Παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 6 ετών σε νηπιαγωγείο

Εικόνα Papafilippou.Ek

Ψάχνουμε για λογοθεραπευτρια ή εργοθεραπευτρια για παράλληλη στήριξη σε κοριτσάκι 6 ετών για επαναφοίτηση στο νηπιαγωγείο, περιοχή Πειραιά.

Τηλ. *

* Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Η αγγελία έληξε.

Σχόλια

Σημειώστε, ότι δεν έχετε δώσει απευθείας στοιχεία εποικοινωνίας

Εικόνα NOESI.gr

Γειά σας από το NOESI.gr :)

Καθώς δεν έχετε δώσει στοιχεία επικοινωνίας για το κοινό, μόνο μέλη του δικτύου επαγγελματιών SPECIALS του NOESI.gr μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα επικοινωνίας των μελών του www.noesi.gr (που διατίθεται σε γονείς και επαγγελματίες του δικτύου SPECIALS).

like0

Καλησπέρα, ονομάζομαι Πασχάλη, είμαι Λογοθεραπεύτρια

Εικόνα Λίνα Πασχάλη

Καλησπέρα, ονομάζομαι Πασχάλη Λίνα και είμαι Λογοθεραπεύτρια. Είδα την ανάρτηση για παράλληλη στήριξη για το κοριτσάκι σας. Ενδιαφέρομαι για την θέση και θα ήθελα να έρθουμε σε επαφή αν αυτό είναι δυνατόν. Ευχαριατώ πολύ.

like0

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Στοφόρου, είμαι Ψυχολόγος

Εικόνα Χαριτώ Στοφόρου

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Στοφόρου Χαριτώ . Είμαι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδιά και με προΫπηρεσία στην παράλληλη στήριξη. Θα με ενδιέφερε πολύ να επικοινωνήσω μαζί σας για τη θέση που ζητάτε. Σας ευχαριστώ πολύ. 

like0

Μέλη για αγγελίες ή μέλη για συμμετοχή?

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Αγαπητές κυριες Στοφόρου και Πασχάλη, σας καλωσορίζουμε μεν στην κοινότητα των μελών του www.noesi.gr.

Με λυπεί δε να εγγράφονται μέλη - επαγγελματίες μόνο για απαντήσουν σε μια αγγελία. Θα προτιμούσαμε, να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό μέλους σας για να δώσετε συμβουλές σε γονείς, να μεταφέρετε την εμπειρία σας σε έναν γονιό, που αναζητά πληροφορίες. 

Όταν γράφετε "Είμαι Ψυχολόγος" σε αγγελία που ζητά Λογοθεραπευτή ή  Εργοθεραπευτή είστε ήδη εκτός θέματος...

Αυτή είναι η βασική αρχή του Νόηση για τους επαγγελματίες.

Άγγελος Γ. Κουτουμάνος 
Εκδότης NOESI.gr

Υ.Γ. Λυπάμαι για το "καλωσόρισμα" αλλά αν το δείτε από τη μεριά μας, ίσως καταλάβετε. 

like0

Μέλη για αγγελίες.... ή μέλη για συμμετοχή? κ.λπ.

Εικόνα Anonymous

Ενημέρωση από το NOESI.gr: Λάβαμε αίτημα διαγραφής του συγκεκριμένου σχολίου και του προφίλ του μέλους που το ανάρτησε. Για τον λόγο αυτό, το σχόλιο αυτό έχει αφαιρεθεί. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο: Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται.

like0

Θα συμφωνήσω

Εικόνα didyma1103

Θα συμφωνήσω!! Επίσης βλέπω πολλούς γονείς που εγγράφονται μόνο και μόνο για να βάλουν αγγελία!  Ούτε κι αυτό είναι σωστό, νομίζω........

like1

Ένα site για να βοηθηθούν οι γονείς

Εικόνα Papafilippou.Ek

Συγγνώμη, αλλά αν έχω καταλάβει καλά, είναι ένα site για να βοηθηθούν οι γονείς με όποιο τρόπο επιλέξουν οι ίδιοι... Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί συγκεκριμένα η δική μου αγγελία έχει προκαλέσει τέτοια σχόλια. Μπράβο  κ. Βασίλη και  κα Δήμητρα που έχετε τόσο ελευθερο χρόνο για να καθόσαστε να κάνετε υποδείξεις και σχολιασμούς και όλη την "καλή " διάθεση να μας βοηθήσετε... ναι,  εμάς τους γονείς που έχουμε φτάσει σε ανάγκη...

like0

Καλημέρα, το τηλέφωνό μου

Εικόνα Papafilippou.Ek

Καλημέρα, το τηλέφωνό μου είναι *. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

* Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Η αγγελία έληξε.

like0

Καλησπέρα, το τηλέφωνό μου

Εικόνα Papafilippou.Ek

Καλησπέρα, το τηλέφωνό μου είναι *. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανταπόκριση!

* Τα στοιχεία επικοινωνίας αφαιρέθηκαν. Η αγγελία έληξε.

like0

Προς Παπαφιλίππου

Εικόνα didyma1103

Το πως θα διαθέσω το ελεύθερο μου χρόνο δεν θα μου το υποδείξετε εσείς αγαπητή κυρία παπαφιλίππου. Η δική σας αγγελία έγινε απλά η αφορμή για να ειπωθούν κάποια σχόλια. Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσάς αλλά ήταν μια γενική παρατηρησή μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω και φυσικά δεν το συνεχίζω.... Ελπίζω να βρείτε αυτό που ψάχνετε! Ο κος Βασίλης παρεμπιπτόντως έκανε διαφορετικό σχόλιο που δεν εμπεριέχει τους γονείς. 

.

like0

καλησπερα σας κ. Παπαφιλιπου

Εικόνα Koulitsa Filnop.

καλησπερα σας κ. Παπαφιλιπου.δεν ξερω που θα θελατε να εστιασετε σε ποιο τομεα για το παιδακι σας αλλα αποψη μου σαν μανουλα παιδιου,που εχω περασει πολλα, ειναι στα σχολεια να εχουμε ειδικους παιδαγωγους ή το λιγοτερο με παιδαγωγικη καταρτιση για να μπορεσουν να ανταποκριθουν στο σχολικο πλαισιο. οι υπολοιποι θεραπευτες ειναι για αλλα.καλη συνεχεια και καλη δυναμη!!!

like0

Ευχαριστώ πολύ το νόηση :)

Εικόνα Papafilippou.Ek

Ευχαριστώ πολύ το  "νόηση :)" για τη δυνατότητα που μου παρείχε να έρθω σ'  επαφή με πολύ αξιόλογους θεραπευτές, αξιοθαύμαστα καταρτισμένους αλλά και καταπληκτικούς ανθρώπους. Οι συμβουλές τους ήταν πολύτιμες! Χαίρομαι πραγματικά που τους γνώρισα.  Εύγε σε όλους!

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.