Επιληπτικές κρίσεις

Εικόνα Kostas Maria Danai

Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος γονιός που έχει τη διάθεση  και την εμπειρία να επικοινωνήσει  μαζί μου για να μου λύσει απορίες που οι γιατροί που παρακολουθούν την κόρη μου δεν μπόρεσαν. Η μικρή μου είναι 11 ετών και είναι σε αντιεπιληπτική θεραπεία 3 χρόνια. Τους τελευταίους μίνες υπάρχουν αλλαγές που ταλαιπωρούν το παιδί μου τις οποίες ο ένας παιδονευρολόγος που την παρακολουθεί από τη γέννηση της τις βρίσκει άνευ σημασίας και ο άλλος που πήγαμε δεν ασχολήθηκε καθόλου. Όμως εγώ βλέπω ότι το παιδί ταλαιπωρείται και θα ήθελα να ξέρω αν όντως υπάρχουν παιδάκια που παθαίνουν ότι και η κόρη μου  και έχουν ακούσει κάτι άλλο από τους γιατρούς τους. Αυτό που της συμβαίνει νομίζω ότι έχει σχέση με τις κρίσεις. Παρακαλώ αν έχετε παιδάκι που κάνει κρίσεις επικοινωνήστε μαζί μου. Ευχαριστώ. 

Σχόλια

Επιληπτικές κρίσεις

Εικόνα Efi Kerkyra

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΓΥΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10,5 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ.ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΓΩΓΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΤΡΙΛΕΠΤΑΛ ΚΑΙ ΚΕΠΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΚ.ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ.ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΒΛΕΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΝΕΙ ΕΠΑΦΗ.ΤΟΥ ΒΑΖΩ STEZOLID ΥΠΟΘΕΤΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΚΡΙΣΗ.ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.ΑΥΤΙ,ΛΑΙΜΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΦΗ.

like0

Θα ήθελα να μιλήσουμε στο τηλέφωνο

Εικόνα Kostas Maria Danai

Εφη ευχαριστω πολυ που απαντησες. Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να μιλησουμε στο τηλεφωνο γιατι αυτα που θελω να ρωτησω ειναι πολλα. Αν δεν εχεις αντιρηση γραψε μου το τηλεφωνο σου και τις ωρες που μπορω να σε βρω στο email μου kokkalos_k@yahoo.gr.

like0

Φαρμακοανθεκτική επιληψία ήδη από τους πρώτους μήνες

Εικόνα Mikri Pigi

Καλησπέρα κι από μένα. Εμένα η μικρή μου είναι 3 χρονών και ήδη από τους πρώτους μήνες της ζωής της εμφάνισε φαρμακοανθεκτική επιληψία και τώρα πλέον είναι μόνο με κέπρα και κετογονική δίαιτα εδώ και 2,5 περίπου χρόνια. Συνεχίζει και κάνει κάποιες κρίσεις καθημερινά, πολύ ηπιότερες όμως ευτυχώς.
Ξερω ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ίσως όμως αν ανταλλάσσουμε εμπειρίες οι μανούλες, βγάλουμε μία άκρη. 
Αν θέλεις, επικοινώνησε μαζί μου στο μέιλ μου: fani_t@hotmail.com ή ακόμα και στο skype, είμαι σχεδόν όλη μέρα στο σπίτι, θα με βρεις ως nestor_makhno
Καλά κουράγια!

like0

Επιληψία, έχουμε παρόμοιο πρόβλημα, θα ήθελα να μιλήσουμε

Εικόνα Gogoulaki

Καλημερα, μολις διαβασα την περιπτωση σας και θα ηθελα να μιλησουμε γιατι κι εμεις εχουμε παρομοιο προβλημα. Ο μικρος μου που τωρα ειναι 3 ετων γεννηθηκε πολυ προωρος (διδυμα αγορια) 25 εβδομαδων. Εχει πολλα προβληματα και το πιο σημαντικο ειναι οτι απο 4,5 μηνων πασχει απο βρεφικους σπασμους. Τα φαρμακα απο την αρχη δεν τον επιαναν η εχει μια βελτιωση μολις προστεθει καποιο καινουριο και μετα μαλλον το συνιθιζει ο οργανισμος του και παει παλι πισω. Απο τα 2 και μετα σταματησαν οι βρεφικοι και εχει παερασει σε πιο ηπιες κρισεις αλλα το θεμα ειναι οτι δεν σταματανε, με αποτελεσμα να μην τον αφηνουν να παει μπροστα. Ακομα δεν καθεται ουτε περπαταει, εχει νοητικη στερηση και προβλημα στην οραση(δεν εστιαζει ουτε παρακολουθει). Η γιατρος μας ειναι η κυρια Σκουτελη που θεωρειται απο τις καλυτερες. Θα ηθελα να μου γραψεις περισσοτερα για εσας και οποια αλλη μανουλα εχει κατι σχετικο!!!

