Τι θα ψηφίζατε αν ήταν τώρα το δημοψήφισμα;

Εικόνα NOESI.gr
Ναι
36% (10 ψήφοι)
Οχι
64% (18 ψήφοι)
Σύνολο υποβολών: 28

Σχόλια

Διόρθωση για το δημοψήφισμα

Εικόνα Xριστίνα Χατζηελευθερίου

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!

like0

Κατι παει λαθος.

Εικόνα Γιάννης_1970

Κατι παει λαθος.

Ψηφισα πρωτος χτες και μπορεσα να ξαναψηφισω σημερα.

like0

Δώσαμε πρόσβαση και σε μη μέλη

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δώσαμε πρόσβαση και σε μη εγγεγραμμένα μέλη, αφού είχε αναρτηθεί η φηφοφορία και το σύστημα κράτησε μεν τις ψήφους αλλά διέγραψε την προσωρινή μνήμη ποια από τα μέλη είχαν ψηφίσει. Τώρα τα μέλη ψηφίζουν μια φορά και οι επισκέπτες (μη εγγεγραμμένα μέλη) μια φορά ανά IP διεύθυνση.
like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.