΑ

Καλησπέρα σας,

είμαι τελειόφητη του τμήματος ψυχολογίας Ρεθύμνου, έχω κάνει την πρακτική μου άσκηση στο ΚΕΔΔΥ καθώς επίσης είχα αναλάβει και την παράλληλη στήριξη ενός παιδιού με νανισμό. Στα  πλαίσια της πρακτικής ήρθα πολλές φορές σε επαφή με παιδιά με ΔΑΔ και αυτισμό. Γενικά τα παιδιά προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας αποτελουν τις ηλικιακές ομάδες με τις οποίες έχω επιλέξει και να ασχοληθώ. Επιπλέον, θα ήθελα να σας αναφέρω ότι απο το νέο ακαδημαϊκό έτος θα φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ με τίτλο "Σχολική Ψυχολογία".

annadoxanatigka@gmail.com Το e-mail μου σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας στείλω το βιογραφικό μου και να επικοινωνήσουμε.

Σας ευχαριστώ!

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.