Ευχαριστω 

like0

Επιληψία, γράψε μου το τηλ. να σε πάρω

Εικόνα Efi Kerkyra

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΣΟΥ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΕΦΗ.

like0

Επιληπτικές κρίσεις

Εικόνα Nikolaos Syrmas

Εχουμε παιδί με παρεμφερές πρόβλημα, πάει πολύ καλά χάρη στον καταπληκτικό μας γιατρό. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας.

like0

Παιδονευρολόγος για την κόρη μου

Εικόνα Kalliroi

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

like0

Σπασμοί

Εικόνα Καταρίνα Μπακάλη

Καλημερα σας κι απο εμενα διαβασα πολλα αρθρα κι επεσα τυχαια στη σελιδα σας ψαχνοντας να βρω σχετικες πληροφοριες.Ο γιος μου εκανε ενα επεισοδειο σπασμων Μ.Τεταρτη πρωι ενω κοιμοταν και σχεδον μιση ωρα δεν ειχε καμια επαφη τον πηγαμε νοσοκομειο και μας εστειλαν στο Ριο οπου εκει την ιδια μερα εκανε ενα μικροτερο επισοδειο ακολουθησε φαρμακευτικη αγωγη και ολες οι εξετασεις βγηκαν καθαρες ομως δεν μπορεσαμε να κανουμε Μαγνητικη γιατι το παιδι φοραει σιδερακια κατι που θα μας εδειχνε μια πιο σαφη εικονα.Ψαχνουμε να κανουμε εγκεφαλογραφημα μας εχουν συστησει τον Κ.Διαμαντοπουλο το θεμα ειναι αν θα του κανει το εγκεφαλογραφημα χωρις τη μαγνητικη και να μην βαλουμε το παιδι να βγαλει σιδερακια και μετα να τα ξαναβαλουμε ανησυχουμε γιατι δεν ξερουμε τιποτα.

like0

Επιληψία, η κόρη μου 2 ετών

Εικόνα Panagiota Geo

Έχω ένα κοριτσάκι 2 ετών με μετωπιαία επιληψία. Φοβάμαι πολύ. το KEPPRA το συνήθισε και τώρα παίρνουμε TRIPLETAL. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Υπάρχει ελπίδα για αυτά τα παιδάκι να το ξεπεράσουν ποτέ;

like0

Επιληπτικές κρισεις

Εικόνα Irene

Καλησπέρα, έχω εν γιο 2,5 χρόνων από τα 2 διαγνωστικές με μυοκλονική επιληψία, δεν έχει ρυθμιστεί ακόμα. Στη αρχή του έδωσαν Depakine και Frisium μετά έπινε και keppra και στη συνέχεια κορτιζόνη για 2 μήνες μετά τη σταματήσαμε (έχει στιγμή που δίναμε και τα 4 φάρμακα) μετά αλλάξαμε. Ξεκινήσαμε Ethisuxide για 10 μέρες και τώρα Topamax σε συνδυασμό με Frisium αλλά πάλι τίποτα αντί να γίνετε καλύτερα και να λιγοστεύουν οι κρίσεις , γίνονται περισσότερες δεν σταματούν δεν περνά μέρα που να μην κάνει. Μπορει σαν στέκει να πέσει η να αφεθείτε εδώ και 6 μήνες είμαστε συνέχεια απο πίσω του δεν μπορούμε να τον αφήσουμε ούτε λεπτό γιατι δεν ξέρουμε ποτε θα πέσει και φοβόμαστε μην κτύπησει.

Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. 

like0

Επιληπτικές κρίσεις του γιου μου

Εικόνα Χαρά Σπηλιωτοπούλου

Ο γιος μου ξεκίνησε τις κρίσεις 5-6 μηνών  αλλα οι  κρίσεις  συνεχίζουν. Παίρναμε  Ντεπακιν  και  Τοπαμακ  αλλα  κανένα  αποτέλεσμα  το παιδί ειναι  συνέχεια κουρασμενο νεκρικό χάνεται  πολες  φορες. Άλλες φορες αποδιδει και αλλες οχι στο σχολείο. Τώρα βγάζουμε το Τοπαμακ  και βαζουμε το Τριλεπταλ. Θα θελα εμπειριες  για το φάρμακο  και για γιατρούς.

like0

Με ομοιοπαθητικό έχετε μιλήσει;

Εικόνα Μαρινα Qarri

Εχο εναν γιο 2.χρονον μου εκανε. Σπαζμουσ 4 μερεσ μετα. Πιγαμε πεδον νουσιλευτικαμε 1 βδομαδα με τα μας δοσαν κεππρα με αυτο σινεκιζουμε Εχο κλισι ραντεβου σε ιμιοπσθητικο γιατι θεωρο οτι θα μου κοψι το κεππρα που εινε πολυ επικινδινο να τα παρουν. Τ πεδια.μας μου το ειπε αυτο στο τιλεφονο ο ιμιοπσθητικος θσ σας παρακαλουσα να το κανετε sos στα πεδακια ολα ειπαχρι θεραπια που δεν χριαζετε καν χρονο επιμενο ιμιοπαθιτηκοσ περαστικο σε ολουσ.

like0

Είχατε επιτυχία με την ομοιοπαθητική;

Εικόνα Panagia Georgiou

Θα ήθελα να ρωτήσω αν είχατε επιτυχία με την ομοιοπαθητική. Ο γιατρός μας σύστησε Depakine για την κόρη μου που είναι εννέα χρονών και κάνει κρίσεις όταν την παίρνει ο ύπνος. Φοβάμαι να δώσω το χάπι λόγω παρενεργειών και σκέφτομαι να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική. Σας παρακαλώ βοηθήστε με όσοι έχετε εμπειρία!!

like0

Κετογονικη δίαιτα

Εικόνα Aris Zarra

Γεια σας ,

Θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με την διαδικασία ένταξης στην κετογονικη δίαιτα για επιληψία . Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει ;

ευχαριστω 

like0

Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου Irene

Εικόνα Alexandra Zarkadoula

Θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου Irene.   Έχω έναν γιο 6 χρόνων με μυοκλονικη και θα ήθελα να αλλάξουμε εμπειρίες 

Σε παρακαλώ να μου γραψεις.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